Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Muaaamaaa ce spor aveti la scris.
Nu va mai plangeti de kileeeee Si io as mai putea da jos vreo cateva ca am cam 65 plus minus un kil la 1.73 inaltime. Io ma simt bine in pielea mea si mananc abslout normal, dar fara excese si cina pe la 5-6 seara. Eu nu prea cred in diete minune, ci mai degraba in alimentatie echilibrata si sport. Daca treci pe regim de avarie si mananci foarte putin si corpul realizeaza ca ceva nu e OK si pune deoparte si mai mult ca inainte. Eu am o prietena aici care a slabit 60 de kile intr-un an prin faptul ca s-a apucat de fugit (de 3 ori pe saptamana cate 10 km si in weekend 25 km) si acum o luna a ajuns de a fugit la maraton.

Anda nu vreau sa te speriu da valoarea la TSH e cam maricica. Pe aici se considera normal pana in 3.25-3.5 Mai mult de atata esti deja incadrat la hipotiroidie si crede-ma ca m-am luptat mult cu asta. Ca sa ramai gravida zic endocrinologii ca trebuie sa ai un TSH intre 1 si 2. Poate la laboratorul unde ai facut au alte valori de referinta, dar eu zic sa mai intrebi un doctor si chestia asta sa fii sigura. Hipotiroidismul da cicluri anovulatorii si e o cauza a infertilitatii care se poate trata simplu. sper sa nu fie vorba la tine, dar mai bine sufla si in iaurt.

Ramonella modella o sa fii o mamica frumoasa

Olim si Anca io zic ca nu e chiar asa de mare problema un pic de sunculita Eu stiam ca un pic de grasime (acuma nu exagerat) ajuta la fertilitate pentru frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubisimo spune:

Buna fetelor!

AYLLA si Danielle02 bine ati venit!!!! Va doresc o sedere cat mai scurta aici la noi

Fetelor am si eu o nelamurire...Azi sunt in ziua 42 de CM (am un CM de 37-40) si mi-am facut un test care a iesit negativ...
Ce credeti mai am vreo sansa sa se pozitiveze??? Simptome nu am, poate doar o ushoara durere de burtica....

Va pup pe toate si sa ne aduca Moshul bebici la toate!!!

--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - iubisimo on 20/12/2006 14:37:59

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Didi, rezultatele sun foarte bune, doar testosteronul este cam mare si numai medicul iti poate spune ce e de facut pentru asta. Am citit undeva ca testosteronul creste in urma efortului fizic si la consum mare de proteine. Deci, daca faci mult sport si mananci multa carne se poate sa fie acestea cauzele nivelului marit de testosteron. Succes la medic, duminica!

Selina, depinde de laborator, nu cred sa fie o problema in cazul ei avand in vedere ca este destul sub limita superioara data de laborator.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Selina uite ce am gasit: nu ma lasa sa pun link-ul!!! Deci se poate!!!!!
Parca m-am mai linistit! Din cauza asta nu ramaneam eu...

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Puteti ramane insarcinata daca aveti hipertiroidism sau hipotiroidism ?

Daca ai hipertiroidism ramai insarcinata fara nici un fel de problema . Ceea ce trebuie sa stie viitoarele mamici este ca nu trebuie sa renunte la sarcina daca au gusa , singurul lucru care trebuie sa se ingrijeasca este sa urmeze cu foarte mare atentie tratamentul prescris de medical endocrinolog impreuna cu medicul ginecolog .

Daca aveti hipotiroidism ramaneti destul de greu insarcinata fara a face tratament prescris de catre medical endocrinolog . Dar pacientele care au o forma mai usoara de hipotiroidism pot ramane insarcinate si fara tratament . Daca ai hipertiroidism ramai insarcinata fara nici un fel de problema . Ceea ce trebuie sa stie viitoarele mamici este ca nu trebuie sa renunte la sarcina daca au gusa , singurul lucru care trebuie sa se ingrijeasca este sa urmeze cu foarte mare atentie tratamentul prescris de medical endocrinolog impreuna cu medicul ginecolog . Nici nu poate renunta la tratament (pentru ca isi pune viata in pericol), dar nu este indicat nici un tratament in exces deoarece trece prin placenta si face rau fatului.In concluzie , sarcina poate fi dusa la bun sfarsit cu mai multa grija atat din partea mamei , cat si din partea medicilor care urmaresc sarcina . Aceste boli sunt determinate de cresterea sau scaderea nivelului de hormoni tiroidieni din sange si nu necesita o anumita dieta . Daca tratamentul este corect prescris nu exista nici un fel de problema pentru pacient sa manance ceea ce doreste , fara sa exagereze pentru ca in hipotiroidism colesterolul din sange creste putin . Insa, atentie, cei care sufera de hipertiroidism ar fi bine sa evite produsele alimentare excitante (de exemplu cafeaua, ciocolata) pentru ca oricum sunt destul de agitati . Pacientii care au hipertiroidism trebuie sa stie ca un tratament bine prescris de catre medic nu le interzice sa consume sare iodata, dar in general este bine sa o evite .

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nana, multumim pt noul capitol!(aparusi si eu acum dupa 5 pag:)
Eu Z3 si astept zilele fertile!mai rarut apar, dar va citesc.
oanaonyx> Felicitari draguto! sarcina usoara!!
va puppp

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)

www.tickercentral.com/view/72z4/3.png" target="_blank">Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Am trecut sa pup fetili! Va pup si astept vesti noi!

P.S. Anca ti-am vazut pozele si dupa descrierea ta imi imaginam ca esti imensa, insa esti o frumoasa si nu imi pari grasa. Exista femei care au o constitutie mai plinutza insa asa arata ele bine si altfel nu ar fi frumoase. Te pup.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Alinutza, pupik pe burtik. Cum stai cu greturile? Mai da-ne si noua.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Olivia de trei zile nu mai pot. La prima sarcina am fost ok, nu am avut nimc, acum simt ca lesin intre orele 7-14. Nu glumesc imi e rau non-stop! In plus mi s-au schimbat simturile, mirosul e diferit, adica imi miros parfumul (dupa care sunt inebunita, e parfumul meu preferat) si nu numai ca nu ma mai incanta asa mult insa imi miroase diferit. Sper sa ies din starea asta cat mai curand ca zici ca sunt drogata tota ziua.

Pup viitoarele MAMICI!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 5 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Saracutza de tine. Lasa ca suporti tu cu brio ca doar e pentru un scop nobil. Fii fericita, ca doar 9 luni esti , dupa aceea te bucuri de rezultat.
Pupicutzi

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput