Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 26
ylilimic spune:
Crisotexa - Felicitari, sa-ti traiasca minunea, sa fiti fericiti si sanatosi! Sa fie intr-un ceas bun!
liuda - s-o crezi tu ca am scapat, la pranz s-a infiintat la mine cu scuzele de rigoare ca nu a facut decat o tava de prajituri si ne-a adus si noua cateva...
+ celebra si biiineeecunoscuta ciocolata Africana
... Dar si eu m-am dat ranita si inafara de o cafea...nimic, ca io azi tin post, ca nu e Craciunul si nu avem verde la mancare buna! Mi-a tot spus de vreo 3 ori ca ne asteapta in vizita, degeaba ii repeta sotul ca nu se poate, ca eu nu mai ies din casa pana la anul 
aelita - da' stiu ca ai curaj si un dram de nebunie! La vremea asta nu ai bagajul facut?! Atunci chiar e o problema, va trebuis a apelezi la tiganii vecini ca sa ajungi la spital pentru ca un timp bun vei sta acasa ingramadind de toate in geanta... si apoi 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
alydumy spune:
buna fetelor
aelita sigur ca voi intra pe forum cum ajung acasa sa va povestesc cum a fost marea intalnire dar ai omis ceva eu astept 2 fetite
eu nu pot sa va povestesc cum au fost ultimele 3 sapt pt mine
- dureri de oase? nici nu mai stiu cum este fara ele, nu mai pot sa ma sprijin in piciorul drept, am o burta imensa...... va ajunge sau sa va mai spun?
eu nu m-am putut bucura prea mult de sarcina asta pt ca de la 20 de sapt nu m-am mai ridicat din pat decat pt baie si f rar pana in bucatarie iar acum este ingrozitor sa fac o cat de mica miscare, dar ce mai conteza mai sunt de 3 zile pana la marea intalnire si ne-am facut fete mari daca am fost cuminti
va pup sa fiti cuminti
aly
ALINATXA spune:
Craciun fericit iubite prietene va doresc.Fie ca acest craciun sa va aduca multa pace sufleteasca,multumire si in primul rand bebici grasunei si sanatosi!!!
Eu am fost iar la o paranghelie...Vara mea sa maritat si ea si uite asha iar am comis-o.Picioarele imi sunt bustean ce sa mai.Erau de vreo 2 zile asha dar azi e ceva de groaza!!!!!
Ceva remedii stiti???
32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
Liuda spune:
buna dimineata !
acum m-am apropiat de calculator, asta nu inseamna ca acum m-am trezit
REPEDE CINE E CU OASELE?
ma eu la asa dureri am luat calciu - cica cel mai bun la moment este BERROCA - asa se numeste, dar eu zic ca nu conteaza, ia de care o fi ... Laura dar ai grija in cazul in care ai contractii nu lua mai mult de 3 zile... ca calciul da contractii. La mine cand a fost ( si mentionez ca la fel la 34 saptamani - deci e ceva specific pentru saptamana aia) eu seara am ars 2 calciuri chiar daca cica e mare doza si am mancat lactate cat mai multe ... si in 10 min m-a lasat, nu imi venea sa cred ca m-am chinuit o zi de nebuna si abia seara mi-a trecut de la asta! Incearca poate te ajuta dar nu o intinde pentru pe multe zile ca da contractii (eu nici azi nu stiu ce inseamna contractie, insa la analize chiar mi-a iesit lipsa mare de calciu) asa ca am luat vreo 3 saptamani calciu si nu am avut nimic... dar nu garantez la altii...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 6 zile
Liuda spune:
azi am facut 36 sapt exact!!!!
raportez - noaptea trezit la 3 , somnul nu s-a mai lipit, asa ca ne-am foit, apoi am adormit si pe la 10 si ceva abia m-am trezit.... a fost tot bine pana am ajuns la baie. La baie am descoperit ceva eliminari mai abundente, cam mult, dar fata fire rosii sau ce mai ziceati voi ca inseamna dop - asa ca nu cred ca a fost el! Acum stai cu ochii cat cepele si ma ascult, oare ce mai simt, dar nu am nimic inafara de un greer in burta care face urat... Nu fac chiar nimic, acasa la tv, a ma duc sa cumpar apa si seminte de la chiosc ca cu alea stam azi, fructe avem, mancare - nu stiu inca, dar chiar nu am de gand sa ma obosesc deloc.... sant gravida, cine nu vede e treaba lui, asa ca YLILIMIC la fel ar trebui sa procedezi si tu cu doamna soacra a ta! Nu mai fa nimic, inciue usa si dute la altii ... la soacra-ta de exemplu, ca daca tot tu nu ai putere sa faci mare lucru - ati hotarat sa petreceti ajunul cu el!!! Si un pic de plimbare nu strica...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt fix
rali spune:
Salutare burticutze!
Desi nu prea postez, va citesc in intregime...
Multa sanatate prospetelor mamici si ingerasilor lor si mamicilor care se pregatesc de marea intalnire
si o mica urare din partea noastra:
"Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an!"
Raluca34+
Liuda spune:
Aelita esti de coma ma, la 39 saptamani tu nu ai nici un chef de nastere... nu te stresezi ca sant sarbatori... dr. tau cred ca nu pleaca de asta esti tu asa vesela.... fata daca tot ai ajuns pana aici, stai acasa si de sarbatori si apoi sa te duci sa dai copilul afara!!!!
fetelor - un Craciun fericit!!! Tot ce va doriti aproape de cei dragi!!!
fetelor sant pe aici, dca nasteti anuntati, eu stau cumintica si tot ma caut in... chiloti ca m-a cam speriat surpriza de dimineata, ASE KA STAU CUMINTICA, CUMINTICA!!!
Va pupic pe buric.
rali spune:
Maryela - eu sunt la al doilea tratament cu Macmiror complex in aceasta sarcina. Primul la 12 saptamani - 6 ovule si al doilea (tot 6 ovule) acum la 34 saptamani - pana acum am pus 3 ovule si nu am avut nicio problema, doar o usoara usturime cand introduceam ovulul (dar nici nu il introduc foarte adanc)
Marinar - eu la 30 de saptamani m-am epilat cu ceara si nu s-a intamplat nimic iar tipa la care merg mi-a zis ca pot sa merg pana inainte sa nasc ca nu se intampla nimic... si eu am incredere in ea (au mai fost burtici pe la ea) asa ca noi o sa mai mergem pe la jumatatea lui ianuarie.
Sa auzim numai de bine si Sarbatori fericite!
Raluca 34+ 
Liuda spune:
dACONST UNDE AI DISPARUT?
ai nascut un cadou ceva de ziua ta?
scrie si tu sa stim ca de la torturi ti se trage nu de la nastere!!!
Va pupic pe buric.
loremunteanu spune:
Buna ziulica, dragi burticioase si proaspete mamici!
Alydumy, felicitari de bebeline!
Crisotexa, sa-ti traiasca bebelinul. Sa veniti cat mai repede acasa! Tie recuperare rapida, iar baietelul tau sa fie un papacios!
Liuda, la cat mai multe saptamani!
Mai fetelor, voi chiar v-ati apucat de nascut?
Mai e putin si ajung ai mei cu de toate cele bune de Craciun. Abia astept sa ma bag in cozonac si sarmalute...
Daca nu mai intru azi...
Sa fiti cuminti sa vina Mosul la voi cu ce va doriti! Sa fiti sanatoase fetelor! Bebeii vostrii sa creasca mari si sa se nasca sanatosi, sa fie papaciosi si somnorosi! Taticii vostrii sa fie si ei puternici sa aiba grija de voi!
Sa va bucurati de zilele astea! 

Loredana
33+
Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/