Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Oanabbb ce cuvinte frumoase!!!
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos care sa-ti umple sufletul de bucurie!

Craciunul aprinde lumina din sufletele noastre!
De Craciun sa fim mai buni,sa fim mai atenti si mai iubitori,sa fim mai aproape de cei dragi,sa ne bucuram de ei,sa ii iubim si sa fim iubiti!
Craciun Fericit!!!

Mirela
Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

hey AYLLA,ce faci dragutza?si tu,saracutza ai o gramada de treaba?
ce faci?cum te mai simti?
OANABBB,eu te pupaces pe burticutza poate se ia si la mine.
sa dea bunul Dumnezeu sa ai un bebe sanatos,frumos si destept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

oanabbb , iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
aylla nu dorm! de-abea am ajuns acasa!numa ce-am intrat pe net!
biby multi pt tine! am cand am vazut c-ai impartit pizza si eu n-am prins!. am cand am citit urarile si versurile tale. te pup .mi-ai scris ca ne vedem la noapte! sa vezi ce-am patit:am intrat pe la 20.10 sa vad ce-ati mai scris, ca terminasem curatenia generala si-am inceput sa-ti scriu ca plec in oras si ajung pe la 1-2 noaptea....am scris mult...si ca vreau pizza...si nu stiu de ce s-a sters mesajul... nu m-am apucat iar de scris, ca sotul tot statea cu gura pe mine sa plecam si mai trebuia sa ma spel, etc..saracu, o mai asteptat o ora dupa mine, pana am fost gata!
olivia si sotul meu este acasa noaptea.
danielle multi pt tine! inteleg perfect ce simti, pt ca eu, in ultimii ani de creciun si revelion sunt doar cu sotul meu, fara familie si fara prieteni.
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc mult dragutza de DIDI.esti o dulce.
pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

danielle . hai sa nu mai . trebuie sa fim binedispuse ca vin sarbatorile pe care fiecare,mai mult sau mai putin,le asteapta. sper din suflet sa te bucuri de aceste sarbatori,alaturi de sotul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

biby ma-i facut sa pling in hohote si pentru urarea frumoasa si pentru poiezia frumoasa, esti un om deosebit sa ti dea DD numai impliniri in viata, si ca marele nostru vis pentru care suntem toate aici sa devina cit mai curind realitatea pu fiecare din noi!!!!
Este ziua in care sa nascut Isus, si cred ca dupa atitea rugaciuni inaltate la cer, sincere, Maica Sfinta Maria sa faca o minune in vietile fiecaruia din noi, caci cerem un copil, asta e misiunea femeei pe pamint asa si Isus a spus "Traiti si imultiti-va".
FITI FERICITE, SI HAIDETI SA NU DAM VOIE SA UMBREASCA FARMECUL SARBATORILOR SFINTE ACEASTA MARE DORINTA!!! SA UITAM PENTRU O ZI SI SA TRAIM ASA CA SI CUM COPILASUL NOSTRU EXISTA CU NOI, SA IMPARTIM DARURI LA ALTI COPII CA SI CUM AM FI DAT COPILULUI NOSTRU, SA PUNEM CODOUL MICUTI SI PENTRU EL SUB BRADUT, CA DE SUS DE UNDE ESTE EL SA NE VADA CIT DE MULT IL ASTEPTAM, SI SA VINA CIT MAI REPEDE LA NOI!!!
SARBATORI FERICITE SI UN AN PLIN DE BUCURII SI MARI IMPLINIRI!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,mamaaaaaaa dar ce spor aveti noaptea.....
bibileana ma faci tu pe mine sa plang la ora asta cand abia mi s-au deslipit ochii?
Frumoase versuri,multumesc.
Fetelor va pup pe toate si va urez SARBATORI FERICITE!!!!!!! si fiecare sa primiti in noul an ce va doriti cel mai mult:UN BEBEEEEE.
Va pup si va iubesc pe toate

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetelor.
m-ati facut de dimineata sa plang.se uita colegii la mine si nu stiu ce-i u mine.

http://tt.lilypie.com/DT-7p2.png
oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana ce faci mama?
Gata sarmalele?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

si eu. Ce frumoasa poezie Biby!! ar trebui sa o salvez undeva.

Am facut si testul si bineinteles ca e negativ

Mergi la inceput