Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Romaria - punctez si eu ca celelalte: frumoasa minunea ta mica, nu s-ar zice ca stie sa planga! Sa fiti fericiti cu totii!
Aelita - poate daca se inetesc contractiile e timpul sa mergi la spital... dar anunta-ne si pe noi!

Urare pentru toate mamicle

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Raluca unde e ? ca maine e ziua cea mare pentru ea! alearga saraca sa faca toata treaba acum....
mi-am amintit o barfa ... s-a maritat fata aia care a dansat cu Iftimoaie la "dansez pentru tine" cum o chiama, ma? bai da sarcina asta afecteaza creerul rau!!! AAA Monica ma!! Ase, ap Monica s-o maritat cu un american! hai ca stiam si eu o barfa si hai sa v-o zic voua...
eu am luptat o ora si abia jumatate din sacose sant paturite, aranjate... mai am de luptat cu ele, asa ca va scriu dupa ce elimin dusmanul din mijlocul bucatariei!!! (adica sacosele)

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele
romaria foarte frumoasa printesa ta sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii
catalina , messa pe unde umblati ?

eu zac am pus la fiert sarmalele primite de la socrela mai trebuie sa tai prajitura primita si aia si astept musafirii sa facem schimb de cadouri
si normal sper sa nu nasc , burtoiu meu e mai mult tare decat relexat oare e ceva normal ? sa iau no-spa ? si ma mai doare si burta jos ...gata m-am plans destul

37+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Craciun Fericit fetele! si sa va aduca mosu tot ce va doriti!

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-popy spune:

Lili, ti-am trimis un PM

laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ari-ela spune:

Fie ca aceasta zi a Nasterii Domnului sa va schimbe viata ,sa va preschimbe lacrima in zambet , tristetia in bucurie , deznadejdia in speranta , ghinionul in noroc si tot ce va doriti in aceasta viata , acum sa se transforme in realitate .

CRACIUN FERICIT!!!!!!

36+SAPT ARIANA-IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

AELITO zi ce faci? te duci la dr? sau tu singura nu stii ce faci? hai ma ca la tine cred ca o sa vina mosul de craciun cu bb sub brad!!!
vezi sa te apuci de nascut fara sa anunti ca te fac in tot felul... sa ne anunti....
vezi ca eu astept, nici nu mananc, nu ma culc, astept ceva vesti de la tine...

fetelor raspundeti la apel...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

CRACIUN FERICIT SA VA ADUCA MOSU TOT CE VA DORITI VOI

daca aelita pleaca sa nasca si kateryna e la spital cine mai deschide capitol nou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

FETELOR CATALINA SI MESSA AU DAT VREUN SEMN?Catalina zilnic scria cate ceva aici pe forum.

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor am si eu nevoie de o parere.Mama mea zice ca incepe sa mi se lase burta....Care e treaba de fapt?Se lasa inainte cu cat de nastere?Ca mi-a cam dat de gandit!!!!

32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput