Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 15
crinuta spune:
http://community.webshots.com/album/556594255fXerJS
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
PatriciaArdeleanu spune:
hehe, Crinuta, ai vazut ca ti-am facut pofta? sa iti opresc o poretie?
Asa si-a desfacut Rayan cadourile, de pe olita?? s-a jcuat cu trenul?i-a placut?
Noua dintre toate jucariile, i-au placut cel mai mult niste litere magnetice. Calutul ii place, dar parca are si putina teama.
Ana_maria, si a mea cea facut cu Dorna si intaritor a ramas f subtire, asa ca am pus-o impreuna cu o cutie mare de smitina Brenac Rosu, inca 2-3 intaritoare, si s-a facut chair ok. a iesit ok,k zic eu, am gustat doar putin din ea,o sa mancam acum de prinz din ea sa vad ce zice lumea.
Iata si de la noi cite poze de Craciun
Amaya, La multi ani! sa fii fericita si iubita!!
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Patricia, opreste-mi doar daca apucam sa ne vedem, ca altfel, e pacat de portie.
Maica ce pofta mi-ati facut cu Fingers astea. E clar ca nu rezist pana la revelion.
Facem fan club Fingers?
Patricia, asa m-am amuzat si eu cand l-am vazut pe Rayan deschizand cadoul ( era al mamei, nu al lui) stand pe olita. De aceea am si facut poza.
Ii place mult trenul, dar a durat ceva pana a invatat sa nu calce pe sine, sa nu puna mana, ca e foarte sensibil.
Macar merge si cu fatza si cu spatele, si scoate si suntete specifice trenului.
Oricum, am zis ca nu ii mai iau chestii ieftine, nu ca asta ar fi fost ieftin, dar era un tren si mai scump, desi era ceva mai mare.
Am ajuns sa am frica de lucruri de proasta calitate.
V-am vazut pozele, si am constatat ca si voi ati impodobit bradul cu rosu si auriu, ca noi. Si eu il impodobosesc ori mono, ori bicolor, asa imi place, simplu, iar beteala trebuie sa fie in ton cu una dintre culori.
Tu arati excelent in pozele de la serbare, felicitari.
I-a placut calutul lui Rebecca? Dar laptopul?
Eu am spus ca nu ii iau laptop mai devreme de 3 ani, deoarece mi-a scos vreo 5 litere din laptopurile din Saudi, si acum ne costa enorm sa le punem la loc, asa ca, am concluzionat eu, ca al meu baiat nu e pregatit sa aibe laptop ca il distruge, iar de invatat litere, o poate face mai incolo, are tot timpul.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by magga
Sarbatori fericite tuturor si sa va traiasca comorile!
:)magga
Si tie la fel! Sa fiti fericiti!
Crinuta si Rayan
Shobo spune:
CRACIUN FERICIT SI CALDURA IN SUFLETE!!! va doresc mami si Codrin
Ubi, mi-au dat lacrimile mami cand am citit ce-ati patit... eu mi-am inchipuit cum as fi fost eu in locul tau si m-am emotionat rau... Doamne fereste!... cred ca ti-a fost tare greu insa toate relele spre bine!
la C in camera noi avem cam 20-22 maxim constant (uneori mai strangem sau desfacem robinetul la calorifer pt a mentine..) si il culcam in body cu maneca lunga si poi direct asa in sac de dormit. e mult mai bine pt ei sa doarma in mai racoare. deci e f bine cum te-a sfatuit d-ra. sanatate multa si Doamne ajuta sa se faca rpd bine, sa puteti sa va bucurati linistiti de ac sarbatori frumoase!
Amaya, LMA si tot binele din lume!
anamaria, sanatate multa sotului!
aseara Codrin a primit de la mosh un set de 6 masinutze cu arc, din cele ce le freci putin si apoi le lasi pe podea si pleaca si un tractor mare albastru caci e innebunit dupa tractoare si rotile lor mari
vreau sa va zic ca la el se vede clar o schimbare in comportament... de 2-3 sapt asa e mult mai incapatant si negativist, adica nu mai vrea sa pape in scaun, cand e ora, sa fie imbracat cand iesim afra etc... la ce ii propunem vrea sa faca dc are el chef si cum/cand vrea el! si in ac timp rade de nu mai poate si se uita cu privirea de parca hahaha, v-am facut!!! ... o auzisem eu pe bona ca imi zicea asta insa de 2 zile de cand stau cu el ac imi dau seama la ce se referea ea... am citit in Dr Spock si imi dau seama ca noi am intrat asadar in perioada numita "anii teribili", de fapt e 1 an si tine intre 2 si 3 ani... numai ca al meu a intrat de la 1 an si 10 luni, n-a mai asteptat cele 2 luni . cica e una din cele mai grele perioade asta de la 2 la 3 ani... asa ca ne vom inarma cu rabdare si intelegere!
pupici, plecam la soacra cand se va trezi C.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, merci de complimente!
Da, bradutul meu e cu rosu si auriu, la fel imi place si mie. si nu am bomboane, nimic, doar globuri.
Laptopul i l-a adus verisoara ei care a venit acum din sua, habar nu aveam ce vrea sa ii aduca. ii place tare mult, deja a repetat dupa 5 minute de joaca "ello" si bye-bye, cu aceeasi intonatie. ea de obicei nu strica lucrurile. se jaoca foarte frumos cu ele. I-a mai adus niste culori frumoase si carticele de desenat si m-a pus toata seara sa coloreznoroc ca mie imi place foarte mult sa desenez.
Calul a inceput sa ii placa din ce in ce mai mult, acum l-a dus in camera la ea si mi-a cerut sa il culc in pat si il pazeste. Presimt ca o sa faca o pasiune pentru el.
Shobo, stiu ce zici despre faza asta, si noi am inceput cam de vreo 1-2 luni sa facem fitze din astea. Cel mai urit face cind trebuie sa plecam undeva si urmeaza sa o imbrac. NU mai vrea deloc.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Ce sa va spun, fazele astea sunt normale, deci, inarmati-va cu rabdare.
Patricia, nici eu nu pun bomboame in pom, la fel ca tine. Haha, avem aceleasi gusturi in materie de impodobit brazi.
Crinuta si Rayan
V. Erica spune:
Noi am ramas acasa datorita febrei lui Ruxi care l-a speriat mai mult decat era cazul pe sotul meu... Asta e!
Patricia, am vazut si eu pozele si imi place mult cum ai fost aranjata la petrecerea de Craciun.
Nici eu nu ma omor dupa fingers, insa eclairurile imi plac mult.
Sarbatori fericite!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Erica, a fost atat de grav? Acum e mai bine?
Aha, deci prefer eclere. Bine ca stiu ce sa pregatesc ca veti veni la noi.
Crinuta si Rayan