Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 16
PatriciaArdeleanu spune:
si mie tot eclerele imi plac mai mult.
ERica, dar ce are ruxi?
Patricia si Rebecca (05.02.05)
V. Erica spune:
Crinuta, important e s-ajungem ca merge si o cafea...
Patricia, Ruxi n-are nimic grav, doar ca facut febra acum 2-3 zile... Insa al meu e panicar ...
Sarbatori fericite!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
bubu05 spune:
V.Erica, sanatate lui Ruxi!
Patri, tu de unde ai luat calutul si cat ai dat?
Mai fetelor, mi-ai facut pofta si mie cu fingersul! Poate fac de ziua lui Vlad, cine vrea sa vina???
Poze din Ajunul Craciunului! si tortuletul.
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
BDana spune:
Craciun fericit va uram si noi.
Amaya la multi ani. Sa ai o nastere usoara, o bebelina frumoasa si o viata minunata alaturi de ai tai.
Patricia v-am vazut pozele cu fetita frumoasa si mamaica la fel de frumoasa si eleganta. Imi place tare mult calutul vostru si, sunt si eu curioasa cum se joaca cu laptop-ul ptr ca i-as cumpara si eu lui Cris, desi el este taare stricator .
Zilele astea Cris este rasfatatul tuturor. Deja stie ca "nacunul"= craciunul ii aduce jucarii si prevad ca la anul va fii tot mai greu de multumit copilul obisnuit sa primeasca din toate partile. De la noi, parintii a primit o casuta pe care i-am instalat-o in camera lui si de care este tare incantat, un ursulet care face baloane de sapun si care la fel il incanta tare dar care din nefericire ptr urechile mele are si sonor si canta...lambada si un puzzle din lemn. Punem si poze spre exemplificare http://pg.photos.yahoo.com/ph/badiladana/detail?.dir=/d150re2&.dnm=c08dre2.jpg&.src=ph
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
Shobo spune:
maine sper sa reusesc sa pun si eu niste poze cu Codrin la bradutz si cu cadourile primite.
maine e si ziua soacrei, deci dupa amiaza suntem pe la ea. se si pensioneaza incepand cu 1 ian si e f emotionata...
Patricia, vreau si eu pls sa va vad la petrecere, dar nu am gasit unde sunt pozele.
in rest am vazut toate pozele cu piticeii la bradutz si ii ador!!! sa ne traiasca si sa ne bucuram de ei!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo spune:
heloooooooo, nimeni la cafea/ceai??? eu si fi-miu tocmai ne-am baut ceaiul si resp laptele (tati doarme ca azi a fost randul meu sa ma scol cu odorul) si acum suntem prin sufragerie papam niste cozonac amandoi... matinali, deh, dc asa vrea dom'shorul meu -la 6:45 era in picioare vioi
hai ca mai astept sa apareti la semnat condica
Craciun fericit in cont!!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
BDana spune:
In Constanta a nins, asa cat sa fie alb afara, sa simtim ca e Craciun. Abia astept sa il scot pe Cris sa ii vad reactia.
Si noi tot pe la ora aia ne-am trezit, Shobo. AM alergat repede in pat la Cris poate mai bag putin somn, dar nu a fost chip. Acum imi bau si eu cafeaua, in general beau ness, dar am uitat sa imi fac provzii
Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)
bubu05 spune:
'Neata, 'neata!
Noi nu prea matinali, la 8:30 s-a trezit: mami, pisu! Cu toate ca aseara s-a culcat la 11:30 ca am avut musafiri si speram ca dimineata o sa doarma mai mult...de unde...aseara a fost show: de doua ori m-a strigat ca vrea pipi dupa ce-l pusesem in pat si cand m-am dus era in putza goala, se dezbracase singur si astepta sa-l pun pe olita S-a mai trezit si pe la 5 dim o tura sa faca pipi si sa vada cum dorm masinile in parcare
BDana, si la noi acum fulguieste si e alb pe jos, dar se vede ca iese soarele si nici o sansa de zapada...
Azi sotul lucreaza si suntem singurei ....
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Am uitat sa va zic ca Vlad a primit 2 truse medicale , mosu' saracu a uitat ca i-a dat una in Ajun si aseara a mai primit de la niste prieteni, o lasase la ei acasa , dar nu-i bai e super incantat, doctor il fac! Zice: bea mente ghitza= bea medicamente cu lingurita, stetoscop=tic, inga=seringa, piu=termometru(ca face piu). Descarc acum pozele sa vedeti cum ne consulta
Gata pozele cu Dl.Doctor!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Si Rayan tot matinal a fost, noroc cu mama, ca sa pot dormi si eu mai mult.
Bubu, l-am vazut pe domnul doctor. Mai ce serios e el cand consulta.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.