Mamici de martie - aprilie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanici spune:
Fetelor, probabil ca multe din voi nu mai sunteti pe la serv si va pregatiti sa plecati, de aia vreau sa va urez si eu
Sarbatori Fericite si un Craciun plin de caldura sufleteasca alaturi de cei dragi voua!
Clara, am zbughit-o aseara la culcare dar matza mea nu sta chiar departe de brad.... sta sub el si se aude ca roade ceva la el....Eu stau cu gura pe ea, ea cu gura pe brad... si tot asa....pana acum nu l-a daramat si sper sa nu o faca
roxana 26+
LuizaS spune:
Buna ziua la dute!
Am lipsit destul.... vad ca ati deschis si alt capitol ...am sa ma intorc sa citesc din spate
Am umblat toata saptamana asta de dimineata pana seara ca a venit mama pe la mine sa o duc la ... si n-am mai reusit sa va scriu.
Noi suntem bine dar din cand in cand mi se mai intareste burtica in partea de jos si senzatia nu prea imi place. Astea sunt contractii?
Or fi normale ? O sa vorbesc la telefon si cu doctorita sa o intreb dar atata timp cat ma simt bine cred ca nu sunt probleme....Zilele astea chiar am alergat in toate partile si am umblat mult pe jos si banuiesc ca din cauza asta ...dar de craciun o sa ma odihnesc acum de sarbatori .
De sarbatori nu gatesc chiar nimic ...probabil ca este ultimul an cand o sa ma rasfat din punctul asta de vedere, pentru ca mergem la parinti si oricum ne intoarcem incarcati de acolo ca nu scapam altfel....Iar de revelion nu stam acasa... mergem la munte cu prietenii la o cabana.
Eliana te asteptam printre noi sper ca totul sa fie bine pana la capat.
Kiss medicul stie cel mai bine ce inseamna toti cocii aia si sunt sigura ca se va gasi o solutie ca bebele sa fie bine si tu de asemenea! Trebuie sa fim optimiste!
Va pe toate si aveti grija de voi si de bebei
roandre spune:
Vesti bune despre Eliana.
I-a facut in dimineata asta cerclajul si de abia se trezise din anestezia generala. Nu a simtit nimic caci a dormit. Acum era la blocul operator.
Maine or sa-i dea drumul acasa...uraaa!
A mai avut aseara ceva contractii dar a chemat repede o asistenta si i-a facut o injectie si le-a venit de hac. Dr i-a zis ca dc nu-i facea cerclajul nu rezista mai mult de 2-3 sapt si nastea. Acum i-a zis sa n-o prinda ca naste mai repede de 5-6 sapt.
Sper din tot sufletul sa fie bine si sa stea cat mai mult bebeii in burtica.
Pupici!
Utile pt burtici, viitoare mamici
RaisaFudulu spune:
Ciao gravidutzelor
Eu sunt inca pe baricade la servici
La noi se munceste nu gluma/..........mai e si agitatie pe deasupra
Incerc sa ma detasez dar cateodata nu reusesc
Merci pentru parola BiancaM cad ajung diseara acasa o sa incerc sa mai pun poze poate reusesc
De Craciun vin ai mei la mine , noi stam cu socrela cu care ma inteleg super iar apropo de meniu vi-l zic dar eu nu fac mare lucru ca se ocupa socrela
-branzeturi, cascaval, masline si chestii de porc
- salata beof, salata de pui si salata de peste
- piftii buneeeee
-sarmale
- friptura
- ecleruri si tort caramel(astea la comanda)
Ajut si eu la tocat si la ornat
Pupici sine auzim mai tarziu
Mai este cineva la servici ca mine???
Diana 24+
paxela spune:
eliane, multa sanatate si nastere cat mai tarzie, sa stai cumintica chiar daca ajungi acasa , cat mai mult in patut , lasa pregatirile de craciun si statul la calculator pentru altii
Alexa27+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
RaisaFudulu spune:
Multumim Roandre pentru vestile bune
Elianne te asteptam si ne bucuram pentru tine ca esti bine si ca o sa-ti petreci sarb acasa.
Asteptam sa te vedem activa pe forum dar nu prea des ca sa ai timp sa te odihnesti, doar u mic raport zilnic ca sa stim ca esti ok, acum chiar nu mai poti face nimic decat sa stai in pat linistita
Pupici multi tie, bebeilor si mandrei
Diana si
Andreea20 spune:
vaai ce frumos ca Eliane poate sa vina acasa !!!
Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine in continuare si sa-i tina pe bebei cat mai mult in burtica
Fetelor vroiam sa va urez si eu SARBATORI FERICITE, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.....si sa va aduca mosul tot ce va doriti
....aaa si sa dea Dumnezeu sa facem toate niste bebei sanatosi si frumosi si sa nu avem nici o problema la nastere
Fetelor eu de trei zile am contractii nedurereoase aproape in continuu....pana la urma am luat acum un no-spa si astept sa-si faca efectul.....nu stiu ce sa fac.....sa ma duc la doc sa-l deranjez pt treaba asta???
Andreea 29 sapt
roxanici spune:
quote:
Originally posted by Andreea20
Fetelor eu de trei zile am contractii nedurereoase aproape in continuu....pana la urma am luat acum un no-spa si astept sa-si faca efectul.....nu stiu ce sa fac.....sa ma duc la doc sa-l deranjez pt treaba asta???
Andreea 29 sapt
Andreea, macar suna-l sa ii povestesti de starea ta si sa decida el daca e de vazut sau nu.... poate avea de suferit colul de pe urma contractiilor daca sunt prea dese
roxana 26+
Vani spune:
Dragi burticute,
Va doresc Sarbatori Fericite! si sa va dea Domnu multa sanatate,fericire si bebei mancaciosi.
Vani 30w
absoluta spune:
quote:
Originally posted by Andreea20
vaai ce frumos ca Eliane poate sa vina acasa !!!
Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine in continuare si sa-i tina pe bebei cat mai mult in burtica
Fetelor vroiam sa va urez si eu SARBATORI FERICITE, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.....si sa va aduca mosul tot ce va doriti
....aaa si sa dea Dumnezeu sa facem toate niste bebei sanatosi si frumosi si sa nu avem nici o problema la nastere
Andreea 29 sapt
De ieri si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta....daca ti-ai sunat doctorul te rog sa-mi spui si mie ce ti-a recomandat.