Risc ridicat de sindrom Down la dublu test!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mult mult succes la rezultatele amniocentezei, fetelor, desi eu sun tsigura ca e bine la amandoua:) si sa ne tineti la curent! Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Si eu va doresc fetelor sa auzim numai de bine.

Cand aveti rezultatele?

8+

http://bd.lilypie.com/xO2Zp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Am trecut si eu prin asta: in sapt a 14-a am facut TT - nu si translucenta din sapt 12-14 cum se cerea, si a iesit risc de 1/276 pt SD.
Se intimpla anul trecut in iunie, urma sa plec in concediu deci vestea a cazut ca un traznet intr-un moment asa de calm si fericit.
Nu i-am spus nimic sotului ca sa nu se sresseze si am tinut totul in mine pina la nastere -8 dec 2006.
Copilul e este sanatos, perfect si se pare foarte precoce ( asa au zis pediatrele, vazind ce activ este si ce frumos se dezvolta).
Deci in iunie 2006 urma sa decid daca fac amnio. NU AM FACUT!
M-am dus la echografi celebrii: Herghelegiu,Iosub, unul a dat translucenta 1,6 celalat 3, 6! deci va dati seama ce erori...
M-am chinuit cu gindul asta pina la nastere , sarcina afost relativ usoara dar nu m-am putut bucura de ea...etc .
Numai D-zeu stie ce a fost in sufletul meu (nici mamei nu i-am spus).

Acum sunt fericita, am un baietel superb! Nu cred in teste!!!

Cam asta e povestea mea

www.photos.yahoo.com/ph//my_photos" target="_blank">pozele mele
Ruxmax cu bebe Tudor- 08.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Azi in sfarsit mi-a venit rezultatul la amniocenteza.Este Ok .Am trecut printr-un stres cumplit si eu si sotul meu in cele 11 zile de asteptare dar, macar a meritat. Momentul ala, cand deschizi plicul cu rezultatul e cumplit ,nu sti ce te asteapta....
Doresc la toate gravidutele numai rezultate bune.
Acum mai am un stres ,trebuie sa mi se ridice placenta ca este mai jos( 20 saptamani).

Anca (mami de Roxana) o sa vezi ca totul o sa fie bine si la tine.Cand te duci sa iei rezultatul sa ceri si parerea medicului genetician de acolo (Dr. Mustata)

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Pap elena-felicitari si o sarcina ushoara in continuare.
Placenta se va ridica ea,oricum pana prin sapt 30 sunt toate sansele sa se ridice.

Samurai-lady 18 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sea spune:

Felicitari pentru rezultat. Sa va bucurati de sarcina de acum incolo. Ma bucur pentru voi ca nu a trebuit sa asteptati aproape 3 saptamani, cum am asteptat eu si sotia mea. Important e totusi rezultatul final. Sper ca tuturor mamicilor care au facut amniocenteza sa le iasa rezultatul bun si copilasul sanatos.
Sunt curios totusi de ce e asa mare diferenta intre momentele in care rezultatele sunt gata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

pap.elena, felicitari!!! ura!!! super!!! stii ce tare ma bucur ca de-acum ai scapat de stres?
Multumesc de sugestia sa-i cer parerea si dr. Mustata!

Si eu am simtit-o pe bebe bine zilele astea de dupa amnio... Parca ar fi bagat-o in priza dr. Predoi Si n-am mai avut nici contractii, ma simt bine si astept cu nerabdare rezultatul.

O sarcina usoara mai departe!

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Un 8 Martie frumos si plin de soare va doresc

Gravidutzele care asteapta rezultatul de la amnio,suntem alaturi de voi si ne rugam ca rezultatele sa fie bune.Va pupam.

Samurai-lady 18 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaSiRoxana spune:

Mi-am luat cadoul de 8 martie!
Am primit rezultatul la amniocenteza si suntem bine! Bebe, care e fetita, asa cum ne spusese si dr Iosup la ecografia de prim trimestru (dar sotul tot mai spera ca s-a inselat), nu prezinta anomalii genetice tipice pt trisomia 13, 18 sau 21!
Deci totul e bine! Ura! Mi s-a luat o piatra de pe inima!
La multi ani, mamici!

Anca (mami de Roxana, 26.08.2005 si bebe2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari fetelor pentru rezultate! Ma bucur din suflet pentru voi!

9+

Vestea noastra!

Mergi la inceput