Am un baietel de 9 luni care are scaune dese.Avem scaun dupa fiecare masa solida.Scaunul nu e apos ptr ca-i dau mai mult mancare tip antidiareica(orez, morcov,banana, mar copt).Luna asta nu am luat 1 gram in greutate.Pana am rezultatul de la coprocultura as dori niste sfaturi.Am incercat fara rezultat : smecta, biotics, ceai de menta.As vrea sa folosesc glucoza in loc de zahar(pentru ceai ca nu-l bea neindulcit)dar nu stiu doza.
La un sugar pot da tinctura de afine?sau ceai de afine?
Va multumesc,
FlorentinaE
Si omuletul meu facea la fel. Asa a fost el de cand s-a nascut si uite abia acuma, dupa 1 an si 2 luni, am ajuns la performanta de 2 scaune pe zi, uneori 3.
Doctorita lui mi-a zis sa il acceptam asa cum e si sa nu ne mai ingrijoram.
Nu stiu daca se poate da ceai de afine.Totusi nu-s dr
...DAR am obs si la al meu bb de 5 luni ,ca face des si daca nu e apos nu ma ingrijorez.Asa e el...
si baiatul meu,pana pe la 1 an si cateva luni,facea caca dupa fiecare masa,iar in greutate a luat foarte putin.cand era bebelus,l am trecut pe lapte fara lactoza,insa cand i am diversificat mancarea,a luat o de la inceput cu scaunele dese.avea uneori si cate 10 pe zi,fara sa aiba diaree.acum are 2 ani,defeca de 2 3 ori pe zi,uneori doar o data,in fctie de ce mananca,dar macar ma mandresc cu ceva,n a fost niciodata constipat.nici acum nu e gras,dar e sanatos,asa ca nu ti mai face probleme.