Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Dolphin a mea o fi facuta cu vreun japonez,de ma tine pe ora Japoniei!
nu i-ai facut poze Yuliei in timp ce desfacea cadourile ????
ma bucur ca ti-a iesit bascuta !
mai vino la scris,din cand in cand !
mai ai si tu un pic,apoi chiar ca nu osa mai ai mult timp!

pt toate mamicile !!

38s+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR! FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! ia uite in cateva zile ce de bebelusi au aparut...

ROMARIA - bravo! multumim ca ne mai zici si noua una alta sa invatam! numai bine! ma bucur ca te-ai linistit cu bebe, ai laptic... totul ok.

MARINAR - buuune prajituri ai mai mesterit acolo.... arta nu gluma.

GABRIELA - am vazut pozele

MIRELA_TP - trebuie sa iei neaparat fier daca ai anemie! chiar si pentru prevenire! fierul e singurul lucru pe care l-am luat in sarcina si m-a ajutat tare mult. daca iti lipseste te simti mereu obosita, cum zicea si Liuda, APOI SE VEDE IMEDIAT DIFERENTA CAND INCEPI SA IEI! eu am fiole si le beau cu suc de portocale, seara dupa ce am mancat si e ok. pentru bebe e necesar MAI ALES ACUM, LA SFARSIT cand creste mult, cu ajutorul lui se formeaza globulele rosii. ma rog ... oricum e foarte important!

diana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

fetelor am intrat sa va salut, sa va doresc o zi buna,
sa nu va agitati prea tare cu pregatirile pentru craciun, sa aveti grija de voi...

eu acum plec la spital...imi doresc asa de mult sa ma simt bine dupa operatie ca dupa-amiaza cel tarziu sa imi vad puiutul,
nu-mi vine sa cred ca azi o sa-l vad..

va multumesc inca o data pentru incurajari
sa va ganditi la mine in jurul orei 13

va pupa pe toate Mary
(o viitoare mamica peste cateva ore)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

neatza fete cucuiete!

marybell galerie la greuuuu
sa ne dai de veste repede. sa fiti sanatosi si papaciosi!

Daconst LA MULTI ANI. iti doresc in primul rand ceea ce e mai important de acum incolo: sa ai un copilash sanatos, cuminte. si tu sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa se implineasca!

gabriela_s tu asa micutza esti? in '85? dupa zodiacul chinezesc, esti bivol de lemn. deci clienta ta, gen urania, a gresit.

Liuda nu-ti bate capul cu chinezii, ca ei sunt mai ciudati de felul lor, adica nu sunt ca noi. la ei anul nu incepe ca la noi... au alte scheme

sraluca tinem pumnii. mi se pare si mie ca se cam grabeste medicul... daca te simti bine, mai gandeste-te. oricum sunt prezenta la galerie cand o fi.

Misha_tp dar medicul nu ti-a dat fier pt anemie? eu zic ca daca esti anemica trebuie sa iei fier. cel mic are nevoie si o sa ia din resursele tale cat poate dar tu nu trebuie sa te anemiezi. ia-ti suplimentul, e cel mai bine pt tine si bb! ti-am trimis mail cu parola la cont.

Pepsi tu nu ai nevoie de prezentare iti urez si eu Craciun fericit alaturi de cei dragi, un An Nou cu multe bucurii si mai ales sarcina si nastere usoare!

32+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

AELITA - vezi ca tu nu nasti pana nu termini si ultima rochita!! cred ca de aia te-ai oprit... mai stai oleaca. maica-mea a zis ca ea nu ma naste pana nu merge la film si pana nu face o poza cu burta mare mare... si asa a fost. a dus-o taica-mio la film si a doua zi a nascut.

Am fost si eu joi la doctor, am facut eco, bebe e micut 2.5 kg dar asta e , mai are timp sa creasca olecuta. oricum am mancat ca o vaca de toate in sarcina, nu pot sa zic ca nu am avut ce mi-a trebuit, analizele au fost perfecte mereu... asa ca nu stiu de ce o fi crescut bebe doar atat pana acum, asa o fi de fel. vorba lu' ta-so : se pregateste sa fie fotomodel ca el asta e, important e ca e sanatos.

la eco imi zice aia... ma da eu nu stiu cum apare bebe asa mic pentru ca dupa cum se simte si arata burta ta ar fi mai mare... eu zic" o fi ca e mult lichid, si ea... ba din contra , e un pic sub limuta!! cica nu e de rau... mi-a zis doctora sa nu imi fac griji, dar vineri m-a chemat la monitor.... ce vorbeati fetelor exact in ziua aia de monitoare si am ajuns si eu asa pe neasteptate. oricum ok era cuvantul magic asa ca stau linistita.
pe 2 e programarea la cezariana.
tre sa plec ca mai am de cumparat cateva cadouri, revin mai tarziu! va pup pe toate!
diana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Buna, dimineata burticoaselor si prospete mamici!

Marybell,. O sa fie bine. O sa ne gandim la voi, la tine si la bebe. Te asteptam cu vesti cat mai repede.

Mai, Raluca (sraluca)! Daca te hotarasti sa nasti luni sa ne zici, sa ne apucam de galerie!

Dana, La multi Ani! Sa fiti sanatosi toti trei, si tu si bebe si tati al vostru. Si e o vorba celebra... "Ce-mi doresc eu mie, iti doresc si tie!" Sa te bucuri de ziua de azi!

Mady23, La multi ani! si tie pt ieri! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti! Nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Pt fetele care nu mai intra pe forum...
Craciun Fericit! si La multi ani!
Sa va aduca Mosul ce vreti voi! Sa fiti sanatosi si voi si bebeii si taticii lor! Sa va bucurati de sarbatori!

Loredana 33+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Pepsi, Michelle, nu v-am uitat! Sa fiti sanatoase! Craciun Fericit si un An Nou cu bucurii! Pepsi, sa te bucuri de bebe, iar tu Michelle, ai sa vezi ca la anu' o sa fii burticoasa iar.

Si eu m-am gandit ca anul asta o sa fie ultimul Craciun pe care il petrecem doar in doi, de la anu' o sa fie si bebitu'...

Eu o sa mai fiu pe aici! Va pupic!

Loredana 33+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor

Si eu cu morcovul pe aici

Haricleea intradevar se grabeste dar daca o luam logic are dreptate. Ca exista sansa de 99.99% sa ma apuce exact in perioada cand ei sunt plecati cu totii. Si sa raman cu cine stie ce butcher care ede garda si vai si amar de noi. Ca sa nu mai vorbim de anestezist. La Constanta situatia e total diferita de ce e in Bucuresti.
Asa ca de ce sa ma risc. Si a zsi si el ca la ultimul control avea 3500, intre timp o mai fi cxrscut, asa ca e destul de dezvoltat. Oricum aseara am observat ca a inceput sa coboare asa ca ... e pe drumul cel bun.

Si in plus am un alt stres ca sunt putin paranormala si am zis ca o sa nasc de revelion. Si asa s-ar intampla. Ca de exemplu camera lui bebe am proiectat-o in albastru inainte sa stiu ce e bebe si la un momendat m-am trezit dintr-un vis si am zis : copolul meu o sa fie baiat cu ochii albastrii. Deocamdata e baiat. Sa vedem ochii.

Eu acum imi fac curaj si incerc sa scot morcovul.

Va pup si ma duc la treaba ca nu ma bagaje, nu am spalat hainutele, nu am camera pregatita si ma 2 zile. O sa ne aducem aminte de zilele astea toata viata

sraluca36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Marybell Marybell Marybell Mamica curajoasa!!

Pepsi, fata draga , iti dorim sarbatori fericite, multa sanatate si un bebe super sanatos!

Dana, LA MULTI ANI!!!!!

Aventura 32+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

sraluca da, tu esti din Cta. si eu sunt constanteanca, dupa ce am terminat faculattea am venit in Bucuresti, adica acum vreo 6-7 ani. deci iti dau dreptate, du-te fetitza sa nasti ca la ce am auzit eu de medicii din cta, de la prietene, chiar nu e cazul sa risti nici un pic. asadar: galerieeee

si fetelor, nu nasteti toate in decembrie ca nu ni se mai justifica numele de mamici de ian-feb. trebuie sa ne schimbam numele in mamici de ian-feb care nasc in decembrie . sper ca noi, cele din feb sa nu nastem prin ianuarie....

32+

Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Mergi la inceput