Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata ! Romaria!!!!! eri fetele astea m-au speriat cu nasterile ca se apucasera toate parca de nascut! eu deja ma vedeam nascand! Acum tu plangi in disperare ca nu stii ce sa-i faci fetitei - mama nu mai vreau sa nasc ca poate si eu ca tine nu o sa stiu ce sa-i fac... ajutor! o sa strig si o sa chem! O sa o sun pe maica-mea in disperare cred ca!!! deciii. nici nu mai stiu ce sa scriu... buna dimineata si cu asta basta!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Am vorbit si eu acum cu Kateryna si e ok...totul sub control. Dr vine pe la 2 la ea si ii va face externarea iar diseara ne va scrie pe forum mai multe.
Este f bine ca nu i s-au fisurat membranele...doar are colul deschis si contractii (pe care le tine cat de cat sub control). In situatia asta mai poate astepta bb .
Se impune cezariana la ea pt ca bb e pelvian si are deja funduletul angajat pt iesire. Va vorbi astazi cu dr cand sa revina pt cezariana.
Uf, ce ma bucur ca n-a nascut inca!

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata, burticoaselor si proaspete mamici!
Romaria, bine ai venit acasa! Nu stiu ce sa-ti zic ca la mine e primul bebe. Totusi cred ca e foarte important sa te linistesti si sa nu mai plangi. Stresul nu ajuta la laptic... Ai grija de tine si de bebe.
Oana, Lili, multumim de vestile despre fete. Le pupam cu drag.
Marina, frumos tare! Avem acelasi fel de patut! Imi place rau lenjeria portocalie. Si muticlonii de pe pereti...
Nadiuta, frumoasa rochita! Iar vestuta cu botosi... tare hoaioase...
Va pupic.

Loredana 33+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

Buna fetele bine v-am regasit.
FELICITARI noilor mamici si bebei sanatosi
Cred ca am 6 luni de cand n-am mai scris , dar de citit binenteles ca v-am citit.
De AELITA nu stie nimeni nimic de ea, astazi nu a fost prezenta.
Noi santem bine ,marti am fost la doct si bb are 3200gr(deja simt ca plesnesc)
Pe yulia la 36 de sapt si 2500gr am nascut-o, acum la al2-lea bb ma gandeam ca tot asa va fi ....dar de unde!!!
Va pupic si asteptam vesti de la KATY

MAMI36+ YULIA ( 2002)si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Si daca tot suntem la capitolul mesaje, si un mesaj de la Kateryna:

"Neata! Eu sunt bine in principiu. Contractiile parca sunt mai slabe ca zilele trecute. Astept monitorizarea ca sa vad ce valoare au. La 14 vine doctorul si aflu daca e ok si poate imi da drumul."

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fetele nu-mi raspunde nimeni la intrebarea despre No-spa???

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Ylilimic si Roandre...na ca v-am repetat fara sa vreau...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Pupici Kate cea curajoasa!

Sa va mai zic ca parca iar lipseste Aelita?

Iata un mesaj pe care l-am primit azi de la Michelle: "De Sfintele sarbatori ale Nasterii Mantuitorului si la Cumpana dintre Ani, va urez(tie familiei tale si fetelor de la odisee) din toata inima Ani multi si fericiti, multa sanatate, credinta si speranta, belsug, noroc si numai impliniri in Noul An, alaturi de cei dragi. Sarbatori fericite! La Multi Ani!"
Va pupa pe toate si va ureaza numai bine si bebei sanatosi. Pare si ea mai bine.

Cata

Mergi la inceput

Daconst..nu te vazui scumpa caci nu am apucat a citi mesajele din urma. Eu iau in permanenta Gynipral si doctorul mi-a spus ca la nevoie sa iau si No-spa si scobutil. Insa mi-a specificat ca acele contractii dureroase sunt cele care pun probleme...ptr cele nedureroase pe care le experimentez in permanenta eu nu iau nimic suplimentar....ma tin doar de Gynipral caci asta imi este tratament continuu. Ptr cele nedureroase incearca sa scapi de ele prin schimbarea pozitiei, intinderre in pat pe partea stanga... la mine mai nou sunt doar de scurta durata...si cel mai rapid scap de ele prin asezarea pe toaleta (nu stiu de ce pozitia aia imi relaxeaza la maxim musculatura)...asa ca ma duc si ma pun pe toaleta fara sa fie nevoie, doar ptr relaxarea musculaturii.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Fetele nu-mi raspunde nimeni la intrebarea despre No-spa???

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Dana, nospa nu strica sa iei. Contractiile manifestate prin intarirea burticii sunt normale acum in ultima parte a sarcinii...bineinteles dc nu sunt prea dese. Poti sa iei nospa pt relaxarea uterului.

Mihaela (33+) si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput