Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

A inca ceva,Lora si Pisi v-am admirat pozele Pe ale lui Lora le vazusem de fapt si in alta parte,apropos,bradutul tau e artificial??

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, da, e artificial bradul nostru. L-am cumparat acum 2 ani de la metro. Mie imi plac mai mult astia naturali, dar pentru ca nu gaseam niciodata unul frumos, am hotarat ca mai bine nu ne mai batem capul...

Nu stiu de ce, nu apar toate mesajele pe care le scriu pe forum...:(

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora si eu vroiam sa te intreb, bradul tau e artificial? Deci si noi am vazut poze...frumoase.
Ionela tinem pumnii, cum sa nu.
Pisi si la voi sunt poze frumoase....

Poate voi reusi sa pun si eu ceva poze.

Mergi la inceput

Ajutooor! Eu scriu degeaba, ca vad ca mesajele mele nu apar! M-am suparat! :(

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Salut!
Vad ca nu v-a prea fost dor de mine, dar eu tot ma bag in seama!

La noi au fost niste zile foarte aglomerate. Biancai i-a adus mosul 2 maselutze deodata si inca una sta sa iasa. Spre deosebire de Rares, ea a plans mult, a fost super mofturoasa si a vrut numai si numai la mine in brate, a tipat vreo 3 nopti la rand, s-a stricat si la burtica. De Craciun au venit la mine parintii, 2 surori si un cumnat, soacra in vizita, deci aglomeratie cam mare pe cei 49 mp pe care ii are apartamentul meu. A fost frumos totusi, chiar daca foarte obositor pentru mine.
Nu a venit mos Craciun in persoana anul asta, dar copii au primit cadouri multe (jucarii, carti si hainutze) si au fost foarte incantati de toata atentia acordata. Pentru ca am fost cuminte, am primit si eu camera foto digitala pe care o cerusem .
Am fost luni cand a nins tare cu copii in parcul central si chiar daca le-au inghetat nasucurile au fost foarte incantati. Marti am iesit fara ei si am prins, din intamplare, concertul lui Stefan Banica Jr si am cantat, am dansat si ne-am distrat super. De ieri seara am ramas din nou doar noi patru si ne-am mai linistit. De acum plecam noi in vizite, sa stresam pe altii .
Am pus poze, daca aveti timp si chef sa va uitati:

http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762380121536

http://new.photos.yahoo.com/lauragosu/album/576460762381302388

O sa pun si catve filmulete, sper sa am timp acum, pana nu se trezesc vizigotii.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Lora nu se vad pt ca sunt primele tale mesaje si sunt moderate.Dupa 10 mesaje parca vor aparea fara probleme.Foarte frumos v-ati distrat voi si v-am admirat si in poze,sunteti o familie tare frumoasa.Te inteleg ca ai vrut sa mergi mai repede la serviciu,si sunt sigura ca nimeni nu te condamna pt decizia ta.Oricum nu esti singur pe aici.Si eu si Ionela mergem la serviuciu din pacate zi eu,ca mie mi-ar fi placut sa fac orice,mai putin sa merg la serviciu.

Lunna,Ana multumesc ca v-ati facut timp sa va uitati si la pozele noastre.

Laura tare frumusei mai sunt piticutii tai

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Laura, tocmai m-am uitat pe pozele voastre cu strumfii! :) Foarte frumoase poze si copiii sunt niste dulcei! Sa va traiasca si sa fie sanatosi! Imi dau seama cat e de frumos cu doi! Cred ca e si greu, dar trebuie sa vedeti partea frumoasa, nu?

Lora

Mergi la inceput

Pisicuta, multumesc ca m-ai lamurit! :) Si eu m-am uitat la pozele voastre, sunt tare frumoase! Matei e un dulcel, cred ca Iustina ar vrea sa-i dea un pupic! ;) Vad ca ai niste poze imbracata in roba. Sunt prea indiscreta daca te intreb cu ce te ocupi?
Eu m-am intors destul de bucuroasa la serviciu, caci imi place ce fac si unde lucrez si imi plac si colegii. Nu as pleca nicicum in alta parte.

Ionela, sa ne spui cand ajungi acasa. Sper sa calatoresti bine!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am reusit sa pun doua filmulete.

http://www.dropshots.com/day.php?userid=110373&cdate=20061225

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Laura, am vazut si filmuletele. Foarte frumoase! Ce dansator ai in familie!

Lora

Mergi la inceput