Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 28
bits spune:
Crisotexa felicitariiiii

!ce emotionant,chiar in ajun!sa va traiasca micutul Rares Cristian!refacere rapida si mul mult laptic!
CRACIUN FERICIT si sa va aduca Mosul copii sanatosi!
36,KEN(1nov 2004)
marinar spune:
Laura, Reli, Aelita si eu toata sarcina m-am epilat cu ceara, ca de 4 ani numai ceara folosesc, si a fost totul ok, suport ok durerea. doar ca acum am morcovul sa nu nasc inainte de Anul nou. dar o sa incerc, iau un no-spa inainte si o sa vad ce si cum, daca mi se pare ceva ciudat cu burtikul ma opresc si gata. merci mult de parerile voastre.
Marina
35+
Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
gio spune:
Aelita, alte date despre bebelusul Crisei: 47 cm, 3000 gr, il cheama Rares Cristian. mai multe cand vine Crisa pe aici.
Va pup
34 +
gio spune:
Marinar, tocmai ce m-am epilat (cu aparatul
ca ma doare mai tare si-mi place...). N-am avut contractii si alte surprize; nici macar nu mi-a dat prin cap sa iau un No-spa inainte. Bebelusa s-a miscat tot timpul - cred ca o deranja zgomotul, in rest toate bune.
34 +
aelita spune:
Liuda eu si asa am panica de spitale,fobie.daca era altfel,nu stiu ce faceam,eram in stare sa sa fug din spital.
mancare o sa aduca doua feluri dinca re sa alegem,bifam ce vrem de pe o lista.oricum e totul curat si dezinfectat.acum,intamplari nasoale si ciudate sunt peste tot,nicaieri nu e nimi cperfect,dar macar 90% e bine.
cu tv-ul ma incanta,da riti dai seama ca stand cu cineva in camera,nu cred ca se pune.dar cand am fost atunci,cusarcina aia,prima noapte eram singura,si paurile celelalte goale.barbatu-emu a dormit si el intr-unul,si l-am pus sa-mi bage fise toata noaptea sa ma uit la tv,in tim ce eu eram cu dureri si gen contractii ..nu era sarcina mare,dar se elimina ce era pe-acolo inainte de interventie..
AMR = a mai ramas , asa se zice la armata ,AMR-ul mai e de cateva saptamani la noi,si ne liberam
daca nu ai facut armata!
ylilimic Craciun Fericit !
helenutza,nu e in ciuda,ca eu am unele avantaje,voi aveti altele la care eu nici nu visez: sa suni la doctor sa-l itnrebi,sa te duci la control cand vrei ,sa nasti cu medic,sa-l chemi de acasa..Sa stea de vorba cu tine.Eu cred ca nici nu osa stiu care e medic,care e asistenta si care e infirmiera inspitalul ala,ca oricum nu ii deosebesc.
marinar eu nu prea sunt sovietica rezistenta la dureri,ba chiar sunt cam miorlaita,de-aia zic ca nu doare,doar sa te faci cand nu e rau crescut.eu nu suport nici ceara calda,foerbinte nici atat,trebuie sa fie aproape atunci cand incepe sa s eintareasca,altfel nu rezist.si stiu ca la aceeasi temperatura,femeile rezista super.
ia-auzi la GIO,cica se face cu aparatul ca o doare si ii place !!!
eu cu aparatul nu suport decat pe picioare,si acolo doar cand e mic mic,si abia vizibil.daca a crescut,bag ceara.
deci,daca eu pot,la cat de sclifosita sunt,faci fara probleme!
fetelor,ce sa fac,sa merg la spital sa vad daca e rost de nascut si eu stau ca proasta? sau nu o fi nimic?
fac o baie si apoi o bag pe Crisotexa in listuta,.daca nu e bagata deja.
pt toate mamicile !!
39s
aelita spune:
romaria,
poze :
deschideti yahoo,al vostru sau cel comun. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegeti albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .
pt link,se copiaza sus adresa cand ai pozele deschise ,iar la RASPUNDE SUBIECT dai clic pe plicul alb cu sageti albastre,se deschide o fereastra,scrii "poze" dai ok,se deschide alta,dai PASTE,OK,si gata,trimiti raspunsul.
dai VIZUALIZEAZA si dai singura clic sa vezi cums e vede.
pt toate mamicile !!
39s
romaria spune:
Aelita merci 
sper ca se vad.
Crisotexa felicitari si sanatate multa.
Romaria si Rihanna