Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (132)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai Ano, am ras cu lacrimi...saracu' Tiberica. Imi amintesc si eu cand a picat fi-miu intre patul nostru si patutul lui (patutul asta de voiaj, care il avem acum, cu plasa pe laterale) si nu-l vad in pat, ma uit sub pat, si el era ca o musca intr-o panza de paianjen intre patul nostru mai inalt si plasa de la patutul lui

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi, multi anisori spiridusule Dani sa cresti mare, sanatos si sa le umpli viata cu multe bucurii parintilor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

ana, nu pot sa cred?!cum? cum a ajuns acolo? DETALIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ali, deci si voi sunteti cheli? sebi are dect o suvita mai lunga exact pe crestet...ce sa fac sai pieptan suvita?

nu stiu ce sa zic, dar cert este ca adevart scrie " ACEST SITE CREEAZA DEPENDENTA!"

bumbita si sebastian(03.01.2006)

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Ana super tare faza cu Tibi ceva de genul asta a patit si mami cu mine cand eram mica ,numai ca eu m-am rostogolit in pat si am picat pe jos si apoi iar m-am rostogolit si am ajuns sub mijlocul patului de dormitor si iti dai sema ca m-a scos afara cu coada de la matura ...

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

ali si im mai place mult mntajul cu iarina-carina.felicitar! e reusit. vreau i eu!!! pls!!! cum!!! mai da' ma innebuniti cu atata tehnica, recunosc public ca nu prea ma descurc si gata.

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Bumbito si noi tot pe crestete avem mai multisor par dar nu mult incat sa ajunga eu abia astept sa-i pot prinde codite

Merg la o si revin daca tot mai sunteti prin zona...

ali
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOSTRA DANI DE MIRELA, MULTA SANATATE, FERICIRE, NOROC IN VIATA SI SA ADUCI BUCURII LU' MAMI SI LU' TATI!

ali, si zici ca te-au scos cu matura de sub pat?!vai!vai!vai!

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

eu mi-am terminat ceaiul de chimen, mi-e un somn de mooooor, dar cel putin ma culc binedispusa....tare de tot faza cu tibi!

mai stau putin si ma duc si eu la somnic.

sebi cu mos raciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pai vine cam asa: intri in camera usa se deschide pe stanga in fata te impiedici de un fotoliu si de fotoliu e lipit patul nostru. Tibi probabil ca a cazut printr-un spatiu mic dintre fotoliu si pat, si nu cred ca a cazut poc, si s-a prelins, ca prea nu a plans de loc. Deci a ajuns in spatele fotoliului si o fi vrut sa plece...si a ajuns in spatele usii unde a a dormit cu gratie.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Nicolas
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Da Bumbito cu matura ca numai asa au ajuns la mine ...eu dormeam bineinteles si numai dupa vreo o jumate de ora am scos si eu un sunet c asa stie unde sunt...aveam vreo 9 luni parca

ali
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput