Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Olim poate e prea devreme, stii tu, pana nu vezi rosu, mai exista speranta. Si totusi, nu inteleg de ce vomiti dimineata. Auzisem la o fata ca pana in sapt a 6-a i-a tot iesit test negativ si ea era cat se poate de insarcinata.

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Olim pana nu vezi rosu nu-ti pierde speranta!!! Si urmatorul sa-l faci dimineata! Hai nu fi trista!

Didi pana la 3 pe calc. ca mai stau si in pat la tembelizor si pana ma ia somnul se face 4-5!

Fetelor eu o sa am o intalnire si nu stiu daca mai intru pana la 6, cand plec. Dar cum ajung acasa ma instalez pe forum!

Va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai nu
cred ca mi-a fost rau de la altceva, sau poate ca ar mai trebui sa il repet peste 2-3 zile sa vad ce zice.sau emotiile mele.Maine aici este o loterie de craciun, unde sunt fffffff multi bani, si se imparte la ffff multa lume.Si avem si noi 4 bilete.Poate e de la asta
oricum pe sambata repet testu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Olim pai daca nu vezi rosu mai sunt sperante,mai fa un test maine dimineata sau poimaine ca poate e prea devreme.
Bafta la loterie

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

olim,imi pare rau dragutza.dar vb ancutzei:pana nu vezi rosu...e sperantza mareeee.sper sa fie bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Olim lasa nu fi suparata.Lasa ca vine el.Cine stie,poate e prea devreme sa se vada.Daca nu stii in ce zi esti..
Selina nu poti sa faci testu ala azi???Maine nu mai vin..
HAI SELINA!!!!!

HAI OLIM!!!!

Fetelor eu am mult de lucru,de aceea nu prea scriu...azi e ultima zi in care vin..mai vin maine dimineata sa fac niste ordine de plata.
Eu sunt foarte optimista.Luna asta cred ca va iesi ceva.Am prestat cand a trebuit.Cum o vrea Dumnezeu.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo o sa ne lipsesti......
Fetelor ma dor tatiliiii rau de tot.
Ce mai am ca inebunesc?

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Ramo, sa stii ca o sa ne lipsesti . Sa intri de la socrii tai si sa ne dai vestea cea mare

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multumesc fetelor, dar eu nu ma asteptam sa fie asa repede.si daca era , era o intamplare, ca noi ne protejam, adica ma protejeaza dotul, si ar fii fost doar o intamplare sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Ramo, lasa ca vorbesc eu cu Mosul sa-ti puna un samburel in burtik!

Si eu mai vin maine si gata, 2 saptamani de concediu, ma intorc pe 8 la serviciu.

Anca, si in timpul ovulatiei se poate sa te supere sanii, sa speram ca asta e!

Eu tocmai am revenit de la o mini-petrecere in departament unde am si am pentru Craciun. A fost placut...

Gabi

Mergi la inceput