cmv

cmv | Autor: laura.t

Link direct la acest mesaj

Buna ziua la toata lumea. S-a confruntat civeva dintre voi cu problema CMV? Sunt insarcinata in 5 saptamani, e prima sarcina si la analize mi-a iesit "suspect de infectie recenta cu citomegalovirus". Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Mii de multumiri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

bine ai venit la

uite aici info http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1010

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Laura, daca rezultatul nu e sigur (doar suspiciune), primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa il repeti, eventual la un alt laborator. Bafta!

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura.t spune:

Multumesc mult de raspuns. Deja am fost dis de dimineata si am refacut analizele la Cantacuzino, inclusiv indicele de aviditate.Abia pe 5 ian o sa primesc rezultatele. Asa ca ...adio sarbatori...nu am chef de nimic. Poate s-a mai intalnit cineva cu o situatie asemanatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

[quote]Originally posted by laura.t

Multumesc mult de raspuns. Deja am fost dis de dimineata si am refacut analizele la Cantacuzino, inclusiv indicele de aviditate.Abia pe 5 ian o sa primesc rezultatele. Asa ca ...adio sarbatori...nu am chef de nimic. Poate s-a mai intalnit cineva cu o situatie asemanatoare.

IgG sau IgM ti-a iesit cu risc? CMV am inteles ca nu e mare problema, mie mi-a iesit pozitiv IgG si negativ IgM si dr a zis ca e bine, ca inseamna ca am imunitate. Iar ea zice ca CMV poate sa insemne si o banala afta!! Deci zi mai clar, ca sa stai linistita de sarbatori.... Te pup si incearca (daca poti) sa nu-ti faci griji prea mari...

Mergi la inceput