Sezatoarea canadiana (56)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Vazand ca dezbateti probelema contraceptivelor, vin si eu cu o intrebare.

Cand am fost la ultima intalnire la dr., m-a intrebat daca vreau sa-mi lege trompele cand o sa-mi faca si cezariana, avand in vedere ca va fi deja al doilea copil, etc. In principiu, nu mai vrem al treilea copil si ar fi o metoda sigura de contraceptie, dar parca mi se parea prea radicala si mai ales ireversibila. In general, am vazut ca nu sunt efecte adverse.

Ati facut vreuna?

Multumesc tare mult,
Roxana, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Laura-Kumon este f. bun, ajuta mult si la reading si la fonetica si la math-90% din prietenii nostri au pus copii de la 4-6 ani la kumon, cel putzin!
Roxana- eu nu mi-as lega trompele, mi se pare cam aiurea si radicala metoda.As merge pe pilule sau terilet.Bafta in luarea deciziei cele mai bune pt tine!
Numai bine tuturor!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Vad ca v-ati grabit sa-mi raspundeti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Originally posted by AncaMaria

Buna Fetelor,

Am si eu o intrebare la voi... ne pregatim sa mergem in vacanta dar nu am cumparat bilete pentru ca nu suntem inca hotarati unde... Mexic sau Cuba... eu as vrea Mexic, dar am intrat sa verific deal-uri online si majoritatea scriu ca pentru copii cazarea si mancarea e gratuita, dar cand imi fac totalul, suma care o adauga pentru copil e aproape cat a noastra... voiam sa stiu voi cat ati platit pentru copilasi (a mea are 2,5 ani), si daca ar fi cazul sa sun la ei sa vad poate mai "scad" la pret..

Multumesc,

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

pai Anka-Maria, eu am luat biletul de pe internet si am vazut vreo 2-300 $ diferenta intre biletele noastre si biletul lui, dar cum fiu'meu are 6 ani plateste 66% din transport oricum n-am prea stat sa analizez detaliile....imi pare rau ca nu am mai multe informatii pentru tine, dar sunt sigura ca daca stia vreo fata ti-ar fi raspuns; nu stiu care din fete a mai fost curind cu copil mai mic plecata in vacanta.

oricum vacanta placuta

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

AncaMaria- eu am fostin caraibe cu bb sub 1 an si stiu ca pina la 2 ani nu se plateste bilet de avion si nimic in resort pina al 6 sau 12 ani, depinde de resort-eu zic sa suni la agentzie ca dc scrie pe site ca in resort copii sub 6 sau 12 ani nu paltesc, atunci ar trebui sa te chargeze doar pt bilet de avion.
bafta multa!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by Podeanu
Mai fetelor din Montreal, nu conoasteti ceva baieti seriosi, singuri, in jur de 30 ani? Am o prietena f buna, singura si poate ii gasesc pe cineva.

Cunosc io un baiat serios - bulgar care stie perfect romaneste, 31 ani, vaccinat, muncitor si ambitios, mult prea devreme-acas'.

Il vrea ?

Ca io oricum nu-l dau, dar am scris doar asa, ca sa ma laud.

Pupici la Danutza.

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Episodul 2 :

Prolog : C-asa-mi vine cateodataaaa, dorule !

-Sunt frumoasa ?
-Da
-Da' de ce ?
-.........
........
.......
-Nu observi nimic ?
-Stai, nu misca. Acum ma uit. Simt c-o sa reusesc sa-ti raspund.
-Esti sigur ?
-Nu...nu vad nimic...nici o schimbare...
-In concluzie nu sunt frumoasa !
-Ba esti. Stai. Te-ai machiat ? Te-ai pieptanat ? Ti-ai cumparat sosete ?
-Nu, nici macar.
-Stai ! Jur ca esti frumoasa. Printesa mea, te ador, dar ma las batut, zi-mi in ce directie au zburat banii nostri azi.
-Un scaun pliant.
-Stiam. Nu trebuia sa-mi zici. Am simtit eu ca esti cu mult mai frumoasa azi, dar nu mi-ai lasat timp sa-ti zic. Iti sta bine cu el.
-Sibin, ma enervezi. Intotdeauna cand citesti esti absent in dialoguri!
-Aaaa, citeam ? Nu e adevarat, doar ma uitam un pic in carte. Despre ce vorbeam ? Esti fru-moa-sa. Dar perfecta mea unde e ? Se joaca in camera ei ? Sofiaaaa, vino la tati sa te iubeasca !

Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

AncaMaria iti recomand cu multa caldura Cuba;motive:
1. e mai safe decat Mexic( vezi ultimii canadieni omorati in Mexic)
2. oamenii sunt multttttt mai prietenosi,chiar si mai bine educati( cam toti cei ce lucreaza in resort au studii universitare)
3. e mai curat( oricum ar fi mergi la un resort de peste 4 stele)
4. e pacat sa nu vezi Cuba inainte sa moara Castro:)
5. merita sa vezi Havana

In plus faci si niste oameni fericiti daca iei cu tine niste sampoane,deodorante,dulciuri,nimicuri de care ne bucuram si noi cand eram sub Ceausescu.Da-le celor din resort in loc de tips si vor fi fericiti;tips-urile le impart intre ei la sfarsitul zilei,dar cadourile nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Multumesc pentru raspunsuri.

Catralu... culmea e ca si noi ne hotarasem la Cuba din aceleasi motive (mai ales sotul vrea sa viziteze), am gasit la un hotel de 4 stele in Varadero, si pentru copil e cu 400 mai ieftin... acum sa vedem ca astazi vad ca e alt pret..

Fii-mea are 2.5 ani deci sunt obligata sa-i iau loc in avion, asa ca cica de aia diferenta e mica..

Oricum, oriunde mergem o sa va scriu impresii de calatorie, vom pleca de abia pe 12 Feb si m-as risca sa mai astept pentru un 'last minute' ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catralu spune:

In Varadero am fost si noi anul trecut;anul asta ne-am hotarat pentru Holguin,pentru scuba-diving:)
Din Varadero poti merge in excursie de o zi la Havana;e cam obositor,dar e mai ieftin decat cu taxi-ul si ai si un ghid;sunt excursii si de 2 zile daca vrei.
Ai grija cu "last minute"!Sa nu astepti prea mult si sa creasca preturile in loc sa scada...eu am mai vazut cazuri de genul asta;cum prinzi ceva pe net,ia oferta caci a doua zi poate fi mai scumpa!

Vacanta placuta!

Mergi la inceput