Piersicutze de 2006

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

sarilla, imi place la nebunie, notting hill, l-am revazut de n...ori;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by anasia

sarilla, imi place la nebunie, notting hill, l-am revazut de n...ori;

Si eu, si eu!!! As revedea de n ori notting hill... unele replici le stiu pe de rost - da' eu is fan Hugh Grant si Julia Roberts....

Vin din gashca de cirese de mai-iunie 2006 - da' cunosc piersicutze (nu spui tzine, persoana importanta, ma intzelegetzi...) asa ca am ajuns la topicul asta - sper sa pot gasi o fereastra de timp sa istorisesc si eu despre mine, tare mi-a placut ce am citit pe aici si multi la povestitoare!!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

OanaRusu, , bun venit in !si eu sunt fan al cuplului;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by anasia

OanaRusu, , bun venit in !si eu sunt fan al cuplului;

Mersic back you too.
Baietzelul cel mare al fratelui meu, cand era mititel de tot, o arata in poze pe Julia si zicea numele meu.... Asa ca musai imi place .. mai ales ca as vrea eu sa am asa picioare lungi... sau asa zambet...
Hugh Grant - l-am vazut prima data in rolul lui Chopin - of.. imi scapa numele fimului... Filmul e mai vechi, insa mi-a placut grozav cum a jucat si gata, l-am parasit definitiv pe Richard Gere, caruia ii eram fidela de la 14 ani, cand am vazut "Yankeii"
Imi place si acuma Richard Gere, da' parca Hugh Grant e mai... ceva.... Scandalurile pe seama lui... ma cam lasa indiferenta - sunt persoane publice si asta e - sunt convinsa ca exista destule persoane cu secrete intime mult mai macabre da' bine tinute ascunse.

Nick-ul meu e tare banal - e fix numele meu (partial).
Spre deosebire de alte mamici de pe aici, eu am luat-o pe urmele parintilor - computere, m-am nascut printre ele, traiesc printre ele
Adica, sunt programator - am fost si profesor 8 ani - lucram si ca programator in paralel.
Am iubit meseria de profesor - am s-o iubesc probabil mereu, insa deocamdata nu-mi place sistemul, si cat mai pot alege, mai stau deoparte... da' probabil la un moment dat ma voi intoarce intre copii.

Am un puiutz de 7 luni si un sotz pe care il iubesc tare-tare mult - stiu ca o sa povestesc mai mult candva.

Si fac si eu ca alte fete de pe aici - rezerv si pentru episodul urmator
la toata gashca!!!

www.onetruemedia.com/shared?p=1fc986a25f851d2931ef9c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paul, la 7 luni

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sarilla aici sunt abia azi am reusit sa prind moment sa intru pe net sa vad ce mai faceti.
Oana welcome to the !
Eu nu am mai reusit sa mai intru ca am fost cam busy cu acte si minunatii plus fata care plange si mormaie toata ziua si tipa si e nervoasa si eu sunt extenuata ca tre sa stau numai dupa ea si abia apuc sa fac papa si etc. Iar seara cand apuc sa stau macar juma de ora la calc ma ia un somn de adorm pe tastatura.
Promit sa mai revin cu povesti sa va mai zic si eu una alta.
Legat de actori si filme si mie imi place f mult Hugh Grant si ca gen de film comediile si thriler. Ma uit si la horror dar alea mai elaborate care au si ceva poveste interesanta nu numai cativa monstri care terorizeaza orasul si sfarteca turistii.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

OanaRusu bine ai venit in gasca! Asteptam sa scrii cu regularitate,da?
Mada_mxm bine ai revenit!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Iata-ma si pe mine pe-aici. Mi-e tare greu sa-mi ridic fundul de pe scaun sa merg la treaba. Simt acut nevoia de cofeina, dar... no can do. Doar am pui mic de alaptat... Despre reviste s-a discutat, dar despre romane si autori preferati nu. Mie mi s-a pus pata pe Pascal Bruckner. Daca nu ati citit "Luni de fiere", cautati-l si cititi-l neaparat (asta daca sunteti pro romane psihologice). Pune in lumina reflectoarelor problemele cuplului contemporan. Pe mine m-a trecut printr-o sumedenie de stari cartea asta. Am citit-o de vreo trei ori si tot nu m-am plictisit de ea.
Acum citesc (doar atunci cand doarme Clara) "Conjuratia imbecililor" de John Kennedy Toole. Se vrea asa un soi de "comedie". Personajul principal e un penal si jumatate. Nu cred sa existe in viata reala un om cu asemenea gargauni in creier si asemenea comportament (mai mult decat ciudat). Desi actiunea se desfasoara intr-un cadru deprimant, nicidecum n-ai plange din pricina asta, fiindca vin personajele cu tot soiul de delicii si uiti complet de peisaj... De fapt, tocmai adunatura asta de contrarii place mintii. (cel putin mintii mele).
Hai pupici la gagici si revin cat de curand! Acu' ma duc sa pregatesc supa la pui.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Hai ca va trimt eu pe contul comun Luni de fiere si inca o carte care sigur o sa iti placa Tweety.

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Imi place la nebunie Luni de fiere,am citit cartea demult si a fost si filmul,dar eu nu l-am vazut(mi-ar fi placut,totusi), l-a vazut barbate-miu si cica e super...
Am vazut aseara Babel,unul din filmele nominalizate la Oscar,super bun!Mi-a placut la nebunie,daca aveti ocazia sa il vedeti...misto de tot...in seara asta vreau sa vedem alt film nominalizat,Dreamgirls...le-am luat pe toate sa imi fac o parere..daca e corect juriul...Asa ca in fiecare seara ne uitam la cate unul,pana in Oscaruri sper sa le vedem..habar n-am cand sunt..
Mie imi place mult de tot Dan Brown,cel ce a scris atat de disputata carte Codul lui DaVinci...prima data am citit-ope asta,mi-a placut mult cum scrie si apoi le-am citit pe toate,cu exceptia Fortaretei Digitale,ca nu mai am bani sa o cumpar acum......
La fel am patit si cu Paolo Coelho..am citit Alchimistul,mi-a placut,si acum am toate cartile lui...nu pot sa spun ca toate imi plac la fel de mult,totusi...
O sa caut si cartea aia de care ai zis tu, Tweety..cred ca o sa imi placa,vad ca avem aceleasi gusturi SI la carti..
Iulenca multumim de carti..ma duc acum sa le downloadez...abia astept sa vad care e cealalta carte...
Va pup pe toate si fiti si voi mai active..Iulenca, presteaza si tu o autodescriere, ceva..nu citi din umbra

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Mai fetelor eu nu prea am timp ca sunt in sesiune-in loc de caramizi sunt carti! Cred ca unele dintre voi va aduceti aminte cum era! Asa ca ma omor cu invatatul. De visat visez in continuare la vacanta ideala care este oriunde numai sa avem timp si bani, ceea ce ne lipseste cu desavarsire, mai ales ca anul asta am licenta, rezidentiatul, plus vreo 10 nunti la care e musai sa mergem! Dupoa sesiune m-am hotarat sa merg la sala ca acasa nu am nici-o tragere de inima si de muschi.
Vad ca ati ajuns la filme si actori- actorul meu preferat...greu de spus: Sean Connery cred mai ales ca imi place teribil vocea lui! Bine si multi altii...Filmul preferat pe care l-am vazut de n ori-Pe aripile vantului.
Sunt amarata ca m-am apucat de vechile tabieturi-fumatul, ca daca nu fumez nu dau randament la invatat, dar sunt hotarata sa ma las dupa examene. Si ca sa contracarez efectele nocive m-am luat ieri ulei de somon, mai ales ca am vazut pe discovery o emisiune cum ca ar creste si IQ-ul si sa vedeti atunci ce neuroni brici o sa am!
Mai vorbim!

Busra este sufletzelul nostru!

Mergi la inceput