Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

alinatxa e cam devreme la tine... burta normal se lasa la 2 saptamani inainte de nastere. La mine si acum e tuguiata inainte, la tine eu zic ca inca creste... clar ca se mai da si in jos din cauza greutatii dar nu cred ca e acea "coborare" de la sfarsitul sarcinei...

stie cineva cum se face un nou capitol, stiu ca priceputa era si Daconst dar nu stiu daca e pe aici... cine stie sa vi se faca mila si .... sa avem si noi un capitol nou.

Aelita zi draga un cuvant...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Sa va aduca Mosul tot ceea ce va doriti!!

Sarbatori fericite si un Craciun de poveste!!!!!!!

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Aelita,

Ce faci mama?? Gata? il faci ajunel sau craciunel???

Romaria ai o comoara de stelutza -sa-ti traiasca!!

Auziti eu n-am nik cu nimeni si nici nu ma fac avocatu' sist sanitar romanesc, dar sa stiti ca in spit si clinicile unde am fost io in ultimii 2 ani (aici vb mai ales de sectii de ginecologie si maternitati) conditiile sunt oki.

Si va spun unde: spit Elias, Spit CFR2, Medsana, Centrul Medical Unirea (la astea doo din urma am asig medicala gratuita de la firma ce cuprinde toate analizele + consultatiile).

E adevarat ca am mai dat si pe la Giulesti din cand in cand, dar pasager si doar pt profu' Marinescu... ma rog perofesionalismul astuia si interesul meu m-au facut sa am ochelari de cal (ca in spital e cam nashpic).

vesti: Am vb acum o ora cu Kate. E in continuare la spital sub acelasi tratament. Zicea ca poate la ea Moshu' o sa vina cu o stelutza . Cine are posibilitatea sa o sune, i-ar ridica moralul cateva cuvinte de la voi!!! M-a rugat de asemenea, sa-i trasnmit Ralucai mult curaj si bafta maine!!!
hai ralucaaaaaa!!!!!!

PS: fete am papat si io de.... dedetoatelea. Sotziunea a dat o raita pe la socrela si mamela si a venit incarcat mai ceva ca mosh craciun. Si am facut si un bradutz dragutzel... o sa fac o sa-l vedeti si voi

pupici si un Mosh darnic si bun!!

Alinuk 34 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

schimb capitolul
nu a schimbat nimeni,nu?

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela2006 si Alinatxa, sunt pe aici nu nasc nici de-a naibii pana dupa 23 ianuarie, dar sunt ocupata cu balamucu' cu craciunu' - sa nu nasteti pana in ianuarie, ne-am inteles? Alinatxa, da, e normal sa se lase nitel burtica pe masura ce te apropii de termen - se angajeaza bebe pe "tzeava" in jos. Dar nu te speria, poti sa stai si o luna cu burta cazuta si sa nu nasti.

Noua Moshul ne-a adus acvariu mare, de 50 de litri, cu lumina de jos in sus, cu plante frumoase, cu incalzitor de apa, puernitza si filtru smecher! SUNT ASA INCANTATAAAAA!!!

Azi am fost la parintii lui tati de bebe si am primit mancare o gramada, asa ca de unde ma pregateam sa ma apuc sa fac de papa, n-am mai facut si nu mai fac nimic, ca am primit tot bun de-a gata. Doamne, bine e sa ai parinti! Asa o sa fac si eu pentru zgatiutza mea cand o sa fie mare si la casutza ei.

Aelita, tinem pumnii, ca dupa ce povestesti tu si numarul de saptamani... te cam paste o nascare acusica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

laura_popy - despre ergomet am mai scris, intr-adevar: sunt fiole, se administreaza pentru a ajuta uterul sa elimine lohiile. Se iau la indicatia dr, 2-3 fiole / zi nu imi amintesc cu precizie. Ai grija ca se cumpara pe baza de reteta dat fiind ca este un medicament ce poate provoca avortul. Asadar mai devreme de data nasterii il poti procura doar pe pile sau daca farmacistele nu se dau in vant dupa reguli. In cazul in care uiti cele scrise despre el pana cand iti vine sorocul, gasesti informatii utile si in semnatura mea la listele pt mamici.

Chiar asa, de Catalina nu a dat nimeni inca?

Urare pentru toate mamicle

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

VA ASTEPTAM LA UN NOU CAPITOL , AICI !

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

M-am intors din vacanta si inca nu am reusit sa citesc tot.

Liuda, dianamizzi, Helenutza23 multumesc mult pentru sfaturile privind anemia. Problema mea e ca pana acuma mi-am facut de doua ori analizele complete, incluzand hemoleucograma: la doua luni si la sapte luni. La doua luni au iesit OK dar la sapte luni mi-a iesit o anemie... cu toate ca eu nu m-am simtit f obosita, lesinata, ametita etc. Bineinteles ca am luat repede ferro-folgamma 2 pe zi, pe langa elevit, dar imi faceam probleme cam in ce masura aceasta lipsa de fier ar fi putut afecta si copilul, pana sa aflu eu ca sunt anemica. Maine, la aproximativ doua saptamani de la inceperea tratamentului cu fier am de gand sa merg sa repet hemoleucograma din proprie initiativa. Si chiar si calciul.

Liuda, tu ce laborator de analize medicale stii ca ar avea reactivi buni, ca sa merg si eu acolo? Eu voi naste la Spitalul judetean cu Dr. Dimitriu. Tu la ce doctor esti si unde vei naste? Faza cu 86 la ora si politia mi s-a parut de coma.

Helenutza23 (sau oricine e pe faza) te rog sa-mi mai trimiti o data parola la mailul comun. Cred ca am sters mailul din greseala, inainte sa aflu ca mi-ai trimis parola.

Eli1977 tu esti din Galati si te-ai stabilit la Bucuresti? Unde vei naste?

Fetelor, mai am o intrebare: voi din ce luna ati inceput sa luati calciu? Eu inainte de sarcina am avut probleme intotdeauna cu calciul, eram sub limita inferioara. Acuma analizele arata ca sunt la limita inferioara a normalului. Inainte de Craciun trebuia sa trec pe la mediucul de familie, dar nu am mai reusit. Urma sa-mi dea reteta pentru calciu. Voua cine vi l-a prescris? Medicul de familie sau medicul ginecolog?

30+

Mergi la inceput