LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

uite ce ma gasit in ghidul de pediatrie

"rinitele recurente sunt frecvente la copii peste 6 luni,"copii care racesc constant"-debutul se asociaza cu febra,iar numarul crescut de "raceli" nu etse o constatare frecventa la copii care au imunitatea scazuta"

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

a fost si nic azi la bradul de la serviciu, i-am dat drumul in picioruse, s-a dus glont la mosu si a intins mana. ba si-a desfacut si singur hartia de pe cadou. a primit o carte cu buton cu sunet de camion si e innebunit dupa ea. nu pot sa va arat pozele acum ca n-am cablu de transfer la serviciu.

mdt, sanatate la natalici, ar trebui s-o vada pediatra dk vreti sa plecati din bucuresti

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ce gatiti pentru copii de Craciun???

Eu sunt in pana de idei, am mai si fost ieri in cora la cumparaturi si pentru Bianca am uitat total sa-i cumpar ceva de mancare pentru Craciun. Nu stiu ce a fost in capul meu. Asa ca va rog dati-mi si mie o idee doua.

Anda , abia astept sa vad pozele cu Nichita de la mos.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Bianca si noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata am sosit....inutil sa va spun ca-s congelata de frig...am stat in statie la autobuz cred ca 45 min, tot orasul full de full...macar ma consoleaza zambetul Mirunei care tocmai se uita la un filmuletz

Ma duc sa ma dezghet si sa pregatesc ceva de mancare si mai revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Mihaela,braduti in ghiveci am vazut la Metro.
Asa am avut anul trecut..dar s-a uscat nu stiu de ce ..ca am avut grija de el.
Si pt ca veni vb..nu sint multumita deloc de bradul pe care-l avem.
E f frumos si bogat dar nu miroase deloc a brad!!!
Cred ca o sa mai cumpar cteva crengute de brad romanesc..

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Noi de Craciun am zis cu tot familionul sa facem altfel: adica porc-ariile de rigoare, plus racituri, sarmale... DAR nu friptura de porc ca suntem toti satui pana peste cap, asa ca friptura de curcan. Si in ziua de Craciun ciorba de curcan cu bors mi s-a solicitat.
Asa ca Ana poate papa curcan si ii fac piure (ca noi tot ca decizie comuna - varza rosie calita), ciorba, putin cozonac... ne descurcam.

INTREBARE: fetele care ati pus bors in ciorba ati avut pb cu burticile copiilor?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Ripley,eu am pus si i-a placut.Si nu a avut nimic.
Si drept sa-ti spun(ca nu ne aude nimeni!)i-am facut si cu zeama de varza o data...(dA sa nu ma spui fetelor)

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ripley eu ii fac ciorba cu bors si n-am avut probleme niciodata. Mai ales ca e facut in casa, sursa e de incredere...

Noi de Craciun pe langa..vb lui Ripley..porc-ariile de rigoare, sarmale, etc...vom face niste ciorba de pui a la grec si pulpe de pui cu cartofi la cuptor..asa ca pitica are ce manca. Azi am pus la fiert niste ghiveci cu putin piept de pui, am facut mai mult asa ca mai raman vreo 2 borcanase pe care le pun la congelator, ptr vremuri de restriste

Simona n-am vazut nimic, ref la zeama de varza

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 1 anisor
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Simona esti tare!!! Si eu i-am pus bors in ciorbitza de nenumarate ori si nu a patit nik . Si zeama de varza i-am pus si a mancat cu succes fara nici o reactie negativa.

De craciun vom face sarmale din carne amestecporc cu vita din care va manca si Stefan, ciorbitza de vacutza deci...verde la Stefan, piftie de porc si curcan...va gusta din cea de curcan, dulciuri nu stiu dar...nu cred ca va manca ca nu se omoara. Poate cozonac sau un chec ceva daca nu...nu. Vom mai face si caltabos...si racituri div...din care nu va manca Stefan.

Hai ca trimit repede ca am net cu cocoloase si....nu se stie!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mai fetelor...eu nu am terminat curatenia de craciun...si nu mai am chef de nik. Cred ca dau un aspirator si gata. Fac cand ma intorc!!! Imi e asa de leneeee de la o vreme! Imi vine sa stau in pat si sa dorm dar...nu ma lasa Stefanul. Daca ma intind vine repede si imi baga degetele in ochi...gura etc.

Facem progrese cu mersul...din ce in ce mai mult si distante mai mari!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput