Mamici de iulie-august 2007 (8)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

jadi, dar de ce sa renunti la cirese? Eu intr-adevar, cand l-am nascut pe Dragos era sezonul cireselor si boul de doctor nu ma lasa sa mananc cirese, ca face piticul colici...si baleam la ele de nu se putea...dar acum prindem din plin sezonul de cirese cu burtici la purtator...

Andra8+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

nicoll_mada mercicutz inca o data! acum am citit si al doilea mesaj; da, sunt asa mandra de nasica mea, are un de nota 10. Iar ea azi e mai bine, au mutat-o la salon. Cred ca ii va da drumul pana la revelion si vor fi acasica cu bb mic cu bb mare si cu sotiorul bineinteles .

cat despre fricile mele timpurii sper sa le calmez pana atunci, iar subiectul in mod sigur il voi discuta cu doctorul meu, care mi s-a parut un om foarte de treaba, daca stii cand sa-l intrebi si mai ales cum (probabil in felul in care o sa pun problema , mai intai o sa rada de mine si dupa aceea ma calmeaza el cumva!

karligutza, 12+

anyplace,
anywhere,
anytime...

...karligutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nu mi-e frica de cirese, mi-e frica ca nasc inainte sa ma satur de ele .
Am upgradat tabelul cu carucioare, daca e sa se schimbe culorile, le schimbam , hehe.

Eu cam plec sa fac bagaje si sper sa plecam la munte! Va pup si Un Nou An Fericit!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Multumesc pentru incurajari!

Jeni, ieri cand am fost la dr aveam 13 saptamani fix. Sexul copilului incepe sa se diferentieze de prin saptamana a 12-a de sarcina si la un eco performant un medic cu experienta poate sa spuna ce pare a fi bebelusul (e destul de greu sa vezi sexul copilului si iti trebuie ceva experienta, desi aparent e simplu).

Karligutza, cu anestezia epidurala nu e chiar asa o problema cum iti imaginezi. Cere ceva experienta din partea dr. anestezist si sunt si cazuri in care poate sa nu "prinda". Dar nu simti decat o fina intepatura atunci cand iti introduce acul seringii cu anestezic. Te tine o asistenta in pozitia respectiva si nu ai cum sa te misti. Iar durerea de la intepatura in coloana este inexistenta pe langa durerile unei nateri naturale sau chiar de dupa o cezariana.
Nu este acelasi lucru cu rahianestezia.
Depinde cum o sa nasti, natural sau prin cezariana, pentru ca in functie de asta se stabileste concentratia anestezicului introdus, momentul montarii anesteziei si altele.N-o sa ai timp si chef de casti si muzica, pentru ca montarea propriu-zisa a anesteziei dureaza cateva minute, timp in care va trebui sa cooperezi si sa spui ce si cum simti. Nu exista nici o preagatire speciala din partea ta. Este indicat doar sa nu mananci cu cca 10-12 ore inainte.

Alina 13+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

jadi multumim frumos si sa aveti si voi un REVELION de poveste, multa distractie si un NOU AN FERICIT si IMPLINIT! daca se poate si cu cirese multe .

sunt foarte incantata de raspunsul tau Anya20 si cred ca inca 2 zile pe DC imi vor stinge toate grijile; ma simt mai linistita .

biz biz arround!

anyplace,
anywhere,
anytime...

...karligutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Alina felicitari pentru baietel! Eu as vrea fetita insa normal ca si daca va fi baietel e ok, doar e al nostru.

Karligutza referitor la epidurala sa zicem doar (ca sa nu te sperii) ca in momentele acelea e ca o piscatura de tantar comparativ cu ce ti se intampla si cand vei sti cata alinare iti aduce o vei dori cu bratele deschise.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 6 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Dar scrieti tare mult,mamicilor.bine ca mai citesc pe aici ca mai au si alte gravidute asa greturi ca deja ma problematizez rau de tot.
Eu nu pot nici sa aud de sarmale dar sa le si mananc.Nu stiu ce mancare ii place copilasului asta ca acum nu suporta nici una.O fi vreo domnisoara pretentioasa.
De mirosuri ce sa mai zic.Nu pot sa intru nici macar in supermarketuri.
Dar, poate ma lasa dupa ce nasc,pana atunci nu cred ca am sanse.
De ingrasat ce sa mai zic.Am slabit deja 2 Kg in ultimele saptamani.Daca merg tot asa o sa fiu manechin in luna a noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Va multumesc ptr sfaturi, si in concluzie, m-am linistit cu mancatul. Oricum nu exagerez, ca mi-e si mie teama sa nu mi se faca rau. Mai grav e ca a inceput sa-mi fie foame mai des , si nu prea ma incanta ideea.
Nikole, ce veste buna ne-ai dat! ma bucur tare mult ca te-ai linistit! de-acum, sa te tot bucuri de sarcina!

Ma bucur pt gravidutzele cu bebei analizati si sanatosi, sa dea DD sa fie toti la fel !

Alina, felicitari pt caruciorul albastru! cred ca cel mai frumos e sa ai pereche! da si daca se schimba culoarea,tot e frumos! nu-i nimic, te mai felicit o data!

Am inceput si eu sa bat campii cu nasterea, desi e f devreme, dar recunosc ca am oarece emotii deja cand ma gandesc. Cred ca cele mai mari emotii le am pt bebe, sa se nasca sanatos, starea mea nu cred ca mai conteaza asa mult! eu cred ca o sa fac cezariana, pt ca mai am o taietura ca de cezariana de la operatia de extrauterina , si am 2 ani de atunci. O sa fie 2 ani 1/2., dar prefer asa, nu vreau sa risc nimic.

Andreea 11+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Felicitari Mami de Anya pentru bebe sanatos. Daca totul e bine nu cred ca mai conteaza foarte mult sexul.Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos in continuare.
P.S. O.R.L.

MEDA 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mai dar scrieti nu gluma!
am lipsit si eu o zi....
inainte de toate bun venit noilor burtici!sarcina usoara si bb sanatos!
jadi ce ma bucur ca e totul ok!
si anya ai spart gheata,sa-ti traiasca flacaul,sa fie sanatos suuuuppeeer!
nikole nici nu am conceput sa fie altfel! DD bine ca te-ai linistit! nu pleci tu asa usor dintre noi....
deci ieri am fost la szeged si in sfarsit am simtit ca am fost tratata ca o adevarata gravidutza ce sunt!dr e super ok,mi-a scos din cap o parte din gargaunii care zburau liberi,rabdare are omul cat cuprinde.samburelul e beton,chiar un pic mai maricel,avem in sfarsit si noi doua poze cu el,colul inchis.oricum de 5 zile nu mai am nici macar scurgeri bejulii.eu sunt un pic cu probleme,dar a zis sa stau linistita,facem analize si vedem.pe 11 ianuarie ma duc sa-mi faca translucenta nucala,voi avea 12 saptamani si o zi,perfect!
iar in februarie tot la el merg sa-mi faca morfofetala.atatea griji mi s-au luat dupa cap,atat de usurata ma simt....
ete fetelor cate un DD si pentru noi...asa-i nikole?
andicu stai linistita fara efort si ai sa vezi ca trec petele.si daca chiar ti-e pofata de ceva gusta dar nu exagera cu cantitatea.
si in final va pup pe toate!

alina 10+

Mergi la inceput