Ce parfumuri folosim?
Raspunsuri - Pagina 3
philip spune:
asta imi place acu si l-am primit de la sot:
http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P155456&cm_mmc%3dus_search-_-GG-_-br%20giv-_-givenchy%20mariage
iar cu asta ma dau cand sunt sport:
http://www.perfumeworldwide.com/product_info.php?products_id=1882
philip
&andreea
amik spune:
ultima achizitie: F by Ferragamo, Salvatore Ferragamo. e bestial!
Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)
livia spune:
multumesc mult allure!!!stii ce o sa fac?o sa comand mai multe sticlute (mostre-mirosuri diferite)de la phantere si o sa le testez!alea nu sunt asa scumpe si o sa am mai multe variante de mirosit...si probat...
pup!
Criss75 spune:
Imi plac foarte mult parfumurile din gama Lancome, folosesc cu mare drag Poeme si Tresor, insa de curand am primit un parfum care m-a dat gata, Nina Ricci - Love in Paris. Este extrem de fin si feminin si il ador.
ameea spune:
Am primit si eu de la Mosu',Love in Paris-Nina Ricci,si sunt foarte entuziasmata de el.Asa ca subscriu.Pana acum am folosit Euphoria-Calvin Klein.
monalac spune:
eu sunt modesta...folosesc parfumuri mai ieftine...acum am un avon extraordinary,de la avon....prefer ca banii pe care i am sa i investesc in copil,lui nu i lipseste nimic....din pacate,am un salariu de bugetar si pt mine nu mai ramane mare lucru....
iepumic spune:
Dolce&Gabanna: cel rosu, clasic....demential
J.LO: "Glow", foarte delicat si primavaratic.
Ma mai tenteaza "Allure Sensuelle" de la Chanel insa e putin cam tare pentru gustul meu.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
lulu77 spune:
La mine depinde foarte mult de anotimp si starea mea de spirit .
Vara folosesc : Kenzo -L'EAU PAR KENZO ;
ISSEY MIYAKE - L'EAU D'ISSEY
D&G - Light Blue
CLINIQUE- Happy Heart
Iarna : CALVIN KLEIN- Euphorbia ;
GIVENCHY- Organza;
TERRY MUGLER - Angel ;
CHACAREL - Amor ,Amor
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Leta spune:
'Green Tea' de la Elizabeth Arden. Din pacate nu prea se mai gaseste in Romania :(
Leta
si un bebe
poze 2005
poze 2006