Piatra Neamt - Perla Moldovei (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Tu zici de crema aia pt torturi care se face cu lapte si cu mixerul??Totusi am sa caut branza din aia,ca vreau sa fiu originala

Lora tu ai mai fost atunci in metro??Eram atat de adormita ca dupa vreo ora de colindat mi-am adus aminte de tine,noi ne-am intors atunci pe la 2:30 acasa

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

A ...te astept cu drag Lora la noi,numai sa-mi iasa

Dana si piticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

http://new.photos.yahoo.com/ionella3003/album/576460762381482879

pentru cine vrea sa vada poze noi cu noi! Si maine mai adaugam altele!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lunna27

Tu zici de crema aia pt torturi care se face cu lapte si cu mixerul??Totusi am sa caut branza din aia,ca vreau sa fiu originala

Lora tu ai mai fost atunci in metro??Eram atat de adormita ca dupa vreo ora de colindat mi-am adus aminte de tine,noi ne-am intors atunci pe la 2:30 acasa

Dana si piticii

Dana, crema e chiar pentru Tiramisu, scrie pe plic crema Tiramisu. Eu m-am hotarat intr-o seara tarziu sa fac si am facut cu ce am gasit la supermarketul de peste drum.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, plec acasa! Gata, imi ajunge! :)
Va pup pe toate, "La multi ani", un an nou fericit, cu sanatate, cat mai multe bucurii si impliniri! Pupici copiilor!
Distractie placuta de revelion! Noi plecam la Caprioara, la restaurant. Asta pentru ca avem un grup mai mare cu care mergem.
Bye-bye! Sa ne auzim cu bine!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Dana, n-am mai fost la metro, ca n-a mai putut doamna sa o tina pe bubu in seara aia. Am fost la cip-savin si ne-am facut o mie de nervi ca era aglomerat si nu gaseam ce voiam si eram si cu copilul dupa noi!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mey fetelor dar tare vorbarete mai sunteti Lipsesc si eu 30min ca am fost sa vad daca nu mai cumpar ceva si voi scrieti deja o pag.

Dana nu ma cheama,dar noi tot petrecem

Ionela ce a crescut Alex,nu-mi vine sa cred,serios,si in atat de putin timp.Este tare frumos cu parul asa carliontat.Geta ce mai face?Sa ii trimiti un de la mine

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

mey fetelor dar tare vorbarete mai sunteti Lipsesc si eu 30min ca am fost sa vad daca nu mai cumpar ceva si voi scrieti deja o pag.

Dana nu ma cheama,dar noi tot petrecem

Ionela ce a crescut Alex,nu-mi vine sa cred,serios,si in atat de putin timp.Este tare frumos cu parul asa carliontat.Geta ce mai face?Sa ii trimiti un de la mine

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Multumim pentru aprecieri, pisicuta! Pai... eu scriu, nu gluma, doar trebuie sa recuperez ce-am pierdut cat a fost nebunie la serviciu... Cat despre Getuta- va pupa pe toate si... trage cu ochiul la ce scriem noi! Ne-am vazut si acasa - a stat doar o zi, si am oprit un pic pe la ea si in drum spre Bucuresti. A fost si ea tare racita, acum e mai binisor, sper sa-i treaca de tot pana la anul!...

Mergi la inceput

Mai... dar eu mi-s tare vorbareata azi!... Dana, gata tiramisu? Sa nu-mi spui c-a venit Lora pe la tine si l-ati si dat gata!

Mergi la inceput

Neaaaaata, dragelor! Haideti la o cafeluta revigoranta!

Mergi la inceput