Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

La multi ani Dana tot ce-ti doresti.
Marybell si Raluca va tinem pumnii ,o sa fie bine .

Ieri am fost la doctor, sufletzelul meu a pus 10 g fatza de cat avea la iesirea din spital .Acum suntem bine.
Va pupam,
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor o intrebare
cu ce te duci la nasi sa-i anunti ca vor fi nasi? deci nu sant cei de cununie... asa ca evident nu e de la sine ca vor fi nasi.... sau nu seduce? e un obicei ceva ? cum se ia nasul la copil cu ce te duci, ce-i dai sau nu-i dai, ce-i zici... lamuriti-ma sa stiu si eu cum ii anunt...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile

Mergi la inceput

mai fetelor
gluma se cam ingroasa... asta mica foieste continuu de ma despera, burta e in salturi continue, sare pe vizica de urlu de durere, am senzatia ca ma pis, burta e parca si mai grea si sint ca ma trage in jos, dimineata ca sa ma dau jos din pat - a fost super greu, spatele e rupt in doua - abia ma mai car... deci eri a fost greu dar azi si mai greu, dar ce o fi si maine? pai daca mergem tot asa oare mai prind revelionul? sant cam sceptica deja... ca nu cred ca ma tin mult asa !!!!

bai vreau ciorba de burta - azi am program - ma duc undeva sa mananc o ciorba buna, in rest acasa nimic de mancare dar nici nu fac, ca gata s-a intarcat balaia... din cumparate o sa ne hranim...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Liudo mama, ia si mata o sampanie si un tort. Si atata. Ma rog, depinde si de pretentii acuma. Dar tu nu ii intrebi? Ii anunti pur si simplu? Ma rog, e clar stilul tau ... .

Romaria, sunt ff mandra de tine cum ti-ai revenit. Ne dai curaj. Sa iti traiasca minunea si sa ia in greutate cat de curand. VREEEEEM POZEEEEE!!!!!!

Mary, acum cred ca iti tii in brate puiutul. Sa iti traiasca. Sa fii sanatoasa si mamica curajoasa.

Dana, muuultii aaaani traaaiaaascaaa, muuuulttiiii aaaani traaiaaascaaa, laaaa muuuulti aaaaani!
Multi pupici si mai ales urari de sanatate si nastere usoara cu bebel sanatos ca altceva sunt sigura ca nici nu iti doresti.

Noi zacem ca asta am invatat, bebe se mai face si el simtit ce frumos din partea lui si acuma asteptam sa termine tati de facut masa. Am fost azi la Municipal sa luam trusa dar era inchis, se duce tati miercuri. Pt cine e interesat programul e 8-17. De sarbatori inchis bineinteles.

Haideti ca mai vorbim.
Va pup, numa bine

Cata 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dana LA MULTI ANI!!!!

pt fetele care se pregatesc sa nasca... mult curaj si bebei sanatosi!

fetelor ma bucur ca v-au placut tortuletele mele. azi i l-am dus socrului si s-a bucurat ff tare. oricum am primit si eu de la el multe dupciuri buneeeeeeeee si un parfum de la kenzo.

Marina 35+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

marinar daca primeam parfum de la kenzo cred ca-i faceam si eu un tort
liuda sper sa nu nasti acu ca suntem in aceasi oala cred adica fara doctor si ar fi cam aiurea dar daca reusesti sa convingi medicul de garda sa-ti faca ceza nu-mi mai fac nici o grija de nastere ( eu accept si normala doar sa vina dr de garda sa nu nasc cu femeia de servici ); cu nasii du o sampanie un buchet de flori , eu nu le duc nimic sunt aceasi de la cununie pe care de altfel nu-i mai voiam dar asa e cand se baga lumea singura in seama

eu astept sa se trezeasca tati si abia dupa aia mergem la cumparaturi ca nu e tot una sa mergi cu un barbat odihnit sau cu unu obosit prin magazine nu ?

Mergi la inceput

da voi credeti ca eu mai intreb daca vrea sa fie nas la copil?
hai ma ca glumesc! E cineva care oricum de ani de zile imi zicea ca e nas la copilul meu, insa de cand sant gravida nu a mai repetat asta - pentru ca e cu obraz si ce o fi zis, asta nu zice nimic si eu ma bag in nesimtire? poate ei nu vor! Cand era gluma era una, acum ca sant cu burta deja nu e gluma si nu vroia sa se impuna. Asa ca ... eu zic ca e frumos din partea noastra sa ne ducem si sa-i anuntam oficial, chiar daca poate ei isi dau seama ca o sa fie ei, dar, na tre sa-i onoram! Dar intrebam ca poate este un obicei ceva specific, eu stiu atunci cand anunti nasii? De asta intrebam si eu, ca nu le stiu, ca nu am mai avut copii de botezat

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

quote:
Originally posted by Liuda

fetelor o intrebare
cu ce te duci la nasi sa-i anunti ca vor fi nasi? deci nu sant cei de cununie... asa ca evident nu e de la sine ca vor fi nasi.... sau nu seduce? e un obicei ceva ? cum se ia nasul la copil cu ce te duci, ce-i dai sau nu-i dai, ce-i zici... lamuriti-ma sa stiu si eu cum ii anunt...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile

Liuda, eu nu m-am agatat niciodata e formalitati. habar nu am cum se procedeaza. Am botezat doi copii si nu a venit nici unul la mine cu ceva ca sa le botez. Daca respectivii nasi nici macar nu banuiesc ca li se pregateste asa ceva, cand mergeti la ei in vizita oricum mergeti cu ceva, doar nu cu mana goala asa ca... Cum in Romania totul se invarte in jurul bauturii daca ar exista vreun obicei, probabil ca legat de bautura ar fi - prin urmare ar merge o sticloanta. La casatorie cand te duci sa cauti nasi te duci cu cognac parca, insa din cate stiu cand se ajunge in faza de baut cognac-ul presupusii nasi deja stiu pentru ce sunt onorati cu vizita. Mie daca mi s-ar pune pata azi pe niste nasi le-as da un tel sa le zic, nu as astepta o vizita cu fitze.

criss 35+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

in rest, slaba activitate pe forum! eu vorbesc, ca mi-e lene de mor. Poate intru mai incolo ca acum ma ia somnul daca ma apuc si nu de alta, dar treaba am la greu.

pupici

criss 35+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Nu-i asa ca va era dor de salutul asta?
Ei bine, suntem OK si eu si bb, nu am avut net pana in aceasta dupa-masa, nu am citit nimic din urma si deci nu am mesaj pentru nimeni.

Revin cu amanunte putin mai tarziu!
Fiti cuminti si nu mai scrieti asa mult! Va rooog!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 37 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput