Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salut si LA MULTI ANI!!!

Picicuto .... suntem treji de la 8:30 si ne-am culcat pe la 4:15 azi dim

Noua ne-a facut ieri Ana febra pe la 12 ziua si ne-a dat peste cap,i-am dus la tara,cu gandul sa-i lasam acolo peste noapte,am inceput sa-i dau antibiotic deja,dar nush daca am facut bine,ma gandesc ca a facut o indigestie usoara caci mi-a baut ieri dim un bibe de lapte iar apoi cu noi a mai ciugulit niste gogosar cu castravete,si ma gandesc ca i-a picat greu,ca la vreo 15 min mi-a vomat,apoi la vreo 2 ore mi-a facut febra.Poate ma duc maine la dr de familie sa vad daca are ceva in gat.

Pana la urma i-am lasat la soacra-mea,i-am bagat la 21 in pat si am tulit-o,asta dupa ce i-am dat instructiunile de rigoare.Am plecat la Bacau la prietenii nostrii iar pe la 3 dimineata ne-am intors spre PNeamt.La 9 eram la tara ca soacra-mea plecase la serviciu,nu va zic ca eram franti de oboseala,iar ei ne-au luat de noi (oricum nu conta pt ca eram bucurosi ca Ana nu ne-a mai facut febra).La amiaza ce am mai atipit cat a dormit cea mica,pe Paul l-am mai lasat la tara.

Cam asa ne-am petrecut noi sfarsitul de an...

Mira f mult mi-a placut ce-ai scris!!!

Ionela multam de uratura!!

Criss cred ca azi va petreceti nevoie mare

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE DE VASILE SAU VASILICA!!!!

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara fetelor!
Acum reusesc sa scriu si eu!
VA dorim si noi un an 2007 cat mai bun, cu sanatate, bucurii si vise implinite!Noi am petrecut Revelionul acasa, ca n-am avut cu cine s-o lasam pe Lara. A fost frumos insa si in doi, desi n-am petrecut toata noaptea, a fost bine. Lara a dormit de pe la 8 seara si n-au trezit-o nici macar bubuiturile rachetelor si artificiilor, asa ca am avut o noapte linistita.

o seara linistita si voua
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

La multi ani, dragele mele!

Pisicuta, la multi aaaaani! Sa fii sanatoasa, fericita si rasfatata!. Tare drag imi e de voi, sunteti o familie minunata; se vede ca va iubiti tare mult si Matei... e o minune zambareata! Ma bucur tare mult ca am fost impreuna la cumpana dintre ani si... ar trebui sa ne vedem mai des, ce zici?

Va invit la o cafeluta!... Cum ati pasit in noul an, cu ce ganduri si dorinte?...

Dana imi pare tare rau ca e bolnavioara Ana... Sper ca acum este mai bine.

Adriana, multumim frumos pentru urare!Si eu am petrecut revelionul la fel, anul trecut... lasa ca se fac ei mari!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Multumesc mult Ionela,esti o scumpa si ma faci sa ma intosesc.Si tu ne esti tare draga noua,iar noi ne-am bucurat nespus ca am fost cu voi si inca o data va multumim de invitatie.Tare haioasa gasca ta.Sigur ca ne putem vede mai des,ca ne face mare mare placere.

Lunna ma bucur ca pana la urma totul s-a terminat cu bine si Ana nu a mai facut febra,astfel incat v-ati putut si voi distra

Avand in vedere ca azi este ziua mea am sa va dau de baut.Asa ca fiecare sa isi aleaga

ps:Ionela sa nu uiti sa imi trimiti si mie pozele
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PISI!!!! sanatate,fericire si numai bucurii alaturi de cei dragi !!

Ana mea e bine,tind sa cred ca i-am dat antibiotic degeaba,dar asta e.

Adriana las ca la anul va fi mai bine eu anul trecut am adormit de la 22,asa e cand ai copii mici

Dana si cei mici

Mergi la inceput

ce faceti, dragelor???
cum merge cu ciorba de potroace?

pisicuta, inca o data !!! Am incercat sa te contactez pe msg, ca e mai usor sa-ti trimit pozele asa...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ionella3003

Cum ati pasit in noul an, cu ce ganduri si dorinte?...

La noi a fost un an bun Ionela,si multumim lui Dzeu pt asta,sper ca anul acesta sa fie cel putin la fel de bun si roditor

Bey,iar vb singura??As manca o ciorba de burta si o pizza...ce pofte mai am (nu va ganditi la prostii)

Dana si cei mici

Mergi la inceput

eu am mancat o ciorba de perisoare acrita cu zeama de varza...

Mergi la inceput

Nu cred ca mi-ar place ciorba inacrita astfel,nici nu am mancat niciodata asa ceva ce-i drept,de fapt la noi in Moldova nu am auzit sa se acreasca cu asa ceva(zeama de varza).Stiu ca se mai folosesc la noi pt acrit prune verzi,struguri verzi ,eu fac doar cu bors de putina Diseara cred ca bagam o pizza,asta dupa ce venim de la tara...

Dana si cei mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna
sunt Carmen
intru de mult timp pe forum...dar nu prea am avut curaj sa scriu
sunt mamica a unui baietel nazdravan- Ares
http://s115.photobucket.com/albums/n282//
aici sunt poze cu familia mea

Mergi la inceput