Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Lora, sunteti tare frumusei... pe unde stati, prin ce zona? cat are bubulina ta? E fain ca ai acces la msg la serviciu... eu imi fac de cap acum, ca-s acasa... Dar unde lucrezi, de ai activitate si acum, intre sarbatori???

Mai vb azi, ca vad ca suntem singurele

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salutare!

Sunt un pic bulversata cu mesajele astea,acum am vazut ca a scris si Lora,numai ca mesajele ei au fost moderate mai tarziu si daca nu m-am uitat in urma nu am avut cum sa le vadAm scris si eu un mesaj dar cand m-am uitat mai tarziu nu l-am vazut

Ionela bine ca ai ajuns cu bine si sper sa se refaca cat mai repede amandoi copilasii!

Lora si azi la serviciu????Dar daca zici ca-ti place ceea ce faci,te inteleg...

Lauraaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Pisicuta chiar ca aveti de chefuit,nu cumva te cheama si Vasilica ???

Nu mai zic nimic,ca asa ma doare o masea....pe creier imi face

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ionella, da, vad si eu ca suntem singure. Am acces la net de la serviciu, lucrez intr-o firma cu profil informatic, ca jurist. Din fericire, avem destul de mult de lucru. Zic din fericire, ca asa avem si multe contracte, ca altfel n-ar avea firma venituri. De stat, stam in zona Darmanesti. Voi am inteles ca stati in Bucuresti, nu?

Lora

Mergi la inceput

Haideti ca nu sunteti singure....maine as vrea sa fac tiramisu,pt prima oara...a facut careva??

Dana si piticii

Mergi la inceput

Dana, bine ai revenit! Cum se simte Paul? Imi place la mine la serviciu, fetelor, ca altfel n-as rezista in ritmul asta!

Ionella, bubulina Iustina are 2 ani si 2 luni. E nascuta pe 31 oct. 2004.

Lora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Haideti ca nu sunteti singure....maine as vrea sa fac tiramisu,pt prima oara...a facut careva??

Dana si piticii

Eu am facut si a iesit o bunatate! Spor sa ai si... pofta buna!

Nu ai luat nici un calmant pt maseluta?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Ionela, am descoperit pozele cu Alex! Frumoase poze si Alex e un dulcel! Cred ca se simte foarte bine la bunici, acolo isi poate trai adevarata copilarie, la tara. De o copilarie din asta am avut noroc si eu, la bunici si de aia o duc si eu pe bubu a mea la tara de cate ori am ocazia. Din pacate, nu am prea mult timp la dispozitie...in ziua de azi ai atat de multe de facut, ca uneori nu ai timp pentru ce e mai important in viata...

Dana, ti-am mai zis eu ca vin la tine! Tiramisu zici...eu nu le am defel cu facutul prajiturilor, ci doar cu mancatul. In baza mea...catastrofa!

Lora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Dana, bine ai revenit! Cum se simte Paul? Imi place la mine la serviciu, fetelor, ca altfel n-as rezista in ritmul asta!

Ionella, bubulina Iustina are 2 ani si 2 luni. E nascuta pe 31 oct. 2004.

Lora

Si alex e pe 21 septembrie in acelasi an! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi ca frumusei sunt tare!

Mergi la inceput

Ionela eu am descoperit reteta pe culinar,numai ca sa vad daca am sa gasesc branza aia marscapone

Lora nu te gandi ca sunt mare gospodina dar de revelion vrem sa mergem la niste prieteni in bacau si vreau sa duc ceva dulce,daca nu-mi iese asta e

Eu mai stau pe aici cat doarme cea mica!Paul imi mai face inca febra in rest nu are nici un simptom,doar gatul il mai doare...deja ii dau si antibiotic

Dana si piticii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Ionela eu am descoperit reteta pe culinar,numai ca sa vad daca am sa gasesc branza aia marscapone

Lora nu te gandi ca sunt mare gospodina dar de revelion vrem sa mergem la niste prieteni in bacau si vreau sa duc ceva dulce,daca nu-mi iese asta e

Eu mai stau pe aici cat doarme cea mica!Paul imi mai face inca febra in rest nu are nici un simptom,doar gatul il mai doare...deja ii dau si antibiotic

Dana si piticii

Eu n-am facut cu nici o branza mascarpone! Am cumparat crema de la Dr.Oetker si a iesit excelenta. Mult succes!

Mergi la inceput