Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Nici nu se putea altfel, ca doar de aia m-am straduit eu juma de zi!
Am sa mai incerc o data daca nu vrea ma tem ca va trebui sa ocup aici mai mult spatiu...
Asadar iata Urarea pentru mamicile ian_feb2007

Va pup, ma intorc la ale mele!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Romaria, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea. E o superba !
Liuda mercic pt sfat.
Aelita, eu sa termin cu treba?? Care sunt in34 ? Dar tu si curatenia ta va intelegeti bine cu 39 de saptamani?? Lasand gluma, din cate am obserbat cred ca ne faci o surpriza de Craciun....Ai grija de tine...si fie ce-o fi azi sau in alta zi o sa fie bine!
PS Am facut si tortulet pana la urma.... a iesit el mai mult cu aspect de prajitura...dar nu se pune de data asta

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Si totusi, despre Anis stie cineva ceva?
Cred ca e ceva timp de cand nu am mai vazut-o pe aici si ultima oara se lupta cu ceva dureri....

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna frumoase burticute,
Aelita, draguta de tine de ce nu tragi o fuga pana la spital sa vezi daca mai e colul inschis si daca e caz de ceva, sa stai si tu linistita maine acasica sa nu te stresezi, asa o sa-ti faci probleme daca/.... daca....

Crisotexa, mami Craciun fericit alaturi de cadoul de la Mosu', un cadou mai frumos si mai valoros nici ca se gasea

Liuda, hai ca am o alta presimtire, vei trece de revelion pt ca asa i-ti doresti si va fi totul cum vrei tu

Alinataxa, Aventura, bravo voua cu distratul, topaiti ai ?

multumim de urari celor ce le-au postat mai devreme, mamicilor mult curaj si sanatate, spijin din partea taticilor, multi din partea noastra.

Magia Sfantului Craciun sa va cuprinda si sa va poarte pe aripile sale pana ve-ti atinge cu degetele bolta cereasca si ve-ti culege un strop de binecuvantare pentru a o aduce apoi in casa si inima voastra. Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat ta-ti gandit vreodata. LA MULTI ANI!

pupam toate burticile si mamicile

nadiutapm 32+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor, am mancat - sant gata de culcare...
adica am cumparat mancare facuta, am mancat, ne-am lins pe bot si asa e buna cand nu te chinui tu s-o faci... Pe mine ma doare spatele asa ca azi activitatea nu va fi atat de intensa. am de facut curat in dulapul cu sacose, ca am adunat o mie de sacose de nu incap... asa ca le-am dat pe toate jos, sa vedem cine le va strange... tot eu pana la urma dar mai calc peste ele o ora si poate dupa asta ma indur.

Romaria papusa ta este superba....

mai s-o trimita ma cineva pe Aelita la spital, ma! ca vad ca nu are nici un stres si mai face si treaba... Aelito esti de admirat... ma da pe tine niciodata nimic nu te doare? Mai linistestete fata, mai stai cuminte...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Romaria, sa-ti traiasca , o adevarata bijuterie, sa fie sanatoasa si papacioasa, iar tie mult laptic pt bebic.

pupam fata draga

nadiutapm 32+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Romaria nu am cuvinte...bebelina ta e superba.

Liuda sa-ti fie de bine fata. eu tocmai vreau sa pregatesc un piure cu carnita prajita si muraturi.

Aelita deci e ok, o sa o fac, dar mai spre revelion. sper ca fata mea sa tina cu mine si sa nu-mi strice planurile. dar tu???????/ ce planuri ai? mai stai acasa sau mergi la spital...

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Romaria - sa va traiasca, ca tare frumoasa mai e!!!!

Aelita - daca contractiile sunt din ce in ce mai dese, la intervale scurte, eu zic ca abia atunci e rost sa mergi la spital.

Ralu 37DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Multumesc din suflet fetelor . De abia astept sa va vad si comorile voastre.

Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Romaria,superba papusa ta...mi-ai facut pofta sa-mi vad si ez bb-le.

Aelita,eu zic ca nu are rost sa mergi inca la spital daca nu ai unul din semnele care le stii.Mai ales daca vrei sa schimbi spitalul.
Stai cumintica,ca e pe aproape momentul,dar inca nu a sosit.Ce descrii tu acolo eu am deja de o saptamana si n-am nascut.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput