Grup de suport pt.slabire 5 kg.(6)
Raspunsuri - Pagina 3
Madachan spune:
FIE CA SARBATORILE CE VIN ,SA VA UMPLE SUFLETUL DE BUCURIE,INCREDERE,SPERANTA SI IUBIRE.IAR MOS CRACIUN SA VA ADUCA CADOURILE DORITE!!!!!!!!
CRACIUN FERICIT!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->
SARBATORI FERICITE!!!
Luna75 spune:
quote:
Luna ,noi cand taiem porcul?NU ca as fii contribuit la ingrasarea lui cu mai mult de 1 kg...
Maine.Poate mai intra cineva maine la raport cu ceva kg.pierdute altfel nu stiu ce sa taiem...
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
bidu75 spune:
am intrat cat sa va urez SARBATORI FERICITE! SI UN AN NOU IMBELSUGAT SI PLIN DE REALIZARI. SA NE VEDEM LA ANUL
CRACIUN FERICIT!
Luna75 spune:
A sosit ziua cea mare-ziua sacrificarii porcului-si ca un fermier care se respecta o fac dis de dimineata.
Din pacate am reusit sa crestem doar
un purcelus de 46 de kg.
Nu prea exista motive de mandrie,nu avem ce sarbatorii.
Multumesc fetelor nou-venite pentru contributia consistenta la ingrasarea purcelusului-fara voi taiam poate
o pisica.
Felicitari bidu75-castigatoarea sesiunii toamna-iarna si mult succes in continuare.
Eu va doresc un Craciun Fericit un Mos Craciun cat mai darnic si sa ne intalnim cu cat mai putine kg.in plus dupa sarbatori.
Sorina-Alexa spune:
La Multi Ani,Craciun fericit si imbelsugat!Fie ca lumina sfanta sa va lumineze casa si sufletele.
Am intrat decat o fuga,din pacate,o gripa ma tintuieste la pat si sper ca maine,de Craciun sa fiu in stare sa merg la masa in familie.Am slabit fortat de la gripa asta si ma simt sleita de puteri...sper sa faca antibioticele o minune pentru mine ca tare rau este sa fi bolnav de Sarbatori.
Multa sanatate!
ancadragoman spune:
Īn seara de Cr#259;ciun, cānd bun#259;tatea se a#351;terne īn inimile noastre, cānd colindele r#259;sun#259; la casele tuturor, īngerii vegheaz#259; sufletele noastre. S#259; devenim fiecare dintre noi mai buni #351;i pe lāng#259; mas#259; īmbel#351;ugat#259; de Cr#259;ciun s#259; ne amintim #351;i de īnsemn#259;tatea acestei s#259;rb#259;tori! va urez Sarbatori Fercite alaturi de cei dragi... Multa fericire si bucurie...Craciun Fericit !!!
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
janini spune:
Dragile mele!
Inainte de a pleca la colindat cu prietenii am intrat rapid pe site ca sa va urez un <b>CRACIUN FERICIT</b>, multa sanatate si tot ceea ce doriti alaturi de familile voastre.
Cu drag,
Janini
Luna75 spune:
de la
si un mic dar de 
iarta
iubeste
zambeste
exprima-te
relaxeaza-te
ajuta un batran
asculta-ti prietenii
accepta un compliment
reia un proiect abandonat
fii intelegator cu tine si cu altii
uita-te la albumul cu fotografii
picteaza un tablou si asculta tacerea
imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija
joaca-te cu un copil, citeste o carte buna
aminteste-ti intotdeauna ca nu esti singur
spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti
alege-ti o stea de pe cer, fii copil inca o data
suna-ti prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult
da-ti voie sa mai si gresesti, lasa-i pe altii sa te ajute
renunta la ce nu-ti place, indeplineste-ti promisiunile
inchide ochii si imagineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala
spera ca ceea ce iti doresti se va indeplini,
gandeste pozitivpriveste atent o floare,
cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult
respira profund
ajuta-i pe altii
fa-ti un cadou
iubeste!!!