Mamici de ianuarie-februarie 2007 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
romaria spune:
Multa bafta la fetele care urmeaza sa nasca si multe felicita la cele care au nascut Haricleea, Cristina, Mirela, Diana , sper ca nu am scapat pe nimeni.
Romaria si Rihanna
Liuda spune:
Alinatxa ce vrei?
ce zici de mine? ce vrei de la Galati? vezi ca sant pe fir...care e treaba acolo? bai inca una naste... ccchhhhh. ce chestie... uneori cand sa intru pe forum ma gandesc sa mai intru - ca parca vad ca mai gasesc vreo nastere si iar inverzesc frunzele la morcovelul meu!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 35 sapt si 5 zile
Helenutza23 spune:
romaria ce bine ca a venit papi! 
asteptam poze!

31+ 

Craciun Fericit! 

Un An Nou cu sanatate si impliniri!

Liuda spune:
Romaria mersi pentru sustinere... dar va mai zic odata, chiar nu imi este frica de nastere, sant zi azi gata.... ideea e alta de pe 26 dec pana pe 2 ian. nu am doctor, ma! ca a mea e plecata! si atunci tre sa cad pe mana celor de garda si care nu sant nici atat de indulgenti cu pacientii altora si sant si sarbatori si astea nu te baga in seama, si nu prea vor sa faca ceza, aici cica tre sa tip tare (asta pot eu) ca sa reusesc!!! Deci mi-e frica doar de perioada asta ca de pe 3 ma doare in cot!!! ma duc si la discoteca - am doctor!!! Adica ma prea cineva foarte bun , iar a mea vine ... pe 8 ian. eehhheeehhheee ca daca ajung pe 8 sant si mai tare!!! asta e frica mea! sa nu fie in momentul nefericit....
Va pupic pe buric.
Misha_tp spune:
Stiu, Alinataxa. Si pe deasupra e capricoarna ca si mine. Te salut, Liuda. Mai e cineva din Galati?
Liuda spune:
aaa de asta zicea Alinatxa de mine? ei atunci o iert!
Misha_tp acum iti sar tie in coc... adica ce ai tu cu capricornii, mai ales daca esti si tu tre sa bagi capul in nisip si sa inghiti... si daca te intereseaza si fie-mea o sa fie capricoarna, asa ca tati al nostru a zis de mos sa-i dam o funie... ca nu stie el cum se descurca cu atata incapatinare in casa!!!coarne si pasarici aveam....
ma anul 2007 al cui an e, a cainelui? Ca si asa viata asta e ca de caine... ap si anul ... asa ca Misha_tp numai noi ducem aici onoarea Galatiului ca nu mai e nimeni, cred! Poate gresec dar ma iertati ca , na , sant gravida, mai uit, mai multe asa!!!
Va pupic pe buric.
gabriela_s spune:
mai eu am vazut un restaurant interesant la voi acolo in galati,aratau astia la stiri acum cateva zile.ceva gen CN tower din toronto,doar ca la scara mai mica
(100m inaltime parca).as bate drumul pana acolo sa servesc cina la inaltime,poate ma lecuiesc de raul pe care il am...sau poate fac infarct si ma curat direct![]()

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
38+ 

Daconst spune:
Marybell,facem galerie pentru tine sa ai nastere usoara si recuperare rapida. 

Maine e si ziua mea asa ca sunt tare mandra ca se va mai naste un bb la noi pe 23.
Liudo,ce-ai fata cu Anul Cainelui?Ca asta e de bine...daca tot e Capricorn incapatanat,macar e credincioasa si loiala ca un caine.![]()
Romaria,felicitari pentru laptic...asa ne dai si noua curaj,mamicuto.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 37+ 
laura ionescu spune:
Marybell- multa bafta maine si curaj.
Romaria- bine ai venit acasa, sa stii ca esti curajoasa si trebuie sa tii cont ca esti PRIMA, deci dupa tine ne luam si noi. 
Fetelor eu vreau sa va urez CRACIUN FERICIT, sa fiti iubite si sa va bucurati de sarbatorile astea minunate.
Eu ma gandeam zilele astea ca e ultimul Craciun pe care il petrec singura cu iubitul meu, deci am de gand sa fac tot ce pot ca sa fie unul cu adevarat special, fiindca de la anul o sa fim 3.
Si vreau sa-mi amintesc de acest ultim Craciun in doi, cand eram tanara, indragostita peste urechi
si era suficient sa ma tina in brate ca sa petrec Craciunul Perfect. Sa am ce-i povesti lu' fie-mea cand o fi mare si o sa ma intrebe despre dragoste 
Laura, 36+