Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 21
aventura spune:
Ralucutz, eu cred ca procedezi bine avand in vedere "Constanta"! Sincer! Si oricum tu ai intrat deja in saptamana 37 deci bebe e in termen! Daca are si peste 3,5 kg este si mai bine!
Baga tare masina de spalat azi si ce mai ai de facut ca o sa le termini! de calcat poate calci maine daca se usuca!
Cum nasti tu? Natural sau ceza?
Noi incepem galeria de pe acum!!! 

Aventura
32+ cu
Antonio
adela2006 spune:
dana LA MULTI ANI !!!! multa sanatate tie si lui bebe tot ce-ti doresti sa se implineasca , un bebe mancacios si nastere usoara 

marybell si sraluca 

azi urmeaza o noua zi agitata din nou merg dupa cadouri dar de data asta ar fi bine sa si iau ceva ca maine trebuie sa le dau
sper sa nu nasc azi ca nu am doctorita si nu vreau sa ajung la medicul de garda
dar pana atunci merg sa ma vopsesc sa fiu mumoasa de craciun si de revel mi-am luat rosu peste negru violet sunt curioasa ce iese
multumesc cui mi-a modificat la numele bebelinei asa ma emotionez cand il citesc pe prima pagina ( am luptat mult ptr el
)

37+
alexia maria
Liuda spune:
buna dimineata!
prezenti la apel, ce faceti? Am dormit bine, dimineata ceva mai greu ne ridicam din pat dar deja tac ca uite ca ma consolez cu ideea ca sant in luna a 9!
DACONST la multi ani! Vezi sa nu-ti faci chiar tare de cap, sa fii cumintica si sa consumi in limita! In rest sa ai tot ce iti doresti, sa nasti cand vrei, cum vrei, cu cine vrei si sa fie bine si sa te refaci repede si bb sa fie cuminte...
RALUCO baga in priza si dai cu treaba ca mai ai doua zile, dar vezi nu exagera ca poate nasti pana luni, incet, incet ca nu fuge treaba, tot acolo in casa ramane asa ca o gasesti si dupa ce te intorci ...
bai YLILIMIC unde e ma?
fetelor sper ca nu va stresati cu piata cumparaturi sapte feluri de mancare pentru craciun? stati cumintele ca anul asta trece Craciunul fara eforturi....
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile
Catalina spune:
Deci fetelor, Lili nu e nici pe messenger. Incep sa ma intreb ca parca nici ieri nu a fost ... Sper sa fie totul ok si sa fie doar ocupata cu pregatirile de Craciun.
Cata
alinuk spune:
Neatza,
Prezentza la cafelutza???

Fete,
calmo calmo...
VESTI:
am vb cu Ylilimic, e oki acasica cu nazdravanul Matei. Nu-i functioneaza net-ul. A fost la control si toate aparentele (si nu numai) sunt pentru nastere anul viitor!!
Acum ma impachetez sa merg in vizita la Kate. O sa-i duc pupici din partea voastra si un dar mic de la Moshu'. Mi-am facut temele cu ce s-a petrecut pe aici in ultimele zile si o sa-i raportez ca ea era prezenta cu toata lumea si ma intreaba mereu de una alta (ca io incurcam ID urile si nickurile - de'i varza in capu' mieu)...asa ca am apelat la varianta copiutze
Sa fitzi cumintzele.
Vorba nu stiu cui...cand o sa nastem noi cele mai de pe urma de la sf de ian - febr, restul mamicilor vor fi ocupate cu stelutzele .... 
Marybell si Ralu mult curaj!!
pup
Alinuk 34
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
Daconst spune:
Multumesc fetelor pentru urari...sunteti niste dragute.

Raluca daca nasti sigur sa ne anunt sa punem majoretele la treaba sa-ti faca galerie.
Bafta multa,iubita!
Aelito,ma uimesti fata...pai tu nasti sigur dupa 40sapt.Nu-i bai,sanatoase sa fiti.
Si la mine parca a mai coborat burtica...desi nu stiu ce sa zic,ca era joasa de la inceput,dar na sa zic si eu ca se intampla ceva.
Spor la pregatiri si vorba Liudei,nu va agitati prea tare nici la facut,dar nici la mancat.![]()
Eu la mancat nu garantez.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
alinuk spune:
Mesaj pentru Daconst de la Mamicile de ian_febr care au inceput sa nasca din decembrie si de la

La multi ani si sa te bucuri de
stelutza
ta norocoasa fata frumoasa!!!!
Alinuk 34
Theodor
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata
adela2006 spune:
ok m-am vopsit , nu va observa nimeni ma consolez cu gandul ca nu mai am fire albe ![]()
astept sotiunea sa plecam la cumparaturi
sa fiti cuminti pana ma intorc
37+
alexia maria
gabriela_s spune:

LA MULTI ANI DANA!!!

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

ALINATXA spune:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LA MULTI ANI DANUTO FRUMUSICO!!!!!!SA FII SANATAOSA FATA DRAGA SI TU SI BEBITZA SI TATICU,FERICITI,SA AVETI BANUTI(SA AI CE SPARGE LA SHOPING).......
32+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/