Sezatoarea canadiana (56)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ma numesc Cristina Bontas, sunt fosta Campioana Mondiala de la Indianapolis din 1991 si medaliata cu argint la Olimpiada de la Barcelona. Locuiesc in Canada de 11 ani, iar in urma cu 4 ani impreuna cu sotul meu Gabriel Tantaru ne-am deschis un club privat de gimnastica World Class Gymnastics in Hamilton, Ontario.

Vineri, pe data de 2 Februarie 2007 incepind cu orele 18 va invit sa fiti alaturi de noi la demonstratia de gimnastica unde le vom avea ca invitate pe actuala campioana olimpica a Romaniei Catalina Ponor si Colega ei Loredana Boboc, aflate in turneu in Canada. Dupa demonstratie fetele vor acorda autografe, fotografii si vor raspunde intrebarilor d-voastra.
Intrarea 10 dolari.

Intreaga suma de bani va fi donata celor 2 campioane olimpice CATALINA PONOR si LOREDANA BOBOC.

Va multumim si va asteptam cu drag,
Cristina Bontas-Tantaru

Adresa unde va avea loc acest eveniment este:
World Class Gymnastics
95 Frid Street #12
Hamilton, Ontario L8P 4M3
www.worldclassgymnastics.ca
crigael@hotmail.com
Tel: 905/526-9219

Am pus acest mesaj poate vor fi amatori, noi daca nu va ninge tare incercam sa mergem cu niste prieteni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Hello mesdames,

noi suntem bine, abia ne-am linistit si am inceput pregatirile pentru ziua Sofiei,
ne-am decis pana la urma sa o facem acasa, in intimitate, cu prietenele ei cele mai bune.

...ieri am facut ceva cumparaturi in acest sens, nu stiu cum de m-au pacalit ai mei sa cumpar si 3 bombe din acelea cu conffetti, ca sa am ce strange de prin casa vreo cateva saptamani dupa, cred...

Am pregatit si orgiile de lumini, am cumparat boxe noi si am augmentat baza de date a muzichiilor noastre, am antifonat cat am putut camera Sofiei si am implorat vecinii sa-mi permita 4-5 ore de soft-show in bloc. La Pinata am renuntat, ca anul trecut am primit vreo 3 ciomage de spart tampenia aia - peste picioare - in entuziasmul general si am umblat cu vanatai toata iarna. Sau o fi profitat Sibin de moment ca sa se razbune pe cei 7 ani de casnicie si teroare si mi-o fi atribuit rolul (neintentionat, of courz) de pinata ? Nu in ultimul rand am sfintit casa cu aghiazma, am dat cu windex pe toutoux-urile Sofiei si am tuns pestii. Totul straluceste de sarbatoare si artificiile de la Dolarama nu asteapta decat ca alarma de incendiu sa aiba bateria scoasa.

O sa va pun poze cu tortul, daca scapam cu veata din experienta. Cine ghiceste ce fel de tort a comandat Sofia, cu ce tematica adicatelea, va castiga prin licitatie o jumatate de bomboana smarties, cealalta jumatate ramane la Sofia, evident. Ca sa aiba cu ce mazgali casa. Chui' toute mélangée, da' pe pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Laura, multumesc pentru anunt. As duce-o si eu pe Roxana, poate ne vedem acolo. Il iei si pe David?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ira, daca nu e Dora, atunci e Bratz...

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Nuuuuuuu :-))

Ceva muuuuuult, muuuuuuult mai bizar decat Bratz. Si un pic mai hidos decat frumusetile acelea de papusi.

Pentru a va aduce totusi mai aproape de adevar, va dau si cateva indicii. Nu e om, dar are forma de om, nu are par pe cap, si totusi se piaptana, nu se spala pe dinti, si totusi ii are, ii plac degetele de lorzi in sange - asortate cu inele, daca se poa', stie engleza si e un personaj paradoxal - bun si rau in acelasi timp.

Acuma sa nu va si imaginati ca am comandat tortul respectiv, ca as fi facut criza cardiaca de la prima lingurita inghitita. Iar invitatii ar fi avut parte de senzatii de extrema stanga inca de la scoatere lui din frigider. Ce de argumente a mai trebuit sa aduc, ce de explicatii si rugaminti ! A renuntat pana la urma pentru tortul Barbie, noroc ca prefera mai multe personaje simultan, ca ma taiasera toate transpiratiile in magazinul de torturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Draculaaaa!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaaa...,

nu.

Dracula e frumos, maiculita, si are un par bestial.
Nu cre'c-ai vazt filmul, ca am dat destule indicii. Sofiei i-a placut foarte mult si atunci cand s-a terminat a plans. L-au dat in 3 we la rand pe TVA si noi toti 3 eram addicted, cu popcorn sub paturica. Lord of the Rings.

Tati o intreaba pe Sofia :

-Stii ca esti cetatean al UE, chérie ?
-Da. Acum am voie sa-mi dau cu parfumul mamei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

(unde-i emoticonu' cu degetele pe sus ???)
Stiu Ira!!!!
E ala din Lord of the rings cu "my precious" , nuy ?
Unde-i Smartu' meu ?

Donia, intr-adevar mergem toata gasca, tragem o fuga si la Ikea inainte . Daca veniti la spectacol cred ca ne vom vedea pe acolo . De abia asteptam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by CarmenB

Ana : incompatibilitate cu o anumita membra a echipei, ceea ce duce la unele relatii tensionate.... zic si eu o parere.

Ana, dar stai putin, ca daca tu zici ca salariul e mai mare la celalt post, in mod sigur ai si ceva sarcini in plus sau ceva mai important de facut acolo si atunci se schmiba situatia. Nici nu trebuie sa spui ca vrei sa schmibi colectivul ci ca vrei sa avansezi, ca stii ca esti capabila sa faci ceva mai mult decat ceea ce faci in prezent, etc...Daca amintesc ei de ceva conflict cu tipa aia tu poti sa zici ca nu-i nimic important si apoi ca poate exista o anumita incompatibilitate intre voi, etc...
Carmen

stiu ca s-a mai discutat pe tema punctelor slabe si a celor puternice...deci, am si eu nevoie de ceva idei.Ce puncte slabe pot zice ca am care normal sa se transforme in calitati? ma irita asa tare astia la interviuri...pe alea forte le mai gasesc dar alea slabe la mine clar sunt slabe si nu le pot aduce in discutie la interviu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Laura, multumesc de anunt. As merge si eu/noi. Cam departe insa, sa vad ce zic baietii.

Corina

Mergi la inceput