Cirese de Mai-Iunie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by cocutica

In alta ordine de idei...

Elena l-a vazut ieri pentru prima data pe Mos Craciun Am fost la party-ul de Craciun de la firma lui tati unde copiii angajatilor au fost invitati de onoare si au primit cadou de la Mosul . Vreau sa va spun ca maimutica mea l-a privit pe Mosul ca pe ceva natural, de parca il mai vazuse in fiecare seara, iar in timpul colindelor cantate de corul firmei s-a gandit ca face bine dand tonul cu cate o chiutura . Daca alti copii s-au speriat de aplauze, Ela era cu gura pana la urechi pentru ca eu, in nebunia mea de a o invata sa bata din palme, ii bateam si eu acasa si ii spuneam "tapusele, tapusele". Asa ca draga Doroti iti multumim si sa stii ca ti-am facut reclama la serbare, pentru ca am fost intrebata cum de copila mea face se distreaza asa de bine in ropotul zgomotos de aplauze. Si dupa 2 ore de distractie...maimutica vroia sa adorma pe taxi...dar n-am lasat-o, stiti nu? Gugustiuca nu mai are voie sa doarma dupa 6 seara pana dupa baita cand se culca definitiv. Asa am rezolvat noi trezirile nocturne...speram sa tine.

VA pupam si revenim !

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Cu mare placere, si mersi de reclama.
Da cu culcatu dupa 6 si eu sunt deacord, ca daca o scap sa doarma nu mai vede mami patu pina la 12.00.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

mai doroti, sa zic si eu ca ilinca ieri a facut si ea tapusele-tapusele! ne-a vazut pe noi aplaudand si hop si ea, ba chiar a repetat de mai multe ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Butonatul la calculator si scosul tastelor se considera un progres? Ca Alec a reusit sa-mi scoata tastele de la laptop

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi Ani!!!! RAUL CELESTIN,PAUL-VICTOR

Si tuturor mamicilor si piticilor grasuti sau manechine Sarbatori fericite!!!!!!! Si o vacanta frumosasa pt. mamicile care lucreaza( sper ca aveti liber cat mai mult).

Mihaela si Marc Adrian( 4 iunie 2006)

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by ralucis

mai doroti, sa zic si eu ca ilinca ieri a facut si ea tapusele-tapusele! ne-a vazut pe noi aplaudand si hop si ea, ba chiar a repetat de mai multe ori!

braaavvvvoooooo!

Noi nci dupa ce am vazut o armata de oameni batand din palme nu vrem sa facem asta, noua ne place sa ne batem cu palmele pe genunchi atunci cand stam in fundulet.

Mergi la inceput

Si o intrebare. Cand copii vostri stau in fundulet( la inceput) cum coborau «pe pamant»? Ca al meu are un stil de a-si da drumul si parca se loveste la cap de saltea. Asa ca trebuie sa-i pun perna de alaptat( cea curbata) in spate ca sa-l stiu in siguranta.Si cand cade pe ea, vrea inapoi si atat se forteaza si urla pana vine cineva sa-l ajute. Ai vostri se ridica singuri de la nivelul solului in fundulet? Ca Marc e cam incepator in d`alde astea. Are fundul cam greu!!!!

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Multumim mult fetelor care isi mai aduc aminte de noi! Ralucis Adela Amasi
ZAX La multi ani! Sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!

Ama, am pus aici cateva pozici cu noi si piticii facute luna trecuta. http://community.webshots.com/album/556534827wsoUcz
A se lua in considerare ca domnisoara Katja se stramba de zor in ambele poze, asa ca aia nu e exact fatza ei reala.
Promit sa revenim cu poze recente.

Maine o sa il vada si Serghei pe Mos Craciun pentru prima data. Abia astept sa vad cum o sa reactioneze. Katja era mare anul trecut si s-a pitit dupa mine, nu a vrut sa il vada nicicum. Poate Serghei e mai "barbat"!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Butonatul la calculator si scosul tastelor se considera un progres? Ca Alec a reusit sa-mi scoata tastele de la laptop

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

eu as zice ca se pune....mie imi vaneaza gugustiuca mouse-ul ...din cauza luminitei rosii(ca e optic) ....la tastaura nu are voie ca o manaca...in schimb cum prinde telecomanda stinge/aprinde televizorul....butonul rosu bata-l vina

Lacri sunt incantatoare versurile care le-ai scris. Poate ne mai incanti si cu altele cand ai timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani Raul-Celestin si Paul-victor! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Evident, toti cei care au sarbatorit noi varste cat am lipsit eu (adik toata lumea) sa se considere pupat apasat si lipicios si urat de toate cele bune!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Si Marc a reusit sa inchida calculatorul. Culmea ca eu nu stiu cum se face asta din tastatura. dar el stie

Virsta Marc

Mergi la inceput