BB sau cariera?
Fetelor sunt tare, tare suparata!!!!!!!!!
Anul acesta eram super hotarita sa mai fac un BB (am deja un baietel de trei ani si jumatate). Prestez din februarie dar pina acum nu a fost sa fie. Numai ca saptamina asta cei de la serviciu mi-au propus un post super, dar care nu se impaca cu ideea de a fi gravida si apoi de a lipsi cel putin trei luni. Voi ce ma sfatuiti???????????
Vreau sa va spun ca am lucrat pt. BB si luna asta. Ar fi culmea ca tocmai acum sa se fi intimplat evenimentul!!!
Nu stiu ce sa fac. Sunt total dezorientata!
Mel
Raspunsuri
Rodica spune:
Tu sa nu-ti mai faci griji! Dumnezeu stie care este drumul tau de acum inainte, stie cand sa-ti mai daruiasca un suflet.
Si daca ti-l daruieste, inseamna ca are mare incredere in tine, si trebuie sa ai si tu!
lena spune:
draga Mel,
intr-un fel te inteleg perfect, mai ales daca esti genul de persoana activa care tot timpul vrea sa avanseze, dar daca acum s-a intamplat, asta e, gandeste-te ca oricum mai vroiam sa faci un bb si tot o sa ai o satisfactie desi pe alt plan.
Cat despre cariera tot te vei intoarce la serviciu, ce-i drept va trebui sa o iei de la capat, dar asta e, poate poti sa impaci "si capra si varza"si ei sa inteleaga si tu sa poti face fatza cerimntelor noului post.
multa bafta, Lena, viitoare mamica de scorpion
lilach spune:
Mel draga,
in urma cu doi ani si jumatate eram in situatia ta. Am stat tare mult si m-am gindit am discutat f. mult si cu sotul meu si meu si el mi-a spus ca ma intelege perfect. Stiam ca dupa concediul de nastere prea multe zile nu voi avea pe acolo si totusi m-am hotarit sa avem .Eram la al treilea asa ca stiam cum stau lucrurile.
Astazi avem al treilea si toti sintem tare fericiti .Fratiorii cei mari sint innebuniti dupa Laura.
Cred ca cel mai important in viata este familia. Tu decizi s-ar putea ca pentru tine sa fie mai important postul.
Un sfirsit e un inceput...
ella& laura,andrei,andra
Samurai-lady spune:
Bebe stie el cand sa apara,cred.
Daca as fi in situatia ta...cred ca as alege
solutia de mijolc.ADICA:bebeul si slujba de
acum,fara promovare.
Samurai-lady si bb Ken.