Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 23
eli1977 spune:
DANUTA, LA MULTI ANI, SANATATE, NASTERE USOARA SI UN BEBIC SANATOS!!!TOT CE ITI DORESTI!

Gabriela_s, m-a bufnit rasul cand am vazut pozele cu bagajul, stii de ce?exact, dar exact la fel am patit eu ieri.Am venit eu acasa din umblaturi si m-am hotarat sa fac bagajul, ca oricum aveam totul luat, sa fie facut ca nu se stie, uite cum nasc fetele pe aici.Si exact ca si tine le-am pus in varful patului si la urma ma intrebam ca...
cam unde or sa incapa.In sfarsit, pana la urma le-am inghesuit si eu.Dupa ce am vazut cum Kate dupa ce a terminat bagajul hop la spital, evident m-au luat gandurile...si iar am visat toata noaptea ca nasteam...
Misha, draguta, si eu sunt tot din GALATI SI TOT CAPRICOARNA!I-am spus si Liudei dar m-a uitat!si stiu cat poti fi de incapatanata, crede-ma, numai cum vreau eu fac intotdeauna, chiar daca imi mai iau si tepe, ca asta e...al meu e terminat, n-are nici o varianta pana nu zice ca mine![]()
Marybell, felicitari, mamico!sa-ti creasca mare si voinic bebe!!te pup
LIUDA, ce-am ras cand am citit de restaurantul vestit de la turn!!n-am mai fost de muuult acolo, ultima data era o ruina, nici liftul nu mergea, acu' auzi si tu, ii fac reclama, el mai are un pic si cade!!![]()
uof, vreau si eu un bradut mic si gras, am tot cautat azi dar sunt numai uratenii rare si vai mama lor!vreau braduuuutttt!!!
Am fost la cumparaturi azi in Carefour Militari, a fost de coma, abia ma miscam dar nu am renuntat.Erau cozile de cate 30 de carucioare la casele de marcat, dar m-am scos cu burtica!hehe, se cam uitau unii urat, un mos ma intreaba:"Pai de ce sa va dau voie?sunteti insarcinata cumva?"am ramas masca, la care sotul ii spune"N-o vedeti ca mai are un pic si isi da drumul pe aici?"Adevarul ca sunt si mica tare....![]()
CRACIUN FERICIT, MULTA SANATATE SI FERICIRE SI TOT CE VA DORITI VOI!!!
Eli si burtica de 34s+
Liuda spune:
bai cu nasii cred ca am rezolvat-o ca am vb la tel. si al meu cica " ei ce facem... ma duc s-o hranesc pe asta cu ciorba de burta ca a visat noaptea si acum hai sa-i fac moftu! dar cica a visat ca esti nas la copil...asa ca cred ca si moftul asta trebuie facut" Aia ce sa zica, "da dar la nas se vine..." deci tre sa ma duc la ei , daca nu nasc, dupa craciun ca acum sant plecati la Dragasani... deci... asta e rezolvata, ciorba e mancata, acum cum masa fac cu burta ca sant disperata merg parca am capu copilului intre picioare iesit afara... asa ca la pat cu mine, sa vedem cat rezist...
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 6 zile
alinuk spune:
Dragelor
raportez:
Am ajuns la Kate intr-un final apoteotic....dupa ce a trebuit sa uzez de legitimatia de la minister ca sa intru cu masina in parcarea din interiorul spit, auziti si voi.... inauntru nu e voie la vizite in salon, decat sa vina pacienta la capatul culoarului sa-si vada vizitatorii....
Imaginati-va cum Kate biata ar fi trebuit sa vina cu perfuzia in vene la vizita....Valeu ce scandal as fi facut daca eram consemanta acolo, cred ca ma stia si Sofitelu' (pt cine nu stie e hotelul din vecinatatea spitalului). Mi s-a facut rau, m-am imbatzoshat un pic si am mai injectat ceva influentze si cu un halat pe mine am ajuns la Katy. Mai trist e ca am inteles ca si sotzul tot la astfel de cazne e supus cand ajunge la ea.
Dragutza de ea era cumintica la perfuzii cu gynipral- iar picaturile ale acurgeau asa de incet... Conditii rezonabile si aparatura performanta mi s-a parut mie asa cu un oki de neprofesionist (langa ea era si un ap de monitorizare a lui bb).
Dincolo de aspectul neplacut al statului in pat cu ochii in tavan si al privarii de vizitatori, cred ca e in siguranta si ea si bb.
Am incercat sa o sustin si sa o incurajez, i-am dus un buchetel de vasc cu care i-am impodobit perfuzorul (care e sub forma unui pom).... si asta e, am incercat sa glumim, zicand ca pt
stelutza
ei, anul asta se va multumi cu acel pom de craciun. Si un mic cadoutz de la Moshu + urarile si pupicurile din partea voastra (i-am dat o lista - v-am zis ca m-am dus cu temele facute - cu cine ce si cum a mai nascut si cine se pregateste
).
In rest are tratament pentru 6 zile. Care mai puteti mai sunati-o si voi, ea in principiu are un moral bun... dar de zilele astea e greu sa nu fii acasa cu ai tai.
PS: noi suntem la capitolul curatenie, dar am dezertat dupa vreo ora de curatat frigi, si ce mai era la nivelul mainilor asa incat sa nu ma aplec si sa nu-mi las singurel nici sotziunea care acum a rams pe baricade (si care e asa fitzos si zice ca nici o femeie pe care am chemat-o eu in ultima vreme la curatzenie nu face ca noi
)...ufff e greu sa fii neputincios.
Va pupik,
Alinuk 34
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
ralu74 spune:
CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI, PRUNCI SANATOSI SI SANATATE VOUA TUTUROR!!!!!

Dana - iti spun si eu LA MULTI ANI!!!! SA TE BUCURI DIN PLIN DE SARBATORI SI DE DARUL DE LA DUMNEZEU, CARE VA SOSI CURAND
Alinuk - foarte frumos din partea ta sa mergi sa o vizitezi pe Katy...esti un om deosebit
Ralu
37
DARIA
aelita spune:
ylilimic nu a aparut?
alinuk pupici pt Kateryna! vai ,saracuta,sa nu primeasca nici vizite! nu inteleg,nu e un orar zilnic ,sa zicem pana searam,cand sotul poate intra si sta cu ea?bine ca te-ai dus cu tupeu!saracuta de ea! pupici multi multi.
daconst mi-e ca mi-o luati toate inainte .
adela,bine ca te-ai vopsit,acum asteptibebe frumoasa.
Liuda eu habar nu am cu nasii...si sunt paralela cu orice traditie ..Eu osa fac de capul meu
ca daca nu,ma fac adventista
a facut si a mea msicari din alea ,grele,pe la 35.si pe la 37,de am zis ca iese.si ia uite-o,o doare-n pasarica!
eu in locul tau i-as intreba inainte,dar asa nu oficial,sa poata si oamenii sa refuze.ca daca te duci deja cu trotul,nu mai au cum sa dea inapoi.intai intreebati,ce ziceti,ati vrea? si apoi faceti vizita cu tortul si sampania.
cu mancarea,iar stau prost.azi toata ziua am mancat struguri,si in loc de mic dejun si in loc depranz.oare cina o fi tot strugure?
catalina acuma mai crescut bebe,are mai multa forta,incepi sa il simti mai des.
marinar,artistice torturile !te pricepi super!
aa,ia uite-o si pe ylilimic!!! acum ii vad mesajul! asa,femeie,tu umbli !! si aici fetele nustiu ce e de capul tau!
eli,hehe nu te vedea cu burta.
bien,ca un mosh il las si eu sa ia inaintea mea,ca parca el isi da drumul la parturi inaintea mea la copil...
Eu pana acum nu m-am bagat in fatza,mi-e jena.Mi s-a facut rau,am iesit.o data in carrefour m-am asezat jos,cu fundul pe gresie,era prin vara,si mi se facuse rau de atata mers,mi-am dat papucii jos si am stat cu talpile pe gresie,si am baut apa pana mi-a trecut.alta data am iesit,mi-a zis casiera ca nu pot iesi pe acolo,ca trebuie sa meeeeeerg pana la iesire,si i-am spus ca mi-e rau si m-a lasat.
dimineata am avut cateva incercari de dureri cam ca la ciclu,mai mult de vezica,si cred ca era pipi,zau asa! m-am plimbat la baie din ora in ora,cat am dormit,ma durea si se intarea,dar nu durere mare.jenanta asa,ca ma gandeam ca e gata.veneam iar in pat si se intarea burta f des , dar adormeam la loc.
de cand m-am trezit,nu am mai avut nimic.deci a fost doar ca sa nu ma lase sa dorm ca lumea,nici gand de altceva!
pt toate mamicile !!
38s+6
ylilimic spune:
Nu am ajuns la zi cu cititul, insa mi-a revenit memoria!
Azi e ziua Danei si prin urmare vreau si eu la ceas de seara sa-i urez 

sa fii fericita, sa ai parte de tot ce-i mai buna in viata! Sa iti ajute Dumnezeu sa dai nastere unui copil sanatos, cuminte, mancacios si care sa te implinesca si sa te fericeasca cu fiecare zi a vietii lui!
Revin, ca sunt cu nasu-n PC 
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Daconst spune:
Am aparut si eu dupa doua tentative de facut tort nereusite...asta e,se pare ca de ziua mea nu trebuia sa muncesc.
Mai tare faza e ca al meu mi-a spus ca mai bine faceam sarmale in timpul asta cit am stat in picioare pentru torturi.![]()
Lasand gluma la o parte vreau sa va multumesc la toate pentru urari si sa va spun ca sunteti minunate.M-ati facut sa uit ca sunt departe de casa acum de sarbatori cind toata lumea e impreuna cu familia.
Alinuk,multumim de vestile de la Katy,si ma gindesc la ea mititica sa ajunga macar de Revelion acasa si sa poata sa-l mai tina pe bb in burtica,ca e mai sigur.
Va pupicesc pe toate!
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
Maryela spune:
N-am apucat sa citesc din urma...
Am intrat sa va intreb o chestie: Doctora mea mi-a dat MACMIROR ovule,
sa "introduc" cate una pe seara.Sa pregatim covorul rosu pentru bebe cica...
Problema mea e ca eu nu am nici o candida, nici o infectie...o secretie mai abundenta, e adevarat, dar cam atat.
Prin august m-a pus sa iau Canesten si am ajuns la spital, cu sangerari
.Nu stiu daca de la ovule dar...
In fine ...Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu stiu ce sa fac!!!
36+
Marilena cu
(un pui mic si iubit)
alinuk spune:
scrisoare catre Mosh Craciun
..se apropie Craciunul.….
Dragutzule Mosh,
De multa vreme nu m-am mai gandit sa-ti scriu, pana acum - de curand. Poate uitasem sa mai cred in tine, poate uitasem sa ma rog, poate ...
Stii bine ca mereu te-am asteptat cum se cuvine, cu brad impodobit si lumina care sa te calauzeasca pana la mine. De cerut.. nu ti-am mai cerut ceva special de ceva vreme, pentru ca am stiut eu ca n-ai sa uiti de noi, insa anul acesta am o rugaminte speciala.
În primul rand iti multumesc pentru faptul ca sunt sanatoasa, la fel si sotul meu, familia, prietenii. Si pentru faptul ca traiesc o minune. A fost un an cu bune si rele, un an in care dorinta mea cea mai fierbinde incepe sa prinda contur.
Vreau ca, mai intai sa-ti cer iertare pentru ceea ce puteam sa fac bun si n-am facut, din comoditate, nestiinta si poate rareori rea credinta. Si mai vreau la toata lumea (inclusiv mamicilor minunate de aici) tot binele din lume. Nu te speria, Mosule, ca binele asta se gaseste in cantitati uriase si nu se termina niciodata. Te
, Mosule, si sa stii ca am mare incredere in tine. Si daca nu vei putea sa-mi indeplinesti ruga pe de'antregul, nu o sa ma supar. Stiu ca tu incerci si ca undeva, sus, se face dreptate.
Si mai vreau...de fapt tu stii ce imi doresc eu cel mai mult pe lumea asta acum: imi doresc un
sanatos
-
mea norocoasa - si armonie in familie. Pentru mine si sotul meu imi doresc liniste in casa, putere pentru a trece peste orice obstacol, intelepciunea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat si taria de a schimba acolo unde lucrurile se pot schimba. A, si pentru sotul meu mai vreau sa ii reduci un pic problemele de serviciu...sa poata sta si el mai mult cu noi.
Moshule drag... Vreau sa-mi dai intelepciunea de a fi o mama buna, vreau sa-mi aduci credinta in minunile lumii si vreau sa-mi aduci pacea in suflet. Craciunul nu e la fel fara familia cea mare... asa cum e ea si fara un bradutz pentru o nazbatie de
, sau in viitor poate pentru 
sau chiar 

..
ups aici tebuie sa-l intreb si pe domnul sotz.
Stiu ca nu mai sunt copil, dar imi placea sa ma trezesc in dimineata de Craciun si sa astept surprizele tale alaturi de cei dragi.
Moshule fa ca minunile din burticile noastre sa se trasnforme in bebei sanatosi si mancaciosi, apoi in nazbatii de
pe care tu sa-i vizitezi din an in an..si atunci o sa-ti mai scriem ...
Multumim Moshule!
Craciun Fericit tuturor!
Alinuk 34
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
Liuda spune:
Daconst ti-am zis sa stai cuminte.... vezi daca nu esti ascultatoare, nici torturile nu se lipesc de tine, chiar ca mai bine facei sarmale - manca si omul ala al tau si bb fara zahar care e daunator si tu fara alte sute de gtame pe tine....
Alinuk fata cata inspiratie ... sa DEa DD sa ajunga scisoarica si la mos....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 6 zile