Ai nostri ca brazii! - ianfeb2005 (36)LMA!
Raspunsuri - Pagina 17
PatriciaArdeleanu spune:
Hehe, noi am fost mai puturoase, ne-am trezit la 10, dar ne-am si culcat tirziu.
Bubu, calutul este ala din Bucur despre care ti-am zis. A inceput sa il iubeasca foarte tare. L-am vazut si eu pe simpaticul domn doctor. cind vrei sa faci petrecere?
DAna, ah ce frumos ca a nins! poate totusi ninge si pe la Buc putin.
am vazut si eu pozele. ii place casuta? e dare simpatic ursuletul ala si micul mos craciun.
Shobo, pe pagina precedenta este linkul meu de poze.
ps. dana, se joaca frumos cu laptopul, dar inca nu e asa pasionata de el ca de calut. e totusi pt copilasi un pic mai mari. ea nu trage sa strice jucariile de felul ei.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
ce m-am necajit aseara, am observat ca mesajul meu sms pe care l-am scris in ajun a ramas in lista de "drafts" si nu s-a trimis la nimeni; abia aseara tirziu am observat, cind m-am uitat peste mesajele primite/trimise si ala nu figura...asta e.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Amaya spune:
Dragele mele va multumesc din suflet pentru urari si va doresc si eu multa sanatate, fericire si multe bucurii.
O sa intru mai tarziu sa povestesc alaturi de voi insa trebuie sa ma recuperez putin dupa ziua de ieri care a fost superba insa tare obositoare si lunga.
Oana 33+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
lavinia345 spune:
Salutare si de la noi.Am avut musafiri(nu asa multi cum trebuia dar a fost bine),libanezii mei au apreciat(sincer zic ei)salata mea boef si mai ales salata de ciuperci,curcanul jupanului i-a dat pe spate,iar prajiturile mele chiar i-a impresionat.Ma bucur,caci de obicei ei sunt mofturosi la gusturi noi....Am dormit 12 ore azi noapte,caci am fost foarte obosita.Eu am facut placinta cu mere pana la 2.30 in noapte iar jupanul a tinut curcanul la cuptor 9 ore....
Una peste alta asteptam si noi zapada pe seara,ce ma bucur!Macar sa fulguie...ca de asezat zapada aici niciodata nu s-a asezat.Astia la primul fulg de nea inchid drumurile,supermaketurile,doctorii nu se mai duc la spital,toata lumea se ascunde in case de parca a venit apocalipsa.
Lavinia
Natalia
bubu05 spune:
Patricia, ma bucur ca iiplace calutul, mergem si noi sa mai cautam joi si sa mai facem cumparaturi. Vreau sa-i fac o mica petrecere lui Vlad pe 2 ian, dimineata, cu piticii! Sunteti invitate! pe Crinuta am invitat-o deja! Cine mai vine??
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Pai ma gandeam pe la 10:30- 11, sa aibe timp sa se zbenguie pana la pranz. Le fac ceva bun de papa si apoi direct la somn.
Deci, astept sa-mi spuneti cine vine , sa ma apuc de fingers!
Crinuta, poate ne vedem joi sa-mi dai colorantii pt. tort!
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bubu, treci la mine cand vrei, doar anunta-ma.
Evident ca venim pe 2. Pe 3 incep job-ul, off....
Noi venim, deci pune-ne pe lista.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
bubu05 spune:
Crinuta, nu-mi mai aminti...nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani!
Vorbim pe ym, in principiu vin joi dupa-amiaza, cand se trezeste Vlad, pe la 5-6, e bine?
Poze cu Vladutz