Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)
Raspunsuri - Pagina 7
ianusca spune:
criss
Sa nu-ti para rau ca nu ai ajuns la Cleopatra. Noi am ajuns mai devreme, dar Ian a adormit in spate la tatal lui ! A aparut Cleopatra impreuna cu tatal ei, a cantat melodia Ghita, live, a mai zis doua cuvintele si gata a plecat cu 10000 euro! Oricum nu s-a auzit mai deloc, iar de vazut nici vorba. Foarte multi copilasi venisera sa o vada si multi dintre ei erau adormiti. A fost o oara nepotrivita .Ora 1.
Lunna , sper sa-ti gasesti job-ul pe care ti-l doresti,ca e mai greu aici la noi in provincie!
Adriana si Ian al meu a aviut limbrici si i-am dat Helmiflores,( e forte bun si e pe baza de plante)
pisicuatasiMatei si noi v-am admirat in pozici.Inca o mama super tinerica!
Laura, pana acum sunt multumita de tanti.Tocmai l-a adormit pe Ian si am trimis-o acasa, ca si asa e sarbatoare azi! Am inceput sa numar zilele pe care le mai am pana incep servicial!Cand sunt prea multe, cand sunt prea putine.E ciudat sentimentul!
ianusca spune:
Lorafrumoase pozici!Deci voi fi a treia care incepe serviciul.De bicei trei e un numar norocos!Doamne ajuta!
pisicuta si matei spune:
Ionela sper ca este totul in regula la voi si fii puternica ca mai ai nitel pana o sa il ai pe Alex langa tine si apoi nu o sa va mai despartiti cu siguranta.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
pisicuta si matei spune:
lunna sper sa se simta mai bine Paul si sa nu fie nimic grav
Ianusca multumim ca ne-ai vazut pozicile
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ana1980 spune:
Dana sper ca ati descoperit ce are Paul. Sanatate multa !
Ianusca pana azi a mancat bine, azi vad ca o luam de la capat, dar se vede ca problema sunt cei 4 canini care cred ca-i vor sparge totzi odata.
LA MULTZI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR !
ionella3003 spune:
Buna seara, dragele mele!
Uram si noi un calduros "La multi ani!" Stefanilor si Stefaniilor!
Dragele mele, va multumesc pentru gandurile bune!...
Draga Adriana_78 si draga ianusca, alex e la mama, langa Durau de aproape un an de zile. Am hotarat anul trecut sa-l lasam cateva luni (am avut mai multe probleme de rezolvat si in Bucuresti nu s-a putut obisnui mama sa stea). Insa i-a mers atat de bine, mananca bine, nu a mai racit, ca am hotarat sa-l mai lasam un piculet. Insa... e asa de greu sa-ti vezi copilul o data pe luna... el e tare fericit aici, bunicii se poarta exemplar cu el, are tot ce-i trebuie... s-a facut un nazdravan si jumatate (are acum 2 ani si 3 luni).Oricat de bine ii merge aici am hotarat sa-l aducem acasa, la Bucuresti, cel tarziu in iunie, sa reintregim familia. Cu ajutorul lui D-zeu totul va fi bine!...
Dragele mele, s-a devansat plecarea cu o zi, asa ca voi pleca maine spre casa... o sa ma uit din nou cand o sa trec prin Piatra la fiecare mamica cu copilas gandindu-ma care mamica minunata de pe forum o fi?!... Apropo de muzeul de istorie, crisandrada, eu opresc mereu cand trec prin Piatra pe langa muzeu sa-mi cumpar nectare de la chioscul Amicii...
Va pup dulce si va urez o noapte linistita! Sa-mi tineti pumnii maine ca e primul drum asa de lung pe care-l fac singura la volan!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
crissandrada spune:
Dana mi-am pus steriletul la dr. Nutu. Eu personal pana acum sunt foarte multumita de ea. Merg la ea de 4 ani, imediat dupa ce am nascut-o pe Andrada.
ianusca nu stiu care e secretul. Pur si simplu asa simt : buna dispozitie. Am o familie frumoasa, m-am linistit si cu serviciul si mi-am facut planuri noi pentru la anu'. Sanatosi sa fim ca le vom rezolva pe toate.
Lora da, am inceput serviciul ca Andrada are 4 ani. L-am inceput cand a implinit 2 ani. As fi vrut sa il incep mai devreme dar chiar nu aveam cu cina sa o las : la cresa nu ma lasa inima iar o femeie nu aveam incredere si nici bani de aruncat. la servici s-a putu asa ca am stat pana la 2 ani fara 2 luni cand am dus-o la cresa.
Oricum la vremea aia iesieam mai bine la bani daca stateam acasa.
Acum daca va fi sa mai am un bb nu voi mai sta 2 ani. Cred ca unul.
Criss
si Andrada
(12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
Dana, intr-adevar, nu a aparut mesajul tau de ieri. Deci, spune-ne, a fost doctorul? Ce are Paul? Ana e bine, nu? Va dorim multa sanatate la toti!
Criss, felicitari pentru starea ta de spirit!
Eu nu ma pot hotari inca daca o sa mai fac un bebe sau nu. Aseara ma uitam impreuna cu Iustina la filmuletele de cand era ea bebe si mi s-a facut tare dor de vremea aia!
Va doresc o zi buna la toate!
Lora
lunna27 spune:
salut!
Criss dr nutu era de garda cand am nascut,ea a ajutat-o pe margine in operatie,mie mi-a placut tipa,pe la 12 noaptea am avut nush ce complicatie si m-a dus iar in sala de operatie si ea m-a rezolvat pt ca ea era de garda,n-am sa uit cum facea,zicea ca deabia asteaota sa iasa la pensie ca s-a saturat
Are si cabinet particular cumva,ca eu n-am auzit...
Ionela drum bun inapoi spre casa,de ce esti singura?Sotul nu a fost cu tine??
Paul are viroza aia tampita care bantuie pe la noi,i-a dat si antibiotic preventiv(ca sa nu faca alte complicatii...otita sau altceva),cica va face vreo 3 zile temperatura,sper sa nu ia si cea mica 
Dana si piticii