Aspirante optimiste >20 ani (23)
Raspunsuri - Pagina 9
AYLLA spune:
asa am patit si eu Danielle si intr-un final mi-a venit menstruati...adica in data in care tr sa vina a venit f putin citeva pete si dupa o zi ravagiu...sanii presentau aceleasi simptome ca si la tine cu o saptamana inainte asa ca am sperat si eu dar degeaba
ancadragoman spune:
Luna multumesc iubita si pup burtica.
Danielle dureri de sani si mameloane dureroase pot fii semn de bb ,dar si de dereglare hormonala.
Eu tin pumnii si fac galerie sa fie bb.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
AYLLA spune:
oricum eu iti doresc mult noroc....poate de tine isi aduce aminte mosu ca pe mine m-a uitat
AYLLA spune:
Anca am citit undeva ca in caz de sarcina mameloanele se retrag nu se ridica,sanii sunt durerosi la atingere si prezinta mancarimi ...uff simtomele astea seamana atat de bine cu cele premenstruale incat nici sa speri nu mai poti...dar cu rabdare fetelor razbim noi
AYLLA spune:
Nana nu a trecut mult timp de cand incerci asa ca nu ai de ce sa te descurajezi...nici eu nu sunt descurajata numai ca am probleme cu rabdarea...asa am fost mereu cand imi doresc ceva vreau sa se intample pe loc...stiu ca nu e bine...o sa incerc sa ma detasez si poate o sa se intample...sau poate sa fie faptul ca ma apropii de 30 de ani???...stau si ma intreb ce am pazit pana acum si regret enorm deciziile pe care le-am luat in trecut
ancadragoman spune:
Ayla se poate ,dar pe mine de exemplu nu ma dor sanii inainte de menstruatie,dar cand am avut dereglare hormonala ma dureau rau de tot.
Pup
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
AYLLA spune:
nici pe mine nu ma dureau la ciclu pana luna asta sau cel putin nu cred ca asa ...despre ce dereglare hormonala vb?...ai fost la doctor si ti-a pus diagnosticul asta?cum ti-ai dat seama?....hai ca te-am bombardatcu intrebarile dar sunt curioasa
AYLLA spune:
nu am fost la un consult medical dei nu foarte mult timp...dar nu am avut probleme la menstruatie aproape niciodata si de asta nu am mers...tu ce ma sfatuiesti sa fac acum ca m-am decis sa fac un bebe?...nici nu stiu ce sa-i spun doctorului...stii si tu ca nu e prea confortabil pe la gineco...daca stii mai multe spune-mi si mie te rog Anca ms
chiquitita spune:
Ca fosta aspiranta la Odisee si viitoare mamica va doresc ca Mosul sa va aduca UN BEBELUS!
15+
danielle02 spune:
fetelor,multumesc frumos de sfaturi.pot sa spun ca ma mananca sfarcurile si nu pot sa ma scarpin.asa sensibile le simt.si sunt moi nu ridicate,doar daca le ating,imediat se ridica si incep sa ma doara.si eu sper sa va aduca mosul bebeii mult doriti.la toate ca sunteti asa dragutze.