Aspirante optimiste >20 ani (23)
Raspunsuri - Pagina 7
oana_r spune:
bibyrox,eu am hipertiroidie si uite ca nu raman prea usor
http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
didi-anda spune:
FETELE . multumesc pt raspunsuri. cu siguranta duminica ii voi face din nou capul calendar doctorului de cate intrebari o sa-i pun!
sper din suflet sa fie totul bine.
bibyrox spune:
Oana nu stiu ce sa zic... Eu inca nu stiu ce am; in ianuarie aflu, dar in orice caz se termina cu "tiroidie"!
Luna -ici pe burtica!!! Ma bucur ca nu ne-ai uitat si mai vii din cand in cand sa ne tragi de manutza spre Odisee!
Eu o tai spre casa! O seara placuta fetelor! Pe maine!
Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby
In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele
Olivia26 spune:
Fetele dragutze, va urez si eu o seara plina de iubire. Cine stie, poate unele dintre noi vor pune in seara asta, bazele unei vieti
Va pupik
"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare
Happiness_4_us spune:
E he he si de la mine o seara asa cum va doriti, plina de dragoste si iubire, care sa puna acolo samburelul mult dorit.
Pupici.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Lunita, daca iti e atat de rau la sarcina asta fata de cealalta, poate-i faci o surioara lui Cosminel, sa aiba si el pe cine trage de coditze.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui !
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
AYLLA spune:
multumesc Nana,Olivia,Biby.... pt incurajari...sunteti f dragute toate si imi place sa ma uit pe mesajele voastre...abia acum am ajuns acasa si nici nu am apucat sa citesc tot ce ati scris...oricum multumesc tuturor ptr gandurile bune si eu va doresc sa auzim numai vesti BUNEEEEEEE
AYLLA spune:
eu nu am fost nici la doctor inca...am mai ramas insarcinata dar am considerat atunci ca nu e oportun,nu au fost complicatii dar acum parca nu mai am rabdare si vreau sa merg la doctor.oare exista vreun tratament care sa grabeasca treaba asta?ce puteti sa-mi spuneti de stimularea ovariana sau alte tratamente?
nu sunt prea informata in aceste privinte