Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 7
vas spune:
fetelor , eu sunt o mamica de luna mai, si am intrat un pic sa vad cam ce se petrece in ultima luna a sarcinii, asa spuse in diresct nu de prin artiocle. Tare m-ati mai emotionat cu sfaturile pe care le dati. Ce bine iti face un astfel de forum unde asculti sfaturi practice nu povesti.
Romaria , felicitari pentru bebelusa si Dumnezeu sa-ti dea intelepciune sa o poti ingriji asa cum trebuie.
nici eu nu mai am bebici deci voi fi cam tot asa, dar am si eu prietenele mele de pe forum si ne vom descurca cumva, doar suntem mari.
Va salut pe toate, si nasteri cat mai usoare.
Dumnezeu sa fie cu voi in clipele cele mai importante.
19+
O sa fiu si eu mamica
adela2006 spune:
buna dimineata
felicitari cristiana sa creasca david mare sanatos si mancacios 
romaria bine ai venit acasa
A.Alina acum serios da un semn de viata sau ai nascut si nu ne anunti ?
sa nu uit am reusit
pe fetita o va chema alexia maria ( imi poate adauga cineva si maria ? )
m-am trezit super umflata la maini si fata imi simt capul ca pe un balon sper sa nu fie nici un semn ceva ca doctorita mea tocmai a plecat ; azi trebuie sa merg la plimbare sa iau cadourile de craciun ( partea proasta e ca habar nu am ce sa iau la fiecare si asa nu am chef sa umblu de nebuna prin magazine
)
voi ce cadouri faceti la prieteni de craciun ?
37 +
alexia maria
mady23 spune:
Buna dimineata!
ylilimic, oana_bucur va multumesc mult pt urari ....si sigur ca va citesc dar acum e perioada asta cu sarbatorile si pregatirile,diseara mai am si invitati si ma chinui de cateva zile sa pregatesc cate ceva dar e mai greu acum ca sunt greoaie si durerile de burta ma indeamna mai mult la pat. Nu ma las asa usor ca eu vreau dupa Craciun sa nasc.
Vreau sa felicit si fetele care isi tin deja bebeii in brate ROMARIA, HARICLEEA, MIRELA SI CRISTIANA , le doresc sa le de-a D-zeu sanatate lor si bebelusilor,laptic mult, si muuuulta rabdare.
Katy, curaj!Iti tinem pumnii si ne rugam pt tine!
mady23
38 cu
Robert
eli1977 spune:
Neata fetele
acum am facut si noi ochisori, ca suntem in prima zi fara serviciu, gata am luat vacanta !!
toata noaptea am visat ca nasc, dar toata noaptea, nu se mai termina visul...dar nu era rau eram foarte fericita ca il voi vedea pe bebe.
Romaria, bine ai revenit!nu stiu ce sfat sa iti dau, cum ti-au scris alte fete deja mamici pricepute, dar vreau sa itit spun sa te odihnesti un pic si cred ca lucrurile se vor mai aseza, cred ca si de la oboseala esti trista si nu ai laptic.te pup si sa-ti creasca mare bebelina.
am fugit un pic in oras, mai intru cand ma intorc.
pupici
ELI si burtica de 34s+
ps:cine ma ajuta sa-mi spuna cum fac sa pun niste poze noi, dar sa-mi apara si cand postez mesaj, sub semnatura sau subliniat, cum faceti voi?please!!!
adela2006 spune:
mady la multi ani sanatate si tot ce-ti doresti tu sa se implineasca ; un bebe sanatos si mancacios ; distractie placuta la chef 

marinar foarte frumoasa camera lui bebe imi place asa mult perdeaua dar la noi nu se gaseste ( am luat cu winni )
si totusi katy naste pana la urma ? aseara parca i-au oprit contractiile apoi citesc la liuda ca are contractii din 4 in 4 minute deci naste sau nu ? 
eli1977 spune:
MADY, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA , NASTERE USOARA SI TOT CE ITI DORESTI TU!!
Si cu pregatirile si musafirii las-o si tu mai moale, ca sunt sigura ca te intelege lumea, nu te strofoca prea tare, sa nu se supere bebe.La multi ani!
criss68 spune:
amaya, mie imi lipseste practica si unde mai pui ca am dat examen la biochimie acum 2 ani jumate. Am invatat ca este eficient fenobarbitalul, care se administreaza cand bilirubina depaseste 15mg/100ml (sub 15 se considera ca face fata organismul si se lasa icterul sa evolueze de la sine). In timp ce exista 2 tipuri de ictere neonatale, datorate unor defecte genetice la care nu este eficient fenobarbitalul ci doar fototerapia (asta ma gandeam: pana afli ce tip de icter este... pierzi copilul - testele genetice dureaza foarte mult). Insa nu scrie ca fototerapia nu este eficienta si in celelalte cazuri, probabil ca atunci cand bilirubina depaseste o limita, se aplica. Evident ca pare mai ok asa decat cu medicamente.
criss
35+ cu
Ligia
oana_bucur spune:
Amaya 
Nu apuc sa citesc ultimele mesaje caci am atipit si eu ultimele 2 ore si acum tre sa intru la dus...plecam cu treburi. Dar am un mesaj frumos de la Cristiana pe care voiam sa vi-l impartasesc:
" Am fost sa-mi vad comoara, e bine, poate ca de maine pot sa-l hranesc. Bratara albastra de la mana e cea mai frumoasa bijuterie avuta vreodata."
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
34+ 
roandre spune:
mady23, la multi ani si din partea mea si nastere usoara!
Marinar, f frumoasa camera bebelinei...si aveti perdea ca a noastra!
Cu icterul...eu stiu ca majoritatea copiilor fac icter si sunt pusi la lampa macar o zi cat timp stau in spital. Se pun la lampa pt scaderea nivelului bilirubinei. Fetitei mele ii legau caciulita la ochi, adica o puneau invers si arata ca o bandana pe ochi...nu i-au lipit leucoplaste sau alte minuni la ochisori.
A mea poate si din cauza ca a fost prematur (caci incompatibilitate de grupa de sange sau rh nu am avut) a avut un icter pronuntat si nu au tinut-o suficient la lampa si i-a trecut de abia pe la 3 luni icterul.
Utile pt burtici, viitoare mamici
ylilimic spune:
rezumat convorbire tel cu katy:
se simte bine, chiar asteapta cumintica sa vada deznodamantul acesui inceput de nastere, doctora va veni in control abia la 14:00. Contractiile sunt pe jumatea celor care ar trebui sa fie (asa i-au comunicat as), ea este ok, doar ca se plictiseste si nu poate face integrame (are perfuzia in mana dreapta). Crede ca se mai poate amana nasterea cam 1 sapt, sau cel putin pentru asta se fac eforturi... Va pupa si va duce dorul, a zis sa fiti cuminti, si sa stati linistite ca bb a papat deja din sarmale si carnati, poate si de aia se grabeste sa iasa...sa-l vada si el pe Moshu! Ne va da de veste dupa ora 2
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici