Aspirante optimiste >20 ani (23)
Raspunsuri - Pagina 8
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Lunita, daca iti e atat de rau la sarcina asta fata de cealalta, poate-i faci o surioara lui Cosminel, sa aiba si el pe cine trage de coditze.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
de la mine si de la Cosmin ,desi el asteapta un baiat, insa noi fetita vrem. Te pup mult de tot Nana, mereu te urmaresc sa vad ce mai faci, astept vestea cea mare!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by AYLLA
nana tu incerci de mult timp sa faci un copil?
Nu, doar de 3 luni. Dar ca toate celelalte fete am crezut ca va fi foarte simplu iar acum sunt tare amarata sa constat ca nu e asa. Offff.
Incerc sa imi pastrez moralul sus desi e greu.
De cand sunt aici, ma bucur pentru fiecare noua si imi zic de fiecare data ca o sa urmez eu. Sper asta din tot sufletul.
Pupici.
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Luna1quote:
Originally posted by NanaMotoc
Lunita, daca iti e atat de rau la sarcina asta fata de cealalta, poate-i faci o surioara lui Cosminel, sa aiba si el pe cine trage de coditze.
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
de la mine si de la Cosmin ,desi el asteapta un baiat, insa noi fetita vrem. Te pup mult de tot Nana, mereu te urmaresc sa vad ce mai faci, astept vestea cea mare!
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Pai eu ma gandesc ca noi vrem baietel primul copilas si pe urma fetitza, ca sa poata el sa o apere. Cred ca asta vrea orice mamica. Stii cum e, visatul e gratis, nu costa nimic.
Asa ca, iti tin pumnii daca si tu iti doresti asta. Sa fie o fetitza dolofana si la fel de dulcica si frumoasa cum este Cosmin.
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
danielle02 spune:
fetelor,va rog sa imi ziceti si mie ce inseamna cand te dor sanii , ii simti mariti si sfarcurile foarte sensibile.ma ingrijoreaza lucrul asta.va rog din suflet sa imi dati si mie niste sfaturi.
va multumesc si va pup pe toate pe burticutze
danielle02 spune:
e prima data din viatza mea cand imi simt sanii in felul asta.
va doresc o seara buna tuturor si multumesc mult ca m-ati primit si pe mine printre voi.
numeioana spune:
Va salut, fetele dragute!
Danielle, iti raspund eu. Ceea ce descrii tu poate sa insemne ceva, dar poate si sa nu insemne nimic. Depinde in ce perioada a ciclului esti... da-ne amanunte! Eu sper sa fie ceva acolo in burtica ta. Bafta multa!
http://tt.lilypie.com/vusSp2.png
Ioana
olim spune:
mie mi se intampla asta inainte cu o saptamana de ciclu, dar nu in fiecare luna.
Poate sa fie asta?
danielle02 spune:
multumesc mult de sfaturi fetelor dragutzelor.
sunt in z25.cam pe duminica ar trebui sa invadeze rusii.alte simtome nu am.am un ciclu regulat de 28 de zile.am numarat zilele timp de 4 luni si e regulat.dar cu durerea asta de sani...nu mi s-a mai intamplat niciodata.si inainte de a invada rusii,aveam simtome ca dureri usoare de burta chiar si de spate.acum nus ce sa mai cred.
imbatranesc si eu.ce sa fac?
dar pot sa spun ca am prestat la greu in perioada fertila.
multi multi ptr toate
danielle02 spune:
stati asa sa va descriu mai pe indelete ca m-am zapacit de tot.
luna trecuta mia venit pe 26
acu 2 luni pe 29
acu 3 luni pe 1
si acu,dupa calculele mele,tre sa vina pe 24.
cam asa stau lucrurile cu perioadele mele.
dar nu am simtit sanii niciodata asa tensionati inainte de ciclu.
si sa va mai spun,ca luna asta,dupa ce mi-au trecut "musafirii" cam timp de vreo 2 sapt.ma durut burta tot timpul.de dim pana seara.si am inceput si cura de acid folic.
va multumec inca o data ca sunteti aici si am cu cine impartasi si eu neplacerile mele.