Montignac : ce am mancat azi (81)
Raspunsuri - Pagina 15
olim spune:
pofta buna sa aveti.eu is lesinata de foame, dar nu ma duc sa imi cumpar nimic.Ma duc acasa la fasole verde, dar asta pe la 3
.Asta e.![]()
crisstinuta spune:
Se pare ca toata lumea mananca Monti 100%.Bravo!
Ieri am papat asa:
D:cafea din cicoare ( nu prea imi place ,am baut o perioada Inka dar nu cred e conforma ,astept pareri )cu lapte 0%,trei felii paine cu gem fara zahar.
P: varza la cuptor cu carne fara orez ( mananc la varza murata ,frate....)
S: trei portocale mici ,dupa o ora salata rosii cu ulei de masline si telemea o felie.
Azi:
D: aceeasi cafea ,aceeasi paine cu acelasi gem ( am un raft de borcane de gem dietetic goale de cand tin Monti) ,aceleasi kg ,plictiseala.
P: da ati ghicit aceeasi varza de ieri dar am terminat-o. Aum am foc mancare de fasole verde cu carne de porc ( si carnea de porc din congelator am terminat-o, trec iar la pui)
Acusor ,Andanii multumesc pentru sfaturi !
andanii spune:
CRISTINUTA inka cu lapte degresat 0.1% grasime e ok , inka e 100% facuta din cereale si cerealele se pot combina cu lapte degresat , cam icoerenta explicatie, dar sunt la lucru si ma grabesc tare
ANDANII 

crisstinuta spune:
Dar scria pe borcanul de Inka contine : cicoare,orz,si atentie sfecla de zahar ! Andanii nu te-ai razgandit in privinta ei ?
olim spune:
fetelor, eu pana la urma am mancat doar fasole verde ca nu am avut chef sa imi prajesc pieptul de pui, dar am mancat o lingurita de nutella, ca imi era asa pofta de ceva dulce, si nu aveam altceva la indemana, 
.Nu imi plac dulciurile, dar simt nevoia cateodata sa mai manac ceva dulce, 2-3 bucati de ciocolata alba sau o lingurita de nutella, sau o coca-cola, dar am zis ca mai bine nutella, decat coca-cola, nu?
O seara frumoasa tuturor
ralu spune:
Buna fetele!!
Deci din cate am inteles branza feta este permisa!
O intrebare: cum faceti chiftelutele Monti?
Meniul meu din seara asta:
dimineata: 2 felii de paine wasa+iaurt 0% + cafea cu lapte 0%
pranz: mazare+ciuperci +carne de vaca (din cate stiu mazarea este permisa in a doua faza, nu?)-nu am avut altceva ce sa mananc
pe la ora 5: 3 mandarine
seara:cred ca o salata (nu m-am decis inca)
Va pup
olim spune:
salutare tuturor.
fetelor, am o intrebare, as putea sa manac spanac asta seara, ca mi-e o pofta de si mor.Astept raspunsul vostru
tlaura spune:
Salut fetele! eeeeei, azi am tinut monti 100%, pedepsindu-ma singura pentru ca aseara m-am destrabalat! Ce sa fac, poftele sunt pacatul meu; am fost invitati la o masa de cineva care a venit din o., cu bunataturi facute in casa (toba, carnaciori, fripturici). Toate bune si frumoase, toba nu am mancat ca nu-mi place, din fripturici am gustat o bucatica din care nu a mai vrut Andrei sa manance, dar, am dat iama in carnaciori! mamaaaa, ce carnaciori!!!!
. In fine, i-am mancat cu muraturi, pana aici totul monti, dar cand a venit si cu cozonacul pufos si plin de nuci cu cacao....va imaginati!
In schimb azi, am recuperat!
D: cereale integrale cu lapte 0% + cafea
P: piept de pui cu salata de varza rosie
Cateva fructe intre mese
S: branza cu salata mixta
iar acum beau un ceai
Olim, nu vad de ce nu ai putea manca spanac in seara asta; fii atenta doar la combinatii! Pofta buna!
Ralu, chiftelutele monti se fac la fel ca cele normale, doar ca nu mai pui faina sau paine sau ce se mai pune in ele. Se leaga cu oua, iar eu pun si cateva legume tocate marunt; in afara de ceapa mai pun telina, ardei, ciuperci si chiar si o rosie data prin raatoare1 iese o minunatie!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
ralu spune:
Merci Laura!!
Olim poti sa mananci spanac! Vezi ca pe pagina 8 cred andanii mi-a dat reteta de spanac care o face ea!
Eu in seara asta nu am mancat salata, ci peste + fasole verde cu putin ulei si usturoi la cuptor
Am mancat 2 portii ca sa ma satur!
Va pup!
Rony spune:
eu am slabit mult cu Monti dar am fost la tara vreo luna jumatate si am pus ceva kilo ca acolo mananci muuuullltt si toate sunt bune si gateste mama.... ce frumos!
Deci treceti-ma si pe mine in tabel 71 kilo, vreau 64 si am 1.72!
o sa incerc sa si alerg putin daca ma tin puterile poate si putin sport! numai bine!