Sezatoarea canadiana (56)
Raspunsuri - Pagina 19
Cricor spune:
Andra, mi-am revenit din morti asa ca uite numele restaurantului din Pickering: 'Sam and Mishou' ii zicea. Este cam micut totusi, daca ai mai multi invitati nu prea mai e loc de ring de dans. Merita vazut in orice caz.
Sori1980 spune:
Buna mamici de Canada - Toronto,
Am postat o intrebare pe Odisee, pun linkul mai jos, poate aveti vreun sfat sau informatie.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91757
Mersi frumos.
Sori 25+ cu
Donia spune:
Multumesc try! Vad ca voi ati facut chef in toata regula, chiar si Alex a petrecut binisor .
Eu nu stiu cat si daca o sa pot dansa, depinde cum va fi cezariana la momentul botezului. De aia nici nu m-am gandit la dans in prima faza. Mai depinde si ce restaurant convenabil gasim.
A venit iarna si la noi! A inceput de ieri sa cada cate un fulg, acum a stat. Norii s-au mai razbunat, nu stiu in ce parte, ca stau prost la orientarea in teren, dar vine acum Roxana de la scoala si ma lamureste. Sper sa tina zapada asta destul cat sa faca si ea un om de zapada. Daca nu, o lasam pe saptamana viiotare, ca ar trebui sa ninga mai mult.
Oricum, tare bine arata putina zapada pe peluze si acoperisuri.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
nelia spune:
Myrrha, si noi am avut Agnes pe listute, dar dupa Tudora. A treia tati vrea sa fie al treilea... ai vreun nume deosebit si pentru baiat!?!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Denisam spune:
Donia-exact cum a povestit Andra cu botezul asa chef amfacut si noi cu deosebirea ca nu a fost al restuarnat romanesc,ci banquet hall italienesc cu micnare super buan si bautura nelimitata si cu muzica noastar-super, s-a dansat la greu, inclusiv hore- emma avea 9 sapt si eu am dansat de am rupt cu cezariana, dar nu uita ca eu la 5 sapt de la nastere eram la gym.Eu aic ca dc faci ceva msicare-chiar si numai mers pe jos te refaci inainet de 6 sapt, dar ai deja 4 parca, nu-i asa?
Try-multumim si noi pupam 2 baietzi frumosi si speram lavara sa ne vedem odata si odata.
Khristin-multumesc si voua pupici-da, incep luni serviciul pe 15, treb azi dar am oviroza groaznica si seful e bolnav si a zis el ca sa incepem luni-15-asa ca e ok pt ambele partzi -voi ce mai facetzi?Doar in ro mergetzi in concediu?Ce-mi recomanzi din insule pt martie-aprilie-mexi, st. marteen sau cuba?Nu prea m-as risca gravida in cuba ca am auzit ca stau super prost cu asistentza medicala si trateaza prost nord america-au pica pe noi
Laura-va pupam si sa dea Dmnul sa fim sanatosi sa ajungem cu bine la termen sa ne crestem comorile.
Denisa
Denisa 13w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
khristin spune:
Multa sanatate Denisa. Sa ai un an nou promitator si plin de bucurii. Noi mergem in RO in prima faza si apoi vrem sa facem un concediu de vreo 2 saptamani in Europa...practic ne intindem toata vara pe acolo. Sincer eu as alege St. Marteen, pt. ca am auzit lucruri bune despre ea, dar si pt. ca am fost deja in Cuba (care btw ne-a placut). Deci pana la urma, oriunde e bine ca doar e vacanta, nu? Ai aflat ce vei avea la eco? Iti tin pumnii sa fie cum vrei tu. Fug acum ca tre sa incep ora... Pupicei tie si Emei.
Cristina
noi si poze mai noi
Ira spune:
aaaaaaaa ..........Helloooo
Am intrat sa va spun numai ca io la pagina 13 nu scriu
ca sunt super-stitzyoasa si mi-e frica sa nu am ghinion si sa vina cumva vara la Montreal
ca acusica incep sarbatorile zapezii prin oras, si am auzit ca nu se asorteaza cu aeru' conditionat, nenica.
Va imbratisez pi tątzi (da' pe rand)
i.
codritu spune:
Salutare!
Care spital de copii din Montreal e mai bun, St. Justin sau Montreal Children Hospital? Trebuie sa-i fac un Ct scan la Petra si nu stiu unde e mai bine sa merg. Nici nu stiu ce e aia si cu ce se mananca.
Comorile lui mami
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by codritu
Salutare!
Care spital de copii din Montreal e mai bun, St. Justin sau Montreal Children Hospital? Trebuie sa-i fac un Ct scan la Petra si nu stiu unde e mai bine sa merg. Nici nu stiu ce e aia si cu ce se mananca.
Comorile lui mami
Dupa parerea mea ambele spitale sint la fel de bune. In general lumea merge la unul sau la altul mai mult pe criterii lingvistice: St-Justine este mai mult francofon si MCH este mai mult anglofon, dar poti sa te descurci in cele 2 limbi in mod onorabil la ambele.
Pe urma pediatrii lucreaza de obicei cu unul sau altul din cele 2 spitale si iti dau trimitere dupa preferinta lor.
Multa sanatate.