Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 27
olim spune:
eu am mancat o portocala si 1/2 de mar, si apoi paine integrala.La amiaz am sa manac niste fasle verde, iar la cina , jambon cu iaurt.
o zi frumoasa tuturor
ariel_7000 spune:
buna fetele! eu raportez greutatea maine, dupa cum v-am obisnuit, pt ca nu stiu ce se petrece in we, caci in fiecare luni cantarul meu o ia razna si arata cu 1-1,5 kg mai mult, iar martea isi revine, chiar daca nu fac abateri sambata sau duminica...e de la "ei", nu de la mine:))).
nici eu nu ma simt prea grozav azi. am aceleasi stari de slabiciune generala, de greata si ameteala de care vorbeau fetele mai sus. mai am senzatii de caldura, insa mainile si picioarele sunt gheata, si mai simt o "presiune" in cap si dureri de ceafa. eu cred ca am iarasi probleme cu tensiunea, in sensul ca-mi scade foarte mult...(la 8 cu 4)...
sper sa-mi revin cat mai curand.
meniul meu de azi:
dimineata: 3 mandarine + 1 cafea slaba + 2 batoane tarate cu gem fructoza
pranz:omleta din 2 oua + ciuperci+1 linguritza de crema de branza
seara:supa pui si ...ce mai gasesc monti la mama acasa:)
alina si alexandra
crisstinuta spune:
Felicitari fetelor care au slabit!!Le asteptam si pe celelalte la raport.
Ieri am mancat :
D: cafea cicoare,un bol de morcovi rasi, cateva linguri de gem fara zahar ca mi-era pofta pe dulce
P: crap la cuptor cu o felie de cascaval ca era tare gras
S: sunca de pui ( fara amidon sau zahar ) cu iaurt normal mare
Azi:
D: cafea fara cofeina ( ura !! nu mai am cicoare )cu zaharina,trei rondele grau expandat o cana lapte 0.1
P: piept de pui cu cateva galuste din faina de soia
S: sunca ca si ieri ,cu iaurt normal
ralu spune:
Cristina-dar tie ce iti mai trebuie sa slabesti? te-am vazut in poze - pai eu nu cred ca voi putea sa slabesc asa ca tine!
Pustiul tau ce face? Vad ca este de o seama cu fiica-mea cea mica, doar ca ea este nascuta pe 16.
Va pup pe toate!
oLo spune:
pt raport: 66.3. desi numa monti n-am papat in WE (doo aniversari si mai ma asteapta una we viitor). Da' am fost cuminte :D
mina spune:
La pranz am papat 3-4 bucatele de peste marinat cu un castravete crud. Ciudata combinatia dar mi-a placut. De atunci am mai baut doua cani de ceai. Acum sunt la a doua cafea pe ziua de azi (cu zaharina evidement ) si tare-mi fac cu ochiu feliile alea de wasa de care va ziceam azi dimineata ca ma roade stomacu. Nu a fost cine stie ce satios pestele ala...
Deseara habar nu am ce fac, poate ceva peste cu legume la folie, daca tot m-am croit pe peste azi.
Va pup !
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
crisstinuta spune:
Ralu, acolo aveam 48kg cand am inceput Monti aveam chiar 47kg sau 46 1/2 kg .Bine ca nici acum nu e diferenta mare .Acu' nici daca nu slabesc nu-i bai mare macar nu mi-e foame si ma simt bine .Mi-am pus si eu un target acolo dar pe termen lung .Totul e sa nu ma mai ingras ca n-am descoperit de ce s-a intamplat asta.Eu cred ca nu fac abateri.
Gabitza e bine ,sta acum pe olita ( ca de aia pot sa scriu ) si canta in gura mare " Mos Craciun "!
.Nu te-am vazut pe topicul "copilasi de mai- iunie".Nu ma intand cu povestile despre Gabitza ca va umplu capitolul asta rapid.Dar daca printesa ta se afla interesata de el atunci poate mai vorbim .
ralu spune:
Cristina-sunt si eu inscrisa pe tabelul mamicilor de mai-iunie. Doar ca am fost mai activa in sarcina decat acum. Citesc destul de des, asa ca pe Gabitzul tau de acolo il stiam
....si am pus ochii pe el!
Te pup
andanii spune:
cristinutzaaa 47
nu am putut sa nu fac remarca .... poate cand o sa ma mai nasc inca odata o sa mai am s eu kg de genul asta

ANDANII 

adriana_mihnea spune:
quote:
Originally posted by Mara76
Daaaar, sambata am facut paine si a iesit buna-buna!!!! Si n-am muncit mai deloc... mai mult mi-a luat sa spal ustensilele si masa! :D O singura problema: hartia de copt a ramas lipita de paine si n-am reusit sa o dau jos... oare trebuia unsa cu ceva ulei?!
Nu stiu daca ti-a raspuns cineva, asa ca o fac eu...
Sa nu pui ulei ca alfel combini glucide cu lipide. Presara faina integrala in tava si nu se va mai lipi.
Adriana si
Mihnea Stefan (11.11.03)Creatii culinare