Aspirante optimiste >20 ani (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

DIDI, ma bucur tare mult ptr surioara si nepotica ta.
de acele simtome am auzit si eu si mi-a mai zis si sora sotului meu care e medic in Canada.si ca fiecare diferam una de alta.poate acele simtome sunt posibile,dar,doar la unele din noi.
si sa iti mai zic istorioara mea:am ramas insarcinata in urma cu vreo 5-6 luni dar am pierdut la 6 saptamani.motivul:prea mare stres(nu mai zic acu din ce cauza ca tre sa povestesc pana dimineatza)si simtomele pe care le aveam:inainte de ciclu aveam intepaturi usoare la sani si ii simteam un picutz maritzi,greatza cat incape si varsaturi(dar sa stii ca nu de dimineatza) numai cand mancam.atat.si somn cat incape.mai aveam si stari de frig.
cam astea sunt simtomele pe care le-am avut.
cred ca aceste simtome se datorau si stresului.nu pot sa fiu sigura.oricum...a fost o perioada foarte grea ptr mine(amandoi)si mai ales ca am pierdut.
te pupacesc si sper ca nu o sa te superi pe mine de ti-am dat atatea explicatzii.sa ai un somnik usor si sa visezi cu incerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by danielle02

oare daca fac un test...e posibil de vreun rezultat? nu e prea devreme?daca ati stii cate teste faceam inainte...chiar daca imi veneau uratzii(trebuia sa fiu sigura ca nu e nik la mine in burticutza)dar ce sa fac?
o noua zi..un nou inceput.

Dani - Parerea mea este ca ar trebui sa iasa ceva acolo... daca e ! Si iti tin pumnii stransi sa fie!!! Sa iti aduca Mosul cadoul mult visat! Io zic sa incerci un test ca n-ai nimic de pierdut! Mai faci unul dupa ce intarzie uratzii!

Didi offf imi pare rau iubita! Te inteleg ca ti-e greu dar hai ca pana in iunie nu mai e mult!! O sa vezi ca aici, alaturi de noi, timpul va trece mai repede! Te pup si te imbratisez cu drag!

Va pup fetelor! Ma bag la somnik ca ma trezesc la 7!
Ne vedem peste 7 ore!

Ingeri asteapta cu nerabdare...o lumina puternica se aprinde in sufletul fiecaruia dintre noi. Este vremea unui nou inceput, unui nou drum plin de sperante, fericire si sentimente nobile. Vine Mos Craciun, acel batranel rumen care este binevoitor si nu uita pe nimeni. Doar pentru a ne aduce aminte sa nu uitam de noi insine si sufletele noaste!
O iarna frumoasa, plina de zambete!!!
Biby

In asteptarea...www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/20842/.png" target="_blank">fetitzei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

BIBY, multumesc tare mult de incurajari.eu cred ca o sa mai astept un picutz sa vad daca invadeaza rusii.ca la cate teste am facut pana acum...si vedeam doar negativ,acu nu mai am nici o sperantza.
si sa ai un somnik usor si sa visezi cu ingerasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

danielle n-am de ce sa ma supar pe tine! sper din tot sufletul sa-ti aduca mosul un
biby multumesc pt incurajari! sa stii ca ma simt mult mai bine de cand stau toata ziulica pe forum! ma mai cearta sotul cateodata ca nu-l las si pe el la calc,dar ii trece!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chiqui multumim, iubita! Ce maricica s-a facut sarcina, ptiu nu fie de deochi Sa fii sanatoasa in continuare si sa iti aduca anul nou un bebe sanatos si mancacios

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fete cucuiete!
Azi am mult de lucru,tre sa inchei luna.,si de maine nu mai vin la lucru...
Eu sunt Z12,ieri testu de ovulatie aproape pozitiv,TB azi dimineata 37,fata de ieri 36.8.Eu zic ca e de bine,nu?
Dupa sarbatori cred ca vin cu vesti bune

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Neata, fetele!
Da' n-aveti somn
Danielle, tin pumnii sa fie
Ramo, poate luna asta e cu noroc, da DD sa fie

"Love like you've never been hurt, sing like nobody's listening and dance like nobody's watching."
Noi
Numaratoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oliviasa speram ca va fi bebe!Si la tine la fel!Oare pe unde umbla fetele astea?Helloooo!!!!!Unde sunteti?????Faceti prajituri????

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/E-35p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

neata fetele...

cum merg pregatirile de sarbatori la voi?
eu am facut carnati cu sotul aseara...azi speram sa ajungem dupa brad si bomboane de pom, cadouri si ce mai e de luat.

voi ce faceti? incercati sa va mai relaxati macar acum in prag de sarbatori...
eu deja nu imi mai iau TB, m-am saturat...am zis ca vreau sa petrec si eu sarbatorile astea in liniste...daca imi iau TB , nu pot sa nu ma gandesc la ce zi sunt si cate zile mai sunt pana ar trebui sa pot face teste...deci de acum incolo, no more measuring...just enjoy the holidays!
pupici!

Ne straduim pt

Nunta noastra!

Nepotelul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

'Neatza fetele! Iata c-am aparut si eu, un picutz cam si total debusolata ca tb este tot 36.3, nu pricep ce se executa la mine in burtik...

In rest, astept cu nerabdare sarbatorile si vacantza!!!

Va

Gabi

Mergi la inceput