Piersicutze de 2006

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veragvm spune:

Buna fetelor, hop si eu pe aici..mi se pare super ideea(Felicitari Sarrila. Eu sunt o mamica mai tanara, am 25 de ani,m-am casatorit la 23 iar Rares a venit sa intregeasca iubirea dintre mine si tatal lui care e cu 8 ani mai mare ca mine,si ma bucur ca este pentru ca am avut de invatat de la el multe lucruri.Nikul meu il am de cand mi-am facut primul cont de e-mail - veragvm(vera-prenumele meu, GVM initialele numelui meu intreg G-initiala numelui(de dianinte de casatorie),V-Veronica, M-Marilena).
Am absolvit anul asta ASE-ul,FAcultatea de Cibernetica- eram insarcinata in 5 luni cand am dat licenta, asa ca bebelul meu are si facultatea absolvita .CA si Tweety prin anul 4 de facultate mi-am dat seama ca nu-mi place sa devin programator, sa stau toata ziua la calculator desprind de lume si de realitate- nu ma mai pasinona.Dar am decis sa-mi dau licenat si apoi sa ma reprofilez cu niste studii postuniversitare.dar a aparut Rares si am amanat MAsterul sau l-am anulat( cine stie daca o sa-l mai pot face). Ideea e ca nu o sa fac meseria pt care m-am pregatit pt. ca nu-mi mai place. ma tenetaza mai mult un job in care sa am mai mault contact cu oamenii..dar mai am timp sa ma gandesc pana creste Rares.
Poate va intrebati de ce am ales asa o facultate care cere o pasiune pt calculatoare si pt stiinta calculatoarelo; pt ca am absolvit un liceu de informatica, apoi mi-am incercat norocul la FAcultatea de Comert( nu am reusit) si am intrat la un colegiu de informatica tot din cadrul ASE-ului.Iar Cibernetica a venit ca o completare fireasca pt studiile mele. Perioada facultatii nu a fost asa cum imi doream pt ca lucram in acelasi timp ca sa ma pot intretine si nu reuseam sa ajung pe la toate cursurile sau sa ma bucur de viata d estudent asa cum trebuia sa fie.
..dar sa trecem mai departe..acum 2 ani l-am cunoscut pe sotul meu la firma l acare lucram(eu lucram ca Suport Tehnic- era o firma de SOft, el la departamentul Administrativ- ); el la 31 de ani cu o experienta de viata mai mare, eu in cautarea unui baiat cu mintea la cap .Si ne-am indragostit...dupa un an ne-am casatorit si imediat l-am conceput pe Rares(sotul meu isi dorea foaret mult un copil).
SI uite asa am ajuns pe acest forum...si ma bucur ca va-m gasit caci nu stiu ce as fi facut cu bebe caci eram tare speriata ca nu o sa ma descurc.DAr de cand va am pe voi, pentru orice intrebare gasesc un raspuns...
..cred ca eu chiar ma-m intins cu scrisul, am scris cel mai mult .
..am uitat sa va spun ca eu sunt din Teleorman. si stau de 6 ani in buc.
..Pupici..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

pe mine m-au apucat nervii!!!!!!!!!!!!! vecinii si-au luat caine si cred ca au plecat la serviciu si l-au lasat singurel acasa ca de la 8 latra incontinuu! mi-e un somn de mor! poate reusesc sa atipesc cateva minute!
tweety, de unde ti-o fi venit ideea asta ca si-ar schimba lumea parerea despre tine? in primul rand apreciez sinceritatea si oamenii care nu se ascund in spatele unor masti ( desi fiecare dintre noi jucam niste roluri in viata dar asta e alt subiect )! imi esti draga si asa ca asteptam noutatiuri!
va pup pe toate!
sarilla, cum e vreamea la mare?

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by alina2006

pe mine m-au apucat nervii!!!!!!!!!!!!! vecinii si-au luat caine si cred ca au plecat la serviciu si l-au lasat singurel acasa ca de la 8 latra incontinuu! mi-e un somn de mor! poate reusesc sa atipesc cateva minute!
tweety, de unde ti-o fi venit ideea asta ca si-ar schimba lumea parerea despre tine? in primul rand apreciez sinceritatea si oamenii care nu se ascund in spatele unor masti ( desi fiecare dintre noi jucam niste roluri in viata dar asta e alt subiect )! imi esti draga si asa ca asteptam noutatiuri!
va pup pe toate!
sarilla, cum e vreamea la mare?

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina



eu am DOI ciini in scara dintre care unul (una) e in calduri asa ca acum latra amindoi. este groaznic! somn usor daca mai poti!
o sa vin mai tirziu sa mai pove ceva dar acum s-au trezit piticii si m-au luat de noua.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_oprea spune:

Am sosit si eu la capitolul confesiuni. Nu-l mai gaseam, nu-l mai vedeam.
Asa cum v-ati dat seama pe mine ma cheama Dana Oprea si am aproape 28ani (adica ii implinesc luna viitoare). De profesie sunt economist, meserie care o si practic (acum doar acasa pt ca il am pe bebitza) si care mie imi place si este ceea ce mi-am dorit. Nici nu m-as vede facand altceva.
Sunt casatorita de doi ani (adica atunci am facut nunta), stam impreuna de patru ani si am fost prietenii de cand eu eram in clasa a 11 a la liceu. Ne-am iubit si ne iubim mult si uneori ne intrebam cand or fi trecut atatia ani.
Ei bine iubirea noastra s-a implinit si mai mult atunci cand a venit pe lume Sebi, pe care-l asteptam de vreun an si jumatate si nu vroia sa apara, iar anul trecut de Mos Nicolae, am avut parte de un cadou imens: doua liniute pe testul de sarcina. Ce bucurie!
Sebi a avut DPN 6 august, care este si ziua de nastere a sotului, dar a venit mai devreme adica pe 30 iunie.
Noi locuim in Ploiesti care este si orasul meu natal.
Acum toata ziua mi-o petrec cu Sebitza si cu hartiile mele, monitoare oficiale, cu legile astea care se schimba mereu si care fac contabilitatea de neinteles pentru unii.
Seara i-o rezervam lui tati, ne jucam cu el, mai povestim si ne batem pe calculator: eu pe DC, el ...pe ale lui.
Cam atat deocamdata. Mai revin eu!

Dana si bb Sebastian-30iunie 2006
Sa fii mic e lucru mare!
http://b1.lilypie.com/C15Wp2.png
http://new.photos.yahoo.com/oprea_dana2005/album/576460762374375802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

gata v-am gasit si eu. Sabana vine de la Ana-Sabina. Am implinit in septembrie 29 de ani. Pe sotul meu l-am cunoscut pe internet pe ICQ in 1999. Avea nick-ul Cenusa si eu mi-am zis ia sa vedem ce stie baiatul asta, ce nume stupid are Cenusa. Eu eram la faza de agatat. El mi-a zis ca o sa ma marit cu el, eu i-am zis ca niciodata, el mi-a raspuns never say never. Si uite asa ne-am plimbat 2 saptamani numai pana la 4 dimineata, faceam turul Herastraului in toiul noptii(cam horror, acum nu as mai face asta) apoi ne-am mutat cu chirie, unde am rezistat 7 luni, cand ne-am mutat la el acasa unde stam si azi. Pe Alexandra ne-am dorit-o foarte mult, a venit dupa 6 ani de incercari. Silviu nu a fost de acord sa fac tratament fiind convins, ca va veni atunci cand va fi sa fie si asa a fost. Eu am terminat limbi straine Germana-Engleza. Lucrez de cand am terminat liceul, in principiu in domeniul secretariatului. De doi ani lucrez ca traducator. Avem firma noastra pentru care tragem amandoi, firma ce are mai multe domenii de activitate, ultima pe lista fiind asa cum ati aflat agentia de turism. Visul nostru este sa ne mutam in Creta, sa ne deschidem acolo o reprezentanta si sa ne luam o casuta pe malul marii tot in Creta evident. Ne dorim 3 copii. La anul sper sa pot ramane din nou insarcinata si sa avem un baietzel. In rest stau toata ziua cu Alexandra si il ajut pe Silviu la firma, care isi are sediul la noi acasa. Ne sustinem foarte mult unul pe altul. Timp doar pentru noi avem la pranz, cand mancam impreuna si seara dupa ce se culca Alexandra. Stingem lumina si stam pe canapea, tocand ce s-a mai intamplat peste zi. Cand in final ma ia somnul si ma duc la culcare. Pe el il recuperez la 4 dimineata de pe canapea, ptr ca se incapataneaza sa vina la culcare spunand ca ramane sa se uite la televizor, dar de fapt adoarme in post. Ne iubim enorm si suntem o familie implinita. Impreuna cu Alexandra suntem familia Cenusa.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bun, ma prind si eu in hora; nick-ul de la nastasia, un amestec de inceput si sfarsit; luna viitoare voi implini 30 de anide profesie sunt invatatoare, am fost 7 ani la catedra, mi-am luat definitivatul, nu si gradul II din pacate, pt ca a coincis cu licenta in management ;copiii din prima generatie sunt la liceu, frumosi si destepti; am parasit invatamantul (dupa care imi pare rau si acum) cand am venit in bucuresti dupa sot, care terminase facultatea o data cu mine si se angajase aici; am muncit amandoi la aceeasi firma, din fericire pt mine, a venit Alessia si...am scapat;sincer, nu stiu de ce am asteptat atata sa avem un bb, ne-am dorit f mult si o iubim enorm; sotul se intoarce vineri acasa si oricat de obosit este preia toate responsabilitatile, in afara de alaptat ;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetelor!

Bine v-am gasit aici.
Tweety draga mea nu cred ca ma intreci la vorbit. Eu am o guraaa...
Sa o luam de la inceput ma cheama Madalina dupa cum va dati seama si din nick si ma mai cheama si Veturia, ca pe mama si bunica(de pe mama). Am 24 de ani abia impliniti in octombrie. Mxm-ul din nick vine de la un calendar, eu am mai avut pe yahoo mai multe nick-uri si unul dintre ele era mada, simplu, si a intrat cineva pe el si a trebuit sa il schimb si eram in super pana de insipratie si am vazut pe calendar o reclama la un take away chinesezc si se cheama maxim nu stiu cum de ci de aici a rezultat mada_mxm.
Sunt din Iasi am terminat liceu cu profil teoretic, sectia matematica-fizica, dar inclinatia mea e spre limbi straine. In timpul liceului nu prea am avut viata de adolescent pt ca eu fugeam intre scoala, teme si cursuri de limbi straine. DE la 3 ani studiez engleza si am mai facut si cursul Toefl si am diploma de Advanced English de la Cambridge. Am mai facut si germana timp de 4 ani la Centrul Cultural german dar si putin la scoala in liceu, unde din cauza profei m-am mutat la franceza deci am invatat un pic si din aia.
Cand am terminat liceul am dat la ISE, Fac de economie si administrarea afacerilor, nu ma intrebari de ce ca nu am nici o treaba cu economia sau contabilitatea, din toate subiectele singurul curs care abia il asteptam era cel de matematica. Si pt ca ma studiat atata timp si limbi straine mama a insitat sa dau si la Litere la germ-eng si sa fac ambele fac la zi in acelasi timp. I-am facut pe plac dar nu a mers pt ca la litere trebuia sa fiu acolo non stop de la 8 dim la 8 seara si tot lipseam de la Ise si acumulam de-a absente de numa. Dupa doua semestre de jonglat am renuntat la litere era cam boring pt mine, no offence. Asa ca am ramas la Ise dar cu o multimea de restante si nu erau restantele pb ci laboratoarele. Si dupa inca un an in care ma chinuiam sa recuperez, fara ca ai mei sa stii ca am restante ca am fost tot timpul copil de premiul intai si ma omora mama daca afla, o colega din liceu si prietena buna vroia sa plece ca au pair in uk. Eu am mai fost inainte in uk in liceu intr-o excurise prin Europa si mi-a placut Uk f mult, dar germania are un loc f special in inima mea. Si colega mea a facut franceza la scoala asa ca engleza nu erapunctukl ei forte si zice hai sa ma ajuti sa scrii tu mailuri si sa vb cu ei. Zis si facut si dupa cateva mailuri si discutii zice hai ce nu iti faci si tu cont, ce ai de pierdut, bun fac si eu cont f multe mailuri si na am mai vb ba cu unii ba cu altii si pana la urma m-am hotarat, nu spre bucuria alor mei, care vroiau sa stau sa termin facultatea, cu toate ca nu era ce imi placea si la 18 ani sincer nu prea cred ca cineva stie ce vrea sa faca de fapt, sa merg la o familie. Totutl bine si frumos merg la ambsada si imi refuza din cauza fam ca nu indeplineau nu stiu ce conditii si zic tu esti ok gaseste alta fam si apoi vino din nou si iti dam viza. Intre timp colega mea a plecat in Scotia la o alta fam si mai avea o fam in Devon unde a renuntat. Eu aveam toate actele si dosarul gata si imi trebuia alta fam asa ca am mers la fam din Devon.
Si acum din pacate tre sa fug asa ca revin cu, continuarea mai incolo.
Pupici si numai bine la toate piersicutzele!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

si eu am avut dosar sa plec ca au-pai in germania si m-au refuzat, tot pe motiv ca nu avea familia nu stiu ce

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:


Hop si eu ...a mai aparut o inginera. Am terminat facultatea de Inginerie Mecanica si Electrica ca asa ii spunea la sfarsit cand am terminat-o sa fie mai pompos si la inceput Utilaj Petrolier de Schela.
Binenteles ca nu am lucrat niciodata ca inginera ci la marketing care imi si place si e pe gustul meu.
La mine se explica usor nick-ul Ema de la Emanuela si Pop de al Popescu ca mi se parea prea lung pentru net.
Am implinit 34 de ani acum in decembrie pe 4, ani pe care nu ii simt ca sunt o fire vesela, plimbareata, nastrusnica si copilaroasa.
M-am cunoscut cu sotul prin anul doi de facultate 1993 (el anul trei la aceeasi universitate, alta facultate) intr-o tabara de schi Garbova mai sus de Predeal urcare unde el m-a invatat sa schiez ca nu stiam o iota (ma luase o prietena acolo) si asa saracutul cara el sus-jos la schiurile mele ca imi era frica sa merg cu teleski-ul sa nu cad sa ma fac de ras.
Asa ca de atunci am ramas prieteni si iubiti si ne-am casatorit prin 1999 prietenie lunga dee...ca ne cam plimbarisi pe ici pe colo.
De trei ani stam singuri avem casa noastra maricica cei drept dar la care mai lucram pe ici pe colo la amenajari. In primul an a fost f. bine impreuna singurei, in anul doi a inceput sa ne lipseasca ceva si ne-am gandit sa facem si un bebe asa ca anul asta cand facem 3 ani singurei la casa noastra pe 24 decembrie suntem si 3 .
Eu nu mai lucrez de anul trecut de la 1 iunie(probleme de sanatate) dar am cotizat la pensii si iau si eu salariu de mamica si cum am scapat de stresul ultimului serviciu si ne-am straduit si noi nintel am ramas gravida. Noi o ducem bine cu banutii, nu ai mei binenteles ai sotului si ca urmare nu ma grabesc la serviciu sa ma streseze altii iarasi.
Si trebuie sa termin si a doua facultate Finante Banci ca sunt anul 4 si anul asta in vara am dat amandoi examene (eu si bebe) in sesiunea de vara si le-am luat cu brio binenteles ca bebe a fost de vina, ca eu is cam lenesa la invatat la anii mei.
Noi ne descurcam singurei toata ziua ca nu avem alt ajutor si tati vine tarziu asa ca voi sunteti toate prietenele mele si va .
A ….. si sunt din Ploiesti dar asta se vede langa nick!!!



emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/457d495ab7dae/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Vin si eu sa ma prezint!

Incep cu nick-ul. Prenumele meu este Consuela, dar intrucat este destul de lung toata lumea de cand eram mica imi spune Consi. Unii imi spuneau Consu, dar nu imi placea deloc. Am suferit destul de mult din cauza acestui prenume, pentru ca toate babele imi poceau numele. La bunica-mea la Maramures eram Consuiela toata ziua. Mama ce nervi aveam!

Sunt Balanta,in octombrie am implinit 31 de ani.
Nu prea am nimic interesant legat de mine, asta in cazul in care nu aveti timp si vreti sa cititi ceva interesant.
Nici nu stiu ce sa va povestesc. Cum am ajuns de la Lugoj, orasul in care m-am nascut si Timisoara. Am avut o copilarie nu tocmai fericita, intrucat am avut un tata foarte autoritar. Eliberarea mea a venit o data cu intrarea la facultate, cand am parasit prea minunatul meu oras (care de ce sa nu recunosc e cam fad, dar uneori mi-e dor de el) si am venit la Timisoara. Am intrat la ISE-sectia Management. In primul an de facultate mi-am facut de cap, a fost un fel de refulare pentru toate restrictiile impuse de tata. In anul 2 (1996), pe l-a sfarsit m-am "cuplat" cu Marius-sotul meu. Ne stiam din anul 1, dar nu prea am avut tangente unul cu altul. Am facut si master, dar mai mult de dragul lui. La finalul anului 4 nu imi gasisem de lucru si tata era pornit sa ma intorc inapoi la Lugoj. Daca intram la master la locurile fara plata aveam asigurat caminul si bursa. Asa ca am dat la "Cercetari de mkt" si am intrat. Am stat impreuna 6 ani, dupa care la "insistentele" mele ne-am casatorit. Luca a iesit din prima, era programat sa iasa Leu (e zodia sotului meu), dar Doamne-Doamne ce-a zis:" Mai copii, o fi iesit copilul din prima incercare, dar va vedea lumina zilei cand vreau eu, nu cand vreti voi". Si a iesit Rac.

Din punct de vedere profesional ce sa va zic. Lucrez in marketing. Am lucrat la un centru comercial mai mic, iar acum lucrez la mall. Satisfactii profesionale o gramada, cele materiale medii, dar foarte mult de munca. Ca sa nu zic ca eu de cativa ani nu stiu ce inseamna sarbatori. Acum am noroc ca stau cu Luca. Cand eram gravida am lucrat si 14 ore/zi.

Si noi am stat 3 ani in camin, 4 ani in chirie si de 3 ani in apartamentul propriu. Sper sa-mi implinesc si eu visul si sa ne luam o casa. Sunt realista insa si stiu ca asta nu se va intampla prea rapid.

Si mai vreau sa va prezint cateva principii ale mele:
1. "Timpul le rezolva pe toate"
2. "Cu porcii te porti ca porcul"-stiu ca suna cam dur, dar asta e.
3. "Mandria si prostia se platesc".

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
botez

www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput