Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Pai mai intai iti faci un cont acolo si apoi pui pozele care le vrei...stai linistita ca nici eu nu sunt cap foarte luminat...sper sa fi inteles ceva...

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ali, am citit si eu povestea ta .ai nascut f usor...nu prea ai avut dureri.super! iti dai seama, la urmatorul va fi si ma usor. pe cand?

ma duc si eu la culcare pentru ca maine dimineata am treaba prin oras - notar, banca, judecatorie....intru dupa-amiaza.

pupici multi si vise placute!

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

ana, ce sa mai, o sa tin minte mult timp faza asta. dar iti dai seama sa nu zica el nimic...obosit rau baiatu' tau!

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

buna dimineata, fetelor...am intrat in laptop sa-mi copiez cateva documente pe cd si nu m-am putut abtine sa vad daca ati mai stat aseara....sa comentati peripetia lui tibi

oricum, eu am fugit, sa savurati cafeau fara mine!
seb a dormit de la 22 si nici acum nu s-a trezit.peste noapte doar o data, bineinteles sa

sebi cu mos craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
LA MULTI ANI DANI
Am intrat si eu doar sa va salut,ca atatea am pe cap ca nici nu stiu de ce sa m-apuc intai

ANASEBE mortala faza Dar daca s-a dat jos singur ,s-a dus la usa si a asteptat sa ii deschideti pana a adormit acolo?

O zi buna ,ca eu ... sper sa supravietuiesc

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

DANI,
Sa ai o viata presarata cu bucurii alaturi de mami, tati si toti cei care te iubesc!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Anasebe, faza de faza a fost asta. E o poveste pe care i-o vei spune peste ani, e memorabila .

Daniela, eu iti doresc sa te bucuri cat mai mult de sarbatori, chiar daca tati nu e langa tine, chiar daca bradul nu e pe gustul tau. Dar ai pentru ce sa fii fericita .

Deea, si eu te inteleg. Dar nu-ti lua chiar definitiv adio de la noi. Poti sa mai intri din cand in cand si sa ne dai vesti despre voi, chiar daca nu vei fi la curent cu toate povestioarele de aici.
Da? Da? Da? Da? Da?

Moni, Bumbita si restul fetelor va doresc sa aveti o zi buna si sa aveti spor.

Eu azi trebuie neaparat sa termin cumparaturile de pe lista. Tare prost stau la capitolul inspiratie si nici banii nu ma dau afara din casa.
Dar scap eu si de-astea.

Roxanica s-a trezit de pe la 7 si-un sfert dar a stat o ora cumintica in patut si si-a baut laptele din biberon. Acum misuna prin casa in 4 labute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Moni Usa era deschisa mai, dar nu era lipita de perete.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Wow!
Cata liniste e aici. Ce faceti mamicilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu lucrez in disperare

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput