Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Crisotexa,felicitari!!!!
Va asteptam sanatosi acasa.

Ylilimic,si eu m-am zgariat pe burtica cu usa de la un dulap...asa ca ne luam de mana.

Laura,cu calciu ne-am tratat si eu si Liuda,dar vezi ca de la 36de sapt cica da contractii,asa ca eu l-am lasat.

Vad ca va pregatiti nu gluma...eu n-am facut nimic.Pina la urma sta si tortul meu in final si azi fac friptura cu cartofi de la punga si gata masa.Ce atata stres.

Aelita,nu prea m-am petrecut ca stau in pat,dar am ascultat colinzi si am baut punch de fructe fara alcool,daca vin fiert nu s-a putut.

O sa mai intru sa va citesc ca alta activitate n-am.

Craciun fericit la toate burticile si mamicile!!!

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,fata,ai ras de mine ca ma caut cu lupa in chiloti si na ca ai ajuns ca mine.

Stai calma ca e doar scurgere,acum iti spun dupa ce am fost si la urgente cu paranoia mea si mi-au facut aia teste.
E normal acum sa fie mai abundenta,deci nu te alarma.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Crisotexa bravooo mamicutzo, sa iti traiasca puiul! n-ai zis nimic, asa pe shest, hop! sa fiti sanatosi si sa ne mai dai vesti despre voi.

feteleor dar de marybell nu stiti nimik? sau am sarit eu vreun mesaj? ieri la 13 era la cezariana...

Alydumy hai ca mai e un pic, un pic. iti tinem pumnii si incepem galeria. tu pe 27, nu?

Liuda lasa-te, nu te mai cotrobai. cum stai cu AMR-ul? 11 zile, nu? a, felicitari pt 36 sapt fix! iti urez la mai multe, macar pana la 38, asa vrei, nu? asa sa dea Domnul!

rali, loremunteanu, cleopiciu, mediterana merci de urari. la fel si voua, Craciun fericit si multa sanatate!

ALINATXA, aventura va distrati, bravo voua!

Daconst buna si papi ta. ce aveti cu zgariatul asta? a, eu la aragaz aprind ochiurile cu burta

mai fetelor, deci mi-e foame, pe bune, si nu am nimik in frigi. il astept pe al meu cu traista de la maicutza lui. a trimis tot ce se poate sa avem masa imbelsugata . cre' si io! doar pe el il are si asta e primul nepot sa bage! glumesc, a muncit saraca.

32+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

laura,lasa treaba,ca ai 34 !
na,si helenutza la fel ! treceti la pat!
si eu am dureri de azi dimineata ,si m-am apucat de curatenie luna in toata casa,dar eu macar astept sa nasc.
marinar,eu tot timpul m-am facut numai cu ceara.ultima afost pe la vreo 36 de sapt.si azi ma gandeam sa fac iar,daca oi mai apuca.
nu ai contractii ,ca doar nu doare sa te urci pe pereti.
nici eu nu am simtit ceva deosebit fataza de cum era inainte.
Crisotexa,felicitari pt bebe grasun !!!!
sa ne lase cineva mai multe date,ora,cm,nume,Apgar,felul nasterii.
ylilimic,cu bagajul crred ca ma bazez ca initial nu imi trebuie nimic,doar dupa nastere,si o avea cineva timp sa imi aduca..inca nu l-am facut,azi am plan,ca am dureri.
dar am facut intai curat in casa.
alydumi,iupiii,tu ai doua minuni in burtica !!!!pune si tu la semnatura,saptamanile si carucioarele roz!!
gravida se pune [ gravi ] si carucioarele se pun [ fetita ] fara spatii intre paranteze.
Liuda dr meu e oricare de garda,mai ales ca am de gand sa schimb si spitalul.si defapt doctorul meu nu va exista,decat daca am complicatii,cezariana,doamne ferestel,altfel,cu moasele !
de dimineata am dureri,dar azi am musafiri !!
de marybell nu stim nimic..

fetelor,am dureri de dimineata,dar eu zic ca sunt suportabile,si burta intarita continuu de ieri.
stau asa pana cand? ca eu habar n-am !pana iese capu' ?
facui curat,barbatu imi aseaza un Mos Cracila mare pe balcon,care urca o scara,si instalatie,bradul e pus din noiembrie,diseara am musafiri..
sa ma duc la spital asa de control,sa imi zica macar de curiozitate daca sa ma mai apuc de musafiri sau sa astept clipa?
sa fac dracu bagaju!
in loc sa-l fac eu stau pe forum!
bai,oricum nu am mare bagaj,si depinde la ce spital ma duc,daca ma duc la al meu,nu imi trebuie nimic. daca ma duc la celalalt la care vreau eu,imi trebuie cateva chestii,halat,papuci,hainute bebe...restul imi dau ei acolo,comprese,creme pt bebe,pampersi,pt buric,tot ce-o mai fi .
iar hainele de iesire,sa mi le aduca la final.
la inceput,in sala de travaliu,nu ma primeste nici cu papucii,imi pune pungi in picere,si un halat de acolo,si perfuziile.
abia cand voi fi in camera mea ne mai dezmeticim un pic.
camera o sa fie de 2 sau 3 persoane,cu o baie ,in care sunt de toate,de unica folosinta, si nu te lasa sa vii cu altele de acasa.doar periuta de dinti cred haha.

eu stiu cand am fost 2 zile,mai de mult,cand am pierdut o sarcina, am stat cu 3 femei in camera, cu tv- bagai banu lsa te uiti :))) - si baia noastra cu tot ce trebuia pt fiecare,le schimbau zilnic .nu m-au lasat cu nimic. baia avea dush ,chiuveta si wc ,si tot ce trebuie si era spalata zilnic.

ce sa fac? sa dau o fuga la spital sau astept?ca nu e vine stie ce durere..

pt toate mamicile !!

39s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

aelito da spitalul tau e ca hotel... zau pe cuvant, ce scrii tu acolo la noi nici in vise ... cica tv, pai aici geamurile sant cu niste crapaturi de scoti mana afara printre ele ... nu auzi ca imi iau si lingura si farfuria de acasa .... ba da ce boieroaica esti!!!

Helenutza - auzi nu te supara, sant eu gravida dar ... ce inseamna AMR? za u ca nu stiu? e ceva de pe eco? ca acolo ma uit si vad? sau de pe analize? ca eu nu prea am avut paranoia cu analize si eco, ce ziceau aia era si nu dispicam in 7...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

liuda - AMR - "au mai ramas" cred (soldatii folosesc abrevierea cand vorbesc de numarul de zile ramas pana la eliberare- cel putin eu asa stiu)
Raluca 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai lasati-ma ca ma dati jos cu termenii astea... i-a -uzi cica AMR ?
da eu stiu cat e!!!! daca stiam va ziceam si voua!!! pai daca azi am facut exact 36 mai am 4 saptamani, dar daca mi s-a zis ca nu ajung la 40, eu sper macar 2 saptamani... dar oricum pana pe 3 ianuarie nu am voie ca nu am dr. si cu asistentele nu fac treaba ca Aelita si cu moasele, ca eu vreau ceza- pana pe 3 mai sant 11 zile si sper sa nu se grabeasca asta mica ca mireasa la pat si sa stea acolo.... daca se grabeste - sa vezi ce ii fac eu... sa stie...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Pentru ca toata lumea face urari pentru imediatele sarbatori, m-am gandit si eu la cateva ganduri asternute virtual si va rog sa le primiti cu toata sinceritatea mea Urarea mea pentru toate mamicile de ian_feb2007

Daca da cumva rateuri sa stiti ca mai este pusa si in albumul comun!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Liuda a zis bine rali. AMR = au mai ramas.
nu ai zis tu ca incepi numaratoarea inversa pana pe 3 ian? hai ca esti de coma!

fetelor, am mancaaaattttt la greuuuu. si nu numai atat dar am si amestecat din toate felurile. nu va zic ce ca sa nu va fac pofta. ma bag sa stau sa nu ma apuce vreun rau ca eu nu mai sunt obisnuita cu chestii din astea...

32+

Mergi la inceput

ylilimic nu merge link-ul.

aelita tu vrei sa ne faci in ciuda, asa bag seama oricum ceea ce zici tu de conditii mi se pare o normalitate pe care din pacate in romanica nu o vom avea prea curand... deci te-ai apucat de curatenie, nu? mda, vezi, ca stii ce se spune, nu?

Liuda daca se grabeste - sa vezi ce ii fac eu... sa stie... sunt convinsa! o sa intelegi in curand cine e sefa in urmatoarele luni oricum, nu tu! ghici cine?

32+

Mergi la inceput