Mamici de martie - aprilie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

E na...sunteti dar sforaiti pe voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mai bine zis sforaim pe carnati si caltabosi

io ma holbez la brad si la pisica si mai caut si ceva pe net si cred ca o sa plec ca nu gasesc

roxana 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Sa inteleg ca suntem doar noi 3 treze la ora asta?

Eu trageam cu okiu la ia.-febr. unele mamici au inceput sa nasca inainte de termen :(

Roxanici pisica ta n`are treaba cu bradu`?

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Ia ca mi`am amintit, voi cum socotiti in ce luna sunteti, ca am auzit multe variante.
1. se impart saptamanile la 4.4
2. primele 20 de sapt.=4 luni, dupa care se intra in normal, adik 4 sapt.=o luna

pupici

clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Citeam prin subiectele de la odisee si am gasit mesajul asta:

[quote]Initial creeata de Misha_tp

Mai e loc in grupul vostru pentru inca o burticuta? Astept un baietel pe care mi-l doresc de trei ani. Data probabila a nasterii e sfarsitul lui februarie - inceputul lui martie. Si pentru ca e primul copil, prefer sa intru in grupul burticutelor cu experienta. Va citesc de ceva vreme si deja m-am atasat de voi. Imi place de grija voastra pentru fiecare burticuta care se apropie de nastere. Va felicit pentru faptul ca sunteti un grup unit.
Mai am o rugaminte: doresc si eu sa vizualizez cartea Dr. Spock. Ma puteti ajuta? Multumesc. Datele mele sunt urmatoarele:
DN: 01.03.1997, UM 31.05.2006 DPN 03.03.2006, Galati

Misha

Poate o trece cineva si pe ea in listuta noastra

Bebica al nostru e
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

Buna! o sa avem un baiat!
Bucurie pe tati , care e super mandru.... si eu sunt linistita ca l-am vazut pe bebe care strangea din manute!
De craciun o sa fac multe multe sarmale ( daca imi da socra mea varza murata) , si o prajitura tiramisu.
Pupici

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici
ete ca revin si eu pe drumul cel bun ieri ma ratacisem pe la alte capitole
noi suntem bine, cam mult efort din partea lui mami
azi are puiul meu prima asa zisa serbare la cresa, si mergem sa il vedem la intalnirea cu mosul

Alexa27+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Neata butrici,
Si eu eram treaza aseara da nu pe forum. Am fost la cumparaturi pana la ora 1 noaptea si azi sunt la munca, sunt beata de somn.
La capitolul masa de Craciun anul acesta cum stau cu parintii se va ocupa mai mult mama de mancare. Din meniu:
- salata de vinete
- piftie
- friptura de porc si curcan
- sarmale
- salam de biscuiti, ciocolata de casa .

De Revelion vom merge la o cabana in Bran cu un grup restrans de prieteni.
Abia astept sa merg acasa sa dorm.
Mihaaa bafta multa azi si nu te emotiona.
Multa sanatate Eliana si poate ajungi acasa pana de Craciun.
Va pup pe toate.

Cria 21+ cu

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Misha_tp te asteptam
Te-am trecut in lista, dar sigur te-ai nascut in1997? Iar de nascut nasti in 2007, nu?

kiss

24+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_lia spune:

Buna dimineata!
Va spun si eu meniul traditional de Craciun. Eu tot timpul am facut Craciunul in familie si mama s-a ocupat mereu de meniuAsa ca anul asta nu o sa fie altfel.
La noi nu lipsesc sarmalutele, piftia, salata boeuf, carnatii de casa si in fiecare an, in dimineata de Craciun, mancam caltabos cu covrigi (cand eram mai mica erau covrigii care-i castigam la colindat...Doamne ce vremuri...) Mi-am adus aminte si de prajitura cu crema de vanilie, care la fel e nelipsita de Craciun.
Cam atat ca m-a apucat rau nostalgia si imi vine sa plec acum la mama acasa, si sunt la serviciu

Lia 25+ Cand vine Iepurasul

Mergi la inceput