Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Crisotexa felicitariiiii!ce emotionant,chiar in ajun!sa va traiasca micutul Rares Cristian!refacere rapida si mul mult laptic!

CRACIUN FERICIT si sa va aduca Mosul copii sanatosi!

36,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Laura, Reli, Aelita si eu toata sarcina m-am epilat cu ceara, ca de 4 ani numai ceara folosesc, si a fost totul ok, suport ok durerea. doar ca acum am morcovul sa nu nasc inainte de Anul nou. dar o sa incerc, iau un no-spa inainte si o sa vad ce si cum, daca mi se pare ceva ciudat cu burtikul ma opresc si gata. merci mult de parerile voastre.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Aelita, alte date despre bebelusul Crisei: 47 cm, 3000 gr, il cheama Rares Cristian. mai multe cand vine Crisa pe aici.

Va pup

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Marinar, tocmai ce m-am epilat (cu aparatul ca ma doare mai tare si-mi place...). N-am avut contractii si alte surprize; nici macar nu mi-a dat prin cap sa iau un No-spa inainte. Bebelusa s-a miscat tot timpul - cred ca o deranja zgomotul, in rest toate bune.

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Fetele vreau sa pun poze si nu stiu.
Imi aratati si mie
Mercic, Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Liuda eu si asa am panica de spitale,fobie.daca era altfel,nu stiu ce faceam,eram in stare sa sa fug din spital.
mancare o sa aduca doua feluri dinca re sa alegem,bifam ce vrem de pe o lista.oricum e totul curat si dezinfectat.acum,intamplari nasoale si ciudate sunt peste tot,nicaieri nu e nimi cperfect,dar macar 90% e bine.
cu tv-ul ma incanta,da riti dai seama ca stand cu cineva in camera,nu cred ca se pune.dar cand am fost atunci,cusarcina aia,prima noapte eram singura,si paurile celelalte goale.barbatu-emu a dormit si el intr-unul,si l-am pus sa-mi bage fise toata noaptea sa ma uit la tv,in tim ce eu eram cu dureri si gen contractii ..nu era sarcina mare,dar se elimina ce era pe-acolo inainte de interventie..
AMR = a mai ramas , asa se zice la armata ,AMR-ul mai e de cateva saptamani la noi,si ne liberam
daca nu ai facut armata!
ylilimic
Craciun Fericit !
helenutza,nu e in ciuda,ca eu am unele avantaje,voi aveti altele la care eu nici nu visez: sa suni la doctor sa-l itnrebi,sa te duci la control cand vrei ,sa nasti cu medic,sa-l chemi de acasa..Sa stea de vorba cu tine.Eu cred ca nici nu osa stiu care e medic,care e asistenta si care e infirmiera inspitalul ala,ca oricum nu ii deosebesc.
marinar eu nu prea sunt sovietica rezistenta la dureri,ba chiar sunt cam miorlaita,de-aia zic ca nu doare,doar sa te faci cand nu e rau crescut.eu nu suport nici ceara calda,foerbinte nici atat,trebuie sa fie aproape atunci cand incepe sa s eintareasca,altfel nu rezist.si stiu ca la aceeasi temperatura,femeile rezista super.
ia-auzi la GIO,cica se face cu aparatul ca o doare si ii place !!! eu cu aparatul nu suport decat pe picioare,si acolo doar cand e mic mic,si abia vizibil.daca a crescut,bag ceara.
deci,daca eu pot,la cat de sclifosita sunt,faci fara probleme!

fetelor,ce sa fac,sa merg la spital sa vad daca e rost de nascut si eu stau ca proasta? sau nu o fi nimic?

fac o baie si apoi o bag pe Crisotexa in listuta,.daca nu e bagata deja.

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

romaria,
poze :
deschideti yahoo,al vostru sau cel comun. clic pe YAHOO / PHOTOS / Upload Photos (langa welcome) / step 1 all my photos (aici alegeti albumul,numele ) / step 2 select photos (si selectezi pozele din pc-ul tau ) / Start Upload / Continue / Save / Share / Permission / Public / Save .

pt link,se copiaza sus adresa cand ai pozele deschise ,iar la RASPUNDE SUBIECT dai clic pe plicul alb cu sageti albastre,se deschide o fereastra,scrii "poze" dai ok,se deschide alta,dai PASTE,OK,si gata,trimiti raspunsul.
dai VIZUALIZEAZA si dai singura clic sa vezi cums e vede.

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Gata am reusit sa pun niste poze cu printzesica mea.
Pupici ,
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Aelita merci sper ca se vad.
Crisotexa felicitari si sanatate multa.

Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Poze

Sa vedem ce am facut cred ca asta e...ufff

Mergi la inceput