Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Hello, dragelor!

Am tras un pui de somn! Noroc ca a sunat telefonul, ca altfel... picam din pat direct la munca, maine! Cine mai e oropsit si incepe munca maine?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna
eu incep...desi tare as avea nevoie de cateva zile libere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna
eu incep...desi tare as avea nevoie de cateva zile libere...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Nu cred ca mi-ar place ciorba inacrita astfel,nici nu am mancat niciodata asa ceva ce-i drept,de fapt la noi in Moldova nu am auzit sa se acreasca cu asa ceva(zeama de varza).Stiu ca se mai folosesc la noi pt acrit prune verzi,struguri verzi ,eu fac doar cu bors de putina Diseara cred ca bagam o pizza,asta dupa ce venim de la tara...

Dana si cei mici

Draga Dana, stilul meu de gatit e o combinatie intre ardelenesc(mama), moldovenesc(tata), muntenesc(sotul) si banatean (unde mi-am cunoscut sotul)... Sa zicem ca am luat de la fiecare ce-am crezut eu ca e mai pe gustul nostru si mi-am facut retete proprii... ne place tare mult ciorbita acrita cu moare si... e mai simplu sa acresc cu moare de pe balcon, decat cu bors din piata, Distractie placuta la tara si pofta buna la pizza!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Eu sunt oropsita si ma duc maine la serviciu.Nu mai vreau la serviciu,ce sa ma fac?

Bine ai veni Carmen,v-am admirat in pozici ce familie frumoasa sunteti.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Uite ca venim si noi la vb. Am tot petrecut, ieri la taicameu(Vasile) in noaptea de Revelion am stat pana pe la 2 ca am avut musafiri. Azi iar ne-am plimbat - am fost la parada mastilor din Tg Neamt apoi am trecut pe la Agapia si Varatec. Abia acum ne pregatim de somn.

Carmen bine ai venit printre noi.

Mergi la inceput

Ana, la multi ani fericiti si cu sanatate tatalui tau! Cred c-a fost superb la parada mastilor, nu ne povestesi mai multe?
Ce face Casandra?

Carmen, bine ai venit in gasca noastra. Nu ne spui mai multe despre tine, unde stai, daca ai copilasi... (ca am vazut ca suntem cam pe-acolo cu varsta si avem aceeasi meserie)

O noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna Carmen , bine ai venit.
Pana la urma nu am mai stat singura de revelion. Am fost la niste verisori de ai sotului si am stat pana la 12 si ceva dupa care am venit acasa si m-am culcat. Ieri am petrecut si mai pe seara am iesit cu Andrada in oras pe la trenulete si masinute. Era asa de cald afara... Azi a fost mai liniste dar am pus-o de o raceala ca ma doare rau gatul si capul si mie somnnnnn... Si maine ma duc la servici...

Anul trecut a fost un an destul de bun : am fost sanatosi, ne-am luat licenta, am ajuns cu casa la acoperis (ne chinuim de 7 ani...), la servici a mers bine, am fost in concediu la mare, am fost la Venetia.

Anul acesta sper sa fim sanatosi, sa facem un master si sa ne perfectionam engleza.

STIE CAREVA DIN VOI UN PROFESOR/PROFESOARA DE LB. ENGLEZA DISPUS SA FACA PREGATIRE CU ADULTI?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata, mamici si bebici si un an nou fericit, cu sanatate si mult nioroc in toate! "La multi ani"! Asa-i c-o sa fie un an bun? Presimt asta!
Eu nu am reusit sa mai scriu zilele astea, ca de acasa nu pot din cauza Iustinei. Acum am reinceput serviciul. (si nu ma plang) :)
Cum ati petrecut de revelion? Noi ne-am distrat foarte bine!
Carmen, bine ai venit si pe aici!
Laura, oare presupun bine unde lucrezi? (comp. d. i. cumva?)

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pisicuta, de ce nu vrei la serviciu? E rau?

Lora

Mergi la inceput