Buna ziua la toata lumea. S-a confruntat civeva dintre voi cu problema CMV? Sunt insarcinata in 5 saptamani, e prima sarcina si la analize mi-a iesit "suspect de infectie recenta cu citomegalovirus". Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Mii de multumiri!
bine ai venit la 
uite aici info http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1010
Laura, daca rezultatul nu e sigur (doar suspiciune), primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa il repeti, eventual la un alt laborator. Bafta!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Multumesc mult de raspuns. Deja am fost dis de dimineata si am refacut analizele la Cantacuzino, inclusiv indicele de aviditate.Abia pe 5 ian o sa primesc rezultatele. Asa ca ...adio sarbatori...nu am chef de nimic. Poate s-a mai intalnit cineva cu o situatie asemanatoare.
[quote]Originally posted by laura.t
Multumesc mult de raspuns. Deja am fost dis de dimineata si am refacut analizele la Cantacuzino, inclusiv indicele de aviditate.Abia pe 5 ian o sa primesc rezultatele. Asa ca ...adio sarbatori...nu am chef de nimic. Poate s-a mai intalnit cineva cu o situatie asemanatoare.
IgG sau IgM ti-a iesit cu risc? CMV am inteles ca nu e mare problema, mie mi-a iesit pozitiv IgG si negativ IgM si dr a zis ca e bine, ca inseamna ca am imunitate. Iar ea zice ca CMV poate sa insemne si o banala afta!! Deci zi mai clar, ca sa stai linistita de sarbatori.... Te pup si incearca (daca poti) sa nu-ti faci griji prea mari...